deschiderea la pastrav - 1 mai sau...aprilie?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Serbanel

deschiderea la pastrav - 1 mai sau...aprilie?

Mesaj de Serbanel » 20 Apr 2006, 13:17

Fratilor,
Vreau sa aduc in discutie o problema care ne framanta, fir-ar sa fie, pr toti astia indragostiti de munte si de salmonide. Ce facem noi? Asteptam 1 mai cum zice legea sau profitam de zilele frumoase de dupa Paste cand iesim cu familia la iarba verde pe malul apei si incercam sa aducem in cos cativa pastravi? Stiu ca poate parea cinic fiind ilegal, dar eu unul nu mai am rabdare...stau ca pe ace. Si cred ca pentru natura nu e mare lucru ca vor muri cativa pesti pe 23 aprilie si nu pe 1 mai. In fond, tot e vorba de mai putini pesti pe rau, ce mai conteza 1-2 saptamani. M-am hotarat sa merg pe Timis langa Predeal, imediat dupa Paste si sa imi incerc norocul. Daca astept 1 mai o sa vina acolo hoarde de 'muscari si 'lingurari' nemancati asa ca mai bine sa fiu eu singurel si relaxat, si sa fie paraul doar al meu...Ce ziceti? :lol: :lol: 8) 8)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Apr 2006, 13:25

Zic ca 1 MAI .
va fi probabil festival campenesc , la data asta dar e doar inceputul sezonului
nitica rabdare .
Din respect pt ape si peste si pt cei care ne vor vedea pe malu apei
Poate suna perdant pt ca cu siguranta vor fi destui ,,moroni '' si inainte de deschidere , dar din respect pt niste reguli de bun simt as zice , sa pescuim doar dupa 1 mai .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 20 Apr 2006, 13:26

problema e ca nu se gasesc rame decat dupa 1 mai :lol: :lol: :lol:
sau tu deja ti-ai facut proviziile?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 20 Apr 2006, 13:38

Am un borcan cu rame rosii, sub bolovanii din rau voi gasi corobeti si alte larve si cu ceva noroc prind si cativa boisteni. Dar iau si lingurile rotative, poate merg mai bine chiar daca apa e usor tulbure. Uite, pun pariu ca macar 20% din pastravari incep sezonul in aprilie...legea numerelor mari.

ss
senior
senior

Re: deschiderea la pastrav - 1 mai sau...aprilie?

Mesaj de ss » 20 Apr 2006, 15:49

Serbanel scrie:In fond, tot e vorba de mai putini pesti pe rau, ce mai conteza 1-2 saptamani. M-am hotarat sa merg pe Timis langa Predeal, imediat dupa Paste si sa imi incerc norocul.
Vin si eu, sa-mi spui cand exact, sa aduc si niste prieteni in uniforma cu mine, poate faceti schimb de experienta. 8)
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 20 Apr 2006, 17:23

sau de adrese :lol:
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 20 Apr 2006, 17:46

"In bete va veti lupta , cu plumbi grei veti arunca si noi poteci de munte le veti arata "oamenilor verzi daca mergeti mai repede de 1Mai !!!
Am tatonat terenul minat si... anul asta sint veninosi rau de tot!!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Apr 2006, 18:00

Adi_..., Serbanel n-a inteles unde bati... :lol: :lol:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 21 Apr 2006, 08:17

Pentru SS - da chiar te rog sa aduci pe prietenii tai in 'uniforma', presupun ca e vorba de niscai baieti pe invers, culesi din barurile de la Opera, din aia cu haine de piele si tinte, vbezi ca iti stiu gusturile, amice?
Ptr Cati - ai dreptate, daca ma vor gasi padurarii in aprilie la pescuit in munte stiu ca se vor lua cu mana dreapta de par si cu stanga de pusca, noroc ca sunt un super-alergator (un road-runner veritabil...nici un coiot nu ma gabjeste never ever). Uite, ziceai ca in Retezat in rezervatie se uita aia cu lunetele si te alearga de-ti ies bojocii. Eu zic ca tehnica cea mai buna ca sa le distragi atentia e sa faci cu juma de ora inainte un mic incendiu (controlat) in padure si sa le dai telefon sa anunti. Pana sting ei focul, ai destul timp sa si prinzi pastravi.

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 21 Apr 2006, 08:48

asta da judecata :roll:

Scrie răspuns