Disperare!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 16 Ian 2007, 15:51

Fara cuvinte ...
Mijto poze oricum ... merita inramate ... asta e definitzia pescarului de la noi
Spirit de turma parca ii zicea :x

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 16 Ian 2007, 22:03

Cam asa aratau si drumurile din Vrancea pe unde a inundat Siretul!!!
In rest acelasi macel asupra pestelui ramas prin canale sau prin gauri unde a mai ramas apa!!
Foame mare monsher. :cry:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 16 Ian 2007, 22:08

Sunt atatea locuri in care dupa ce un magelan sau altul le-a descoperit si apoi cat de cat facut publice manifestatia a fost la ea acasa
hai sa nu exageram ca poate multi dintre noi cand am auzit de un loc unde se prinde peste am trecut si peste noroaie si peste alte aiureli si am mers fie si numai o data pana acolo
e adevarat ca multi poate preferam locuri linistite , ascunse , mai putin stiute dar pana la urma tot la pescuit plecam cu totii
disperare va fi curand cand nu vei mai gasi pest emai pe nicaieri si atunci mai vb
daca mai baga jiji ceva autorizatii industriale ca prieten pescar si mai pun si altii umarul la inactivitatea agvps de populare sa vedem atunci disperare
si ne intoarcem la baltile cu plata care fie sunt prea scumpe fie sunt doar pt competitii si profesionisti etc

ps
e adevarat ca asa ceva chiar nu am vazut niciodata :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Ian 2007, 22:25

tizule, sa fim seriosi!
ciortanica de 250-300g nu e peste!
cand un cunoscut de-al meu m-a sunat (eram la munca) sa-mi arate el 50kg de crap, si mi-a aratat 4 galeti de ciortan din ala , condamnat din nastere,i-am spus sa uite ca ne cunostem... ca mai bine prindea obleti.

sau alta faza: imi explica cineva ce mare pescar e el ca a prins 30-40kg de ciortan din ala si ca eu sunt fraier ca prind "ciortani" de 5kg la teava de 7m din barca...

pe mine unul ma deprima aglomeratia,nu pot sa pescuiesc...om langa om... ma duc pe alta balta...unde nu trage...sau inca nu s-a aflat ca trage,ca daca spui ca prinzi 4 strapazani nu stiu unde...toti "craparii" aia(de foame si prostie) se apuca imediat de spin...

dan popa
senior
senior

Multa dreptate aveti d-le Ovidiu!!

Mesaj de dan popa » 16 Ian 2007, 22:32

ovidiu scrie:tizule, sa fim seriosi!
ciortanica de 250-300g nu e peste!
cand un cunoscut de-al meu m-a sunat (eram la munca) sa-mi arate el 50kg de crap, si mi-a aratat 4 galeti de ciortan din ala , condamnat din nastere,i-am spus sa uite ca ne cunostem... ca mai bine prindea obleti.

sau alta faza: imi explica cineva ce mare pescar e el ca a prins 30-40kg de ciortan din ala si ca eu sunt fraier ca prind "ciortani" de 5kg la teava de 7m din barca...

pe mine unul ma deprima aglomeratia,nu pot sa pescuiesc...om langa om... ma duc pe alta balta...unde nu trage...sau inca nu s-a aflat ca trage,ca daca spui ca prinzi 4 strapazani nu stiu unde...toti "craparii" aia(de foame si prostie) se apuca imediat de spin...
:respekt:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 16 Ian 2007, 22:32

ai dreptate
am concluzionat cu ps-ul meu :)

am, vrut doar sa nuantez putin aglomeratia pe care o intalnim de multe ori cand un loc se face cunoscut
cat despre capturile respective ......deja am spus prea mult spunand capturi
:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 17 Ian 2007, 02:58

Armand scrie:Am pus poze!!!
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=1052
Astept pareri!
:shock: :evil: :evil: :shock:
Brucan (Dumnezeu sa-l ierte)... am injurat cand a scos porumbelul ala, cu "20 de ani"... a fost optimist... poate avem nevoie sa treaca vreo 2-3 generati sa ne trezim...

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 17 Ian 2007, 10:26

Mda..! frumoasae poze , dar... trebuie sa ai bola pescuitului in ultimul stagiu , un fel de matastaza , sa stai in namol pina-n git pentru citiva baboi !!!
Sa speram ca Brucan s-a inselat !

jacks
junior
junior

Mesaj de jacks » 17 Ian 2007, 11:51

mai fratilor, asa ceva nu imi vine sa cred ochilor . la concursuri nu vezi nici pe jumatate cati sunt aia acolo, si sa nu mai discutam in ce conditii! decat asa mai bine ma apuc de parasutism : sper sa nu se ia aia dupa mine nu de alta dar nu am chef sa ma intalnesc cu careva prin aer :lol:
Adevarul serveste un dus rece prostiei calde

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 17 Ian 2007, 12:48

asta a fost proba de combinata ... namoleala cu ciortaneala :lol:
Acolo era nevoie de un control la final privind dimensiunea si cantitatea pestilor retinuti ...
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns