D-le Trentea cu tot respectul va raspund ca pina intr-un punct aveti dreptate .Da, in 2006 au participat la"puciul"impotriva lui Vivi Teleanu din partea P4E Vali Comaneci si Sorin Lazea dar pe linga ei si altii pe care ii regasiti si azi pe pistele de concurs.(Berti,Cozma, Pascu,Iercosan ,Buculei ,eu..sunt citiva dintre cei prezenti la masa. ) si nu in ultimul veriga cea mai importanta Revista Aventuri la Pescuit careia i se datoreaza infiintare acestui turneu.
Imi cer scuze ca intervin dar as dori sa lamuresc citeva probelme vis-a vis de postarea lui Vali Stratonov ,pe care il salut pe aceasta cale.
Competitia care astazi se numeste TAVP a luat nastere in urma unor discutii de iarna, din lipsa de pescuit.
Ca urmare a unor discutii cu citiva din participantii campionatului organizat de AGVPS si avind sprijinul P4E ,eu si Sorin Lazea am contactat telefonic intii pe Eugen German si Dragos Bana.
Le-am expus proiectul ,de fapt dorinta de a organiza un campionat in paralel cu cel al AGVPS.Le-am spus ca avem nevoie de toate asociatiile care se pot implica in organizare si mi-au promis ca daca ma implic se vor implica si ei resuscitind Anglers 21.Am contactat telefonic pe domnul Mihai Vasilescu de la Aqua Transilvae,pe dl.Dinuta de la Pitesti,pe Renel si Vali, pe Bunicu' Cozma.
Eugen a discutat si cu cei de la Aventuri care faceau parte din Anglers21
Intilnirea a avut loc la sediul AVP ,pot sa enumar si persoanele care au participat dar nu e important.
Important e ca AVP a participat in calitate de OBSERVATOR la aceasta intilnire.
Nu a fost nici un puci,hotarirea de a organiza un turneu ,campionat sau cum vreti voi sa ii spuneti fara AGVPS era luata.Doream doar ca primii 5 clasati sa participe la campionatul mondial.
Organizarea concursurilor,regulamentul si arbitrajul erau in sarcina asociatiilor care organizau concursurile.
Nu doream sa se pronunte AGVPS dar am fi facut compromisul ca cei 5 care constituiau lotul sa aiba permise AGVPS ca sa poata participa la un campionat mondial.
In caz ca Viorel Teleianu nu era de acord doream ca din taxele de concurs sa stringem bani pentru lot.
Aici a intervenit AVP care s-a oferit sa sponsorizeze lotul la o competitie internationala,(se discuta de o cupa mondiala) si de asemenea sa sponsorizeze festivitatea de premiere ceea ce a si facut. Toate asociatiile care s-au implicat in proiect au fost de acord cu propunerea AVP.
De asemenea mai trebuiau sa trimita un reprezentant la fiecare competitie pentru a ajuta si sa spunem a superviza concursul respectiv.Ceea ce nu au facut la toate concursurile.
Am dreptate pina aici Vali?
Daca nu, scrie prietene.
Sa fie foarte clar ,nu este meritul AVP pentru organizarea acestei competitii.Meritul este al asociatiilor care au organizat concursurile si despre care AVP a scris ,din pacate prea putin.
Daca AVP doresc laurii si medaliile e treaba lor,le pot avea dar asta e adevarul.
Nu mai sunt si nu voi mai fi implicat in fenomen nici in calitate de organizator si nici de concurent,din motive pe care nu doresc sa le enumar aici,nu doresc sa polemizez cu nimeni sau sa jignesc pe cineva.
Imi face placere sa imi aduc aminte ca am fost membru al P4E niste oameni de tot respectul, care vorbesc putin si fac mult.
Am spus ca nu doresc sa polemizez cu nimeni dar nu pot sa tac si sa citesc neadevaruri scrise despre fapte si intimplari in care am fost implicat.
Imi cer scuze anticipat daca am deranjat pe cineva.
[/quote]