Disperare!!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
E vorba, probabil, de Dichiseni/Calarasi,nu inteleg retinerea in a indica locatia. Retineti acest lucru foarte important, spus si de un coleg mai sus, pestele e sortit pieirii. Asa ca nu va mai ofuscati aiurea in tramvai. Pe de alta parte cine a mai pomenit sa prinda atat ciortanel in ianuarie? "Boala"-i mare si grea, frati pescari!
daca vreo asociatie privata ar face o actiune de scos puietul de acolo si bagat in Dunare, ar fi o super treaba!
cine baga moka atata puiet in Dunarea noastra draga vreodata??!
pe principiul "Din Dunare a venit, tot acolo sa se intoarca!" ar trebui sa faca cineva o astfel de actiune, mai ales ca mai sunt ceva oameni de bine!
poate jiji?

pe principiul "Din Dunare a venit, tot acolo sa se intoarca!" ar trebui sa faca cineva o astfel de actiune, mai ales ca mai sunt ceva oameni de bine!
poate jiji?

-
- utilizator constant
poate cu trupele NATO sa se duca acolo sa faca asta,ca altfel nu cred ca pot sa razbata.terrybill scrie:daca vreo asociatie privata ar face o actiune de scos puietul de acolo si bagat in Dunare, ar fi o super treaba!
si daca ar face asa ceva,in zona aia ar fi condamnati pe vecie
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
In primul rand as remarca faptul ca faci si tu parte dintr-o asociatie. Ce te opreste sa organizezi o actiune.terrybill scrie:daca vreo asociatie privata ar face o actiune de scos puietul de acolo si bagat in Dunare, ar fi o super treaba!
Totusi, nu stiu cum s-ar putea organiza. Nici o asociatie de pescuit sportiv nu are dreptul sa pescuiasca industrial. Deci ar trebui sa prindem pestii la undita si sa-i eliberam in Dunare. Daca o asociatie ar baga plasele ar fi imediat amendata si i s-ar anula contractul cu Compania!
O solutie ar fi se ceara autorizatie speciala de la Companie, pentru acest caz. Nu stiu daca e asa ceva in legislatie.
M-as bucura sincer Mihai daca si tu ai inteles ca la Dichiseni problema nu-i cum se pescuieste (cantitati, dimensiuni) ci faptul ca populatia piscicola e condamnata. M-as fi bucurat insa la fel de mult daca FNPSR ar fi luat o pozitie oficiala in aceasta problema. Dar ei au alte prioritati!Totusi, nu stiu cum s-ar putea organiza. Nici o asociatie de pescuit sportiv nu are dreptul sa pescuiasca industrial. Deci ar trebui sa prindem pestii la undita si sa-i eliberam in Dunare. Daca o asociatie ar baga plasele ar fi imediat amendata si i s-ar anula contractul cu Compania!
Mie-mi place-n Delta!
-
- utilizator constant
sal
am impresia ca acolo e teren privat sau al consiliului local si cu acordu proprietarilor s-ar putea face ceva.aici pe zona inundata veneau jandarmii si dadeau amenzi la amaratii care prindeau peste,e adevarat sub dimensiuni si pescuind cu tot felul de plasutze si plasoaie,iar in procesele verbale de contraventie scriau km (nu stiu care) bratul borcea.stie cineva cine are competenta in materie de pescuit in zonele astea inundate?(nu zonele inundabile ci cele inundate accidental sau controlat cum a fost anul trecut)..
Toti pescarii ajung in Rai...
Nea Sile, mai leaga-te si de cei care nu fac nimic, nu astepta ca cine face ceva sa faca tot!Sile scrie:M-as bucura sincer Mihai daca si tu ai inteles ca la Dichiseni problema nu-i cum se pescuieste (cantitati, dimensiuni) ci faptul ca populatia piscicola e condamnata. M-as fi bucurat insa la fel de mult daca FNPSR ar fi luat o pozitie oficiala in aceasta problema. Dar ei au alte prioritati!
Ce are FNPSR cu zona aia? Nici o asociatie din FNPSR nu are contract pe zona respectiva! Fiecare asociatie are contract pe o anumita zona, si prin contract e obligata sa aiba grija de zona respectiva. Dar nu are nici un drept pe alte zone.
Ai mata o placere din a te lega de FNPSR pe orice chestie, fie ca ai dreptate, fie ca nu.
A raspuns MihaiV apoi ovidiu14, gata, e clar! Buzduganu a fost aruncat, urmeaza zmeu!
PS

PS
ovidiu14 nu te-a dascalit inca guru cum ii cu dreptu? Cica ie da gestiune durabila nu de administrare!ce asociatie din cadrul federatiei ce iti face mare placere are drept de administrare in zona respectiva ?
Mie-mi place-n Delta!