Daca Omu e obisnuit cu spaga... hai s-o facem organizat! Cat da el pt o zi de pescuit... 50.000 . Ori 60- 70 ori pe an, neluand in calcul datile cand nu vine paznicu' reiese o suma de peste 3mil!!! Daca ar da el chiar si jumate din auma asta si ar mai fi inca 2-3 sute ca el oare nu s-ar strange o caruta de parale cu care sa platesti 2 paznici bine dotati( Sarulestiul e imens si are in jur de 10 paznici din cate stiu eu...) iar restul pt populari si amenajari pe mal... Sectorul familisti cu gratare, umbrelute din stuf si masute din scanduri... sectorul pescari , cu locuri ce nu pot fi "amenajate" iar pt cei ce se cred decoratori sa se ia masuri aspre, Cateva exemple "usturoase" pt cei ce incalca un regulament de ordine interioara, O taxa simboloca pt insotitori si cred eu ca ar fi o zona de agrement mai mult decat profitabila pt toti. A gresit paznicu' ,se apeleaza la o clauza stipulata in contract si se da avertisment. Se repeta se pune in vigoare clauza si plateste ditai amenda. Asta cu dovezi si aleaalea... Si atunci sa vezi ce incoruptibili o sa fie baietii. Pe parcurs incasarile cresc si cresc si salariile paznicilor si nu se vor mai uita ei la cateva zeci de mii lei. Face cuneva scandal?... Telefon la firma de paza si vine masina de interventie. Calm.
Teoretic se poaTE . Daca as avea bani sa-mi iau un lac asa as face si nici nu va mai fi nevoie sa bag taxe de milioane. Sa castig bani prin rulaj nu prin pret mare. Vrei peste acasa? Cantaru' si banu jos. Pescuiesti de placere? nu iei peste acasa si platesti doar abonamentul Il dosesti? te prinde suna la politie, dosar pt furt calificat. Deci se poate administra si o balta daca se doreste. In Iasi de ex presupun ca sunt cateva sute de cotizanti la permisele de pescuit. Banii unde pleaca? Prietenii stiu unde...

Atatea balti are in jurul orasului care mai decare mai frumoase dar nu io-a dat nimanui prin cap, sau nu i-a fost la-ndemana sa faca asa o chestie. Decat sa platesc 1,x milioane si sa bat niste balti cu 3 bibi si 8 carasei obositi si sa mai calc si in vreun caine mort dupa ce am facut baie in noroi mai bine vin de cate ori am pofta ca la mine acasa(unde pastrez curatenia , ca doar eu utilizez spatiul si nu altcineva... ) si uite asa se poate face ordine . Totodata romanul o sa se dezbare vrea nu vrea de ideea ca ce-i al nostru al tuturor e al nimanui deci pot sa fac ce vreau ca nu ma ia nimeni de urechi...
Ce parere aveti de simularea asta?...