Adeline, eu de obicei merg cam cu 110-120. Am facut in concediu 1100 km cu aporximativ 60 litri de motoria, masina incarcata, drumuri majoritatea pe la munte, serpentine, chestii. Daca asta inseamna babeste nu stiu, eu zic ca inseamna mers normal.Adelin scrie:Ma, acu' depinde si de sofer cum ii da sa pape, stiu unii merg mai batraneste de ii depasesc trotinetele, dar eu nu pot spune ca ma numar printre ei...adilucu scrie:Adeline, masina ta consuma 9l/100km afara din oras?Adelin scrie:Da, e putin eronat, hai sa facem calcule: 900km*2=1800km(dus intors) la 9%, consum cu 37800lei/litru=6.100.000lei...deci nu prea seamana cu 3000000 pt amandoi...Vinde-o tata. A mea e din `87, diesel ce-i drept, dar consuma 5l/100km afara din oras. Totusi, eu zic sa faci o proba sa vezi cat consuma ca nu cred ca ia 9 la 100.
Hai sa zicem un 7 la 100 daca e benzina.... si ajungi la 4.800.000 lei drumul...
Alea 5 mil. de zile negre e bine sa-i ai la tine, dar daca nu vor fi zile negre ii aduci inapoi.... si alte mici retusuri la calcul....
Oricum, e destul de scump, oricum ai calcula....
Anyway, fiecare isi face calculele in functie de pretentii. Eu va sfatuiesc in continuare sa megeti la vecini