Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Serbanel
-
Sorin
- Moderator

Zic ca 1 MAI .
va fi probabil festival campenesc , la data asta dar e doar inceputul sezonului
nitica rabdare .
Din respect pt ape si peste si pt cei care ne vor vedea pe malu apei
Poate suna perdant pt ca cu siguranta vor fi destui ,,moroni '' si inainte de deschidere , dar din respect pt niste reguli de bun simt as zice , sa pescuim doar dupa 1 mai .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Adi_
- veteran

problema e ca nu se gasesc rame decat dupa 1 mai
sau tu deja ti-ai facut proviziile?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Serbanel
Am un borcan cu rame rosii, sub bolovanii din rau voi gasi corobeti si alte larve si cu ceva noroc prind si cativa boisteni. Dar iau si lingurile rotative, poate merg mai bine chiar daca apa e usor tulbure. Uite, pun pariu ca macar 20% din pastravari incep sezonul in aprilie...legea numerelor mari.
-
ss
- senior

-
Serbanel scrie:In fond, tot e vorba de mai putini pesti pe rau, ce mai conteza 1-2 saptamani. M-am hotarat sa merg pe Timis langa Predeal, imediat dupa Paste si sa imi incerc norocul.
Vin si eu, sa-mi spui cand exact, sa aduc si niste prieteni in uniforma cu mine, poate faceti schimb de experienta.

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
ravenheart
- veteran

-
sau de adrese

Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
Cati
- senior

-
"In bete va veti lupta , cu plumbi grei veti arunca si noi poteci de munte le veti arata "oamenilor verzi daca mergeti mai repede de 1Mai !!!
Am tatonat terenul minat si... anul asta sint veninosi rau de tot!!!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Adi_..., Serbanel n-a inteles unde bati...

-
Serbanel
Pentru SS - da chiar te rog sa aduci pe prietenii tai in 'uniforma', presupun ca e vorba de niscai baieti pe invers, culesi din barurile de la Opera, din aia cu haine de piele si tinte, vbezi ca iti stiu gusturile, amice?
Ptr Cati - ai dreptate, daca ma vor gasi padurarii in aprilie la pescuit in munte stiu ca se vor lua cu mana dreapta de par si cu stanga de pusca, noroc ca sunt un super-alergator (un road-runner veritabil...nici un coiot nu ma gabjeste never ever). Uite, ziceai ca in Retezat in rezervatie se uita aia cu lunetele si te alearga de-ti ies bojocii. Eu zic ca tehnica cea mai buna ca sa le distragi atentia e sa faci cu juma de ora inainte un mic incendiu (controlat) in padure si sa le dai telefon sa anunti. Pana sting ei focul, ai destul timp sa si prinzi pastravi.
-
horiavd
- senior

asta da judecata