Delta - un lux justificat ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 01 Sep 2005, 12:00

aveti perfecta dreptate !vrei sa stai la 5***** stai,vrei la particular stai,e foarte bine si cu cortul daca iti place si ai tot ce iti trebuie.totul e sa te simti bine .DUMNEZEU SA-L ierte pe RADU ANTON ROMAN ,a fost un mare pescar de rapitor ,a iubit enorm DELTA,odihnesca-sein pace! :(

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Sep 2005, 18:22

Odihneasca-se in pace.Era un om care iubea viata... :cry:

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 01 Sep 2005, 18:50

"In Chilia Stiucilor", aparut intr-un numar din avp, partea a 2-a e chiar memoriabil.
abia acum am aflat ca a scris o carte care, cel putin ca pretext, are ca subiect pescuitul.
citat din "Zile de pescuit" de Radu Anton Roman, Bucuresti 1982-84

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Sep 2005, 19:01

Hai ca tot am batut apa-n piua, discutia a plecat de la cat ne costa o excursie in Delta 15 zile, daca dorim sa ne cazam la un satean, sa mancam o masa calda pe zi si sa inchiriem o barca cu motor, eventual si pe cineva care sa te duca prin zona.
Razvan a postat in ideea ca o sa auzim si alte preturi la servicii similare din zona, de la alti pescari care au fost anul acesta.Deci vorbeam de servicii similare, nu de cort, facut mancare la ceaun si lotca de o persoana.
Acu s-a mai limpezit apa?!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Sep 2005, 23:26

mai fratilor, eu n-am fost in Delta, dar, ca si in orice iesire, este un cost minim, de la care in sus te poti intinde cat vrei. Depinde de cati bani dispui si care-ti sunt pretentiile.
Cat il costa pe fiecare este deja subiectivism... parerea mea.. :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns