deschiderea la pastrav - 1 mai sau...aprilie?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 11:50

Uite ca rough boy desi are peste 3 ani nu reuseste saracu' sa prinda nici coada de pastrav. In ce ma priveste vreau sa devin mai sportiv asa ca pe ape limpezi o sa las rama pentru...icre de somon. Unde pui ca seamana cu o musca portocalie si rotunda.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 25 Apr 2006, 12:15

Faci si tu cat poti amice...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 12:26

Ce tanar si ce filosof esti, in timpul tau liber. Bravo.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 25 Apr 2006, 12:32

Bine ba!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 12:40

Baieti, va invat o smecherie. Daca vreti sa pescuiti la pastrav pe un parau unde nu e voie sau costa prea mult permisul, e simplu. Pregatiti 4-5 pripoane pe spray sau sticla, le puneti ca momeala pestisor, carabet, icre manciuria etc., le camuflati in mediul natural ca sa nu le gaseasca padurar sau alti pescari si reveniti dupa 3-4 ore. Le verificati si scoateti pestii prinsi, dupa care le puneti la loc etc. In felul asta stati mai putin timp pe apa si riscul de a va intalni cu paza e mult mai mic.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 25 Apr 2006, 12:46

Serbanel esti un dezastru... sau chiar iti place asa de mult sa faci pe interesantul?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Apr 2006, 12:51

eu ma gandesc ca le face inadins si se distreaza copios pe seama reactiei oamenilor :D
poate e chiar psihiatru de meserie .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 25 Apr 2006, 12:53

ciudat hobby si-o mai gasit... sau e doar lipsa de ocupatie?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 25 Apr 2006, 12:55

Sorin scrie:eu ma gandesc ca le face inadins si se distreaza copios pe seama reactiei oamenilor :D
poate e chiar psihiatru de meserie .
Sau are nevoie de psihiatru.......

PS.Delirium-Tremens se trateaza? :roll:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 25 Apr 2006, 13:13

Ce m-as face eu fara 'eternul si fascinantul'...Fishi, omul de sub Tampa care calca vesel nasaramba. Dragule, cine te-a initiat atat de bine in pshihiatrie? Cumva te specializasi in analiza psihicului pestilor?

Scrie răspuns