valistrati scrie:Cine crezi ca ar trebui sa preia friele spinningului de competitie adica TAVP decit cei ce l-au infiintat in 2006?
.
Din cate stiu eu, P4E a organizat prima etapa a turneului Aventuri la Pescuit, la Darvari, fiind unul dintre fondatorii competitiei in 2006. Celelalte asociatii care au participat la infiintarea acestui turneu au fost bucuroase ca atunci Asociatia P4E, unul dintre pionierii organizarii de concursuri, asociatie ce cuprindea atunci, ca si acum, pescari ce practicau diferite stiluri, nu doar spinning, dar nimeni dintre voi n-a avut nimic de obiectat, au sustinut organizarea unui turneu open, diferit de campionatul national de spinning, impunand un punct de vedere impotriva lui Teleianu/AGVPS. A fost o decizie care a costat asociatia pierderea a sase membrii, ulterior care au infiintat APR. Dar n-am facut compromisuri cu AGVPS.
Politica asociatiei, ca si a clubului, este de a colabora cu toate asociatiile si cluburile independente. Daca ne placea AGVPS, intram cu totii la Diana sau Sitaru.
Unora dintre voi fac in continuare compromisuri, uitand ceea ce ne-a animat odinioara, spiritul de fronda. Acum bateti moneda exclusivismului...doar spinning! Credeti ca se va infiinta vreodata vreo Federatie Sportiva de Spinning recunoscuta de ANS? Tot Federatie de Pescuit Sportiv se va numi, unde spinningul va fi doar o ramura, iar atunci noi (Clubul P4E este membru fondator al Federatiei) poate vom propune ca numai cluburile care au in componenta toate ramurile sa poata participa la decizii in cadrul Federatiei, restul, cele "exclusiviste", urmand sa ia decizii doar la nivelul unde au reprezentare.