De ce tac APCR si APR ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 12 Mar 2008, 11:05

Dan Cotelici scrie: LSR isi propune sa preia fraiele spinningului competitional pe modelul APCR?Daca raspunsul este afirmativ atunci chestia asta cu cluburi exclusive de spinning e doar un pretext

Toatecluburile de pescuit care au participanti in competitiile nationale ar trebui sa fie parte in definirea regulamentelor.
Dane, ma scuzi ca-ti zic, ca noi ne-am prea avut niciodata ceva de impartit, dar dupa ce termini disputele cu cei de la crap si cei de la spinning, te bagi la o polemica mica si cu cei de la stationar si eventual musca? Ca sa fi sigur ca ai de lucru toata vara ... :D
Carping Club

Valentin Comaneci
junior
junior

Mesaj de Valentin Comaneci » 12 Mar 2008, 16:31

D-le Trentea cu tot respectul va raspund ca pina intr-un punct aveti dreptate .Da, in 2006 au participat la"puciul"impotriva lui Vivi Teleanu din partea P4E Vali Comaneci si Sorin Lazea dar pe linga ei si altii pe care ii regasiti si azi pe pistele de concurs.(Berti,Cozma, Pascu,Iercosan ,Buculei ,eu..sunt citiva dintre cei prezenti la masa. ) si nu in ultimul veriga cea mai importanta Revista Aventuri la Pescuit careia i se datoreaza infiintare acestui turneu.
Imi cer scuze ca intervin dar as dori sa lamuresc citeva probelme vis-a vis de postarea lui Vali Stratonov ,pe care il salut pe aceasta cale.
Competitia care astazi se numeste TAVP a luat nastere in urma unor discutii de iarna, din lipsa de pescuit.
Ca urmare a unor discutii cu citiva din participantii campionatului organizat de AGVPS si avind sprijinul P4E ,eu si Sorin Lazea am contactat telefonic intii pe Eugen German si Dragos Bana.
Le-am expus proiectul ,de fapt dorinta de a organiza un campionat in paralel cu cel al AGVPS.Le-am spus ca avem nevoie de toate asociatiile care se pot implica in organizare si mi-au promis ca daca ma implic se vor implica si ei resuscitind Anglers 21.Am contactat telefonic pe domnul Mihai Vasilescu de la Aqua Transilvae,pe dl.Dinuta de la Pitesti,pe Renel si Vali, pe Bunicu' Cozma.
Eugen a discutat si cu cei de la Aventuri care faceau parte din Anglers21
Intilnirea a avut loc la sediul AVP ,pot sa enumar si persoanele care au participat dar nu e important.
Important e ca AVP a participat in calitate de OBSERVATOR la aceasta intilnire.
Nu a fost nici un puci,hotarirea de a organiza un turneu ,campionat sau cum vreti voi sa ii spuneti fara AGVPS era luata.Doream doar ca primii 5 clasati sa participe la campionatul mondial.
Organizarea concursurilor,regulamentul si arbitrajul erau in sarcina asociatiilor care organizau concursurile.
Nu doream sa se pronunte AGVPS dar am fi facut compromisul ca cei 5 care constituiau lotul sa aiba permise AGVPS ca sa poata participa la un campionat mondial.
In caz ca Viorel Teleianu nu era de acord doream ca din taxele de concurs sa stringem bani pentru lot.
Aici a intervenit AVP care s-a oferit sa sponsorizeze lotul la o competitie internationala,(se discuta de o cupa mondiala) si de asemenea sa sponsorizeze festivitatea de premiere ceea ce a si facut. Toate asociatiile care s-au implicat in proiect au fost de acord cu propunerea AVP.
De asemenea mai trebuiau sa trimita un reprezentant la fiecare competitie pentru a ajuta si sa spunem a superviza concursul respectiv.Ceea ce nu au facut la toate concursurile.
Am dreptate pina aici Vali?
Daca nu, scrie prietene.
Sa fie foarte clar ,nu este meritul AVP pentru organizarea acestei competitii.Meritul este al asociatiilor care au organizat concursurile si despre care AVP a scris ,din pacate prea putin.
Daca AVP doresc laurii si medaliile e treaba lor,le pot avea dar asta e adevarul.
Nu mai sunt si nu voi mai fi implicat in fenomen nici in calitate de organizator si nici de concurent,din motive pe care nu doresc sa le enumar aici,nu doresc sa polemizez cu nimeni sau sa jignesc pe cineva.
Imi face placere sa imi aduc aminte ca am fost membru al P4E niste oameni de tot respectul, care vorbesc putin si fac mult.
Am spus ca nu doresc sa polemizez cu nimeni dar nu pot sa tac si sa citesc neadevaruri scrise despre fapte si intimplari in care am fost implicat.
Imi cer scuze anticipat daca am deranjat pe cineva.

[/quote]

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 12 Mar 2008, 16:55

Sper sa fie fara suparare,
in februarie 2006 conducerea Pescar4Ever nu tinea cont de dorintele, sau mai bine zis de decizia membrilor spinneri si hotarea "in corpore" :
al. trentea scrie:Iata care au fost motivele hotararii conducerii asociatiei, si redau din e-mailul trimis pe adresa grupului:
...
...
...... Gandirea a fost logica, iar hotararea statutara. Comisia de crap are ambitii mari anul acesta, si sunt si crapisti printre cei de la Aventuri la Pescuit. Sa-l fi pus pe Sorin Dragoi in opozitie cu Adriano, pentru ca noi am fi mers alaturi de AGVPS? Categoric, NU!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=50

sa inteleg acum aveti grija si de pescarii de spinning din cadrul asociatiei ?
al. trentea scrie:Octavian "Tavi" Voinea din Sibiu este membru al Asociatiei si al Clubului P4E pentru spinning.
...
Nu as vrea sa fiu rautacios, dar nu credeti ca in cazul in care Clubul P4E ar face parte din Liga de Spinning cu doi membri activi pe spinning si alti 7 membri pe crap , s-ar putea ca si conducerea sa se gandeasca la alte ambitii ale celor de crap , ca in 2006 ? ... de afara cam asa se vede :wink:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Mar 2008, 18:24

Domnule moderator Tavi , consider ca ti-a fost satisfacuta curiozitatea si poti inchide acest topic
Nu face decat rau spinningului in moment de fata
daca nu deschide altul numeste-l cum vrei si scoate te rog APR din titlu considerand ca APR a raspuns titlului topicului in intregime

Avand in vedere ca se enunta si APCR in acest titlu , si dansii pe de o parte si-au spus cat de cat parerea

Discutiile de pe margine nu au rost
Lasati pe cei ce vor sa-si prinda urechile in ce fac sa o faca linistiti cat timp e decizia lor
nu vb aici de federatie deci nici de CIS , desi cluburile amintite cum am mai aspus au aceste acte
dar asta e o alta pb
de ce nu organizati la fel crapul , stationarul , fly-ul si apoi mai vb
sunt destule aspecte care se pot discuta dar sa nu dezgropam mortii dupa ce sunt oale si ulcele intreband in stanga si in dreapta simplu si atatator :de ce ?

este hotararea unor cluburi , ar fi frumos sa o respcetati
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Mar 2008, 18:27

Frate Vali ,te salut si eu cu mare consideratie si sustin cu tarie cele scrise mai sus ca doar nu a trecut atita timp ca sa uit cele intimplate si nici "curva " sa o dau la intors ,(tu stii asta cu siguranta).
Un singur lucru nu inteleg ,de ce e nevoie sa se "dezgroape mortii" pt. un lucru simplu si pe intelesul oricui de buna credinta ,acela ca niste Cluburi de spinning s-au inteles sa formeze o Liga de spinning care sa reprezinte interesele tagmei .
La Rasinari au fost invitati si Sorin Lazea-P4E si Laurentiu Andronic-Aquamania la discutii asupra regulamentelor ,calendar competitional 2008 ,etc in calitatea lor de pescari de competitie cu bune rezultate ,ca au declinat invitatia si mai ales de ce chiar nu stiu.
Daca vre-un club de pescuit va dori sa adere la Liga cred ca mai intii trebuie sa -si manifeste oficial dorinta apoi Adunarea generala a Ligii va hotari cine intra si cine nu (tot comform dreptului la asociere :wink: ).
Simplu, NU?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Mar 2008, 18:59

ovidiu14 scrie:Domnule moderator Tavi , consider ca ti-a fost satisfacuta curiozitatea si poti inchide acest topic
Nu face decat rau spinningului in moment de fata
Nu e vorba de curiozitatea mea, e vorba de curiozitatea celor care au dialogat pe acest topic, eu nu am participat la discutii. Si nu-mi permit sa cenzurez pe cei care au scris aici pe motiv ca "fac rau spiningului", nu pot decide eu asa ceva.
daca nu deschide altul numeste-l cum vrei si scoate te rog APR din titlu considerand ca APR a raspuns titlului topicului in intregime

Avand in vedere ca se enunta si APCR in acest titlu , si dansii pe de o parte si-au spus cat de cat parerea
APR si-a spus parerea dar valistrati posteaza imediat dupa ce imi ceri sa inchid topicul. Ce sa mai inteleg?

Daca nu va plac discutiile astea, opriti-va singuri, nu dati vina pe domnul moderator Tavi.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Mar 2008, 19:47

APR si-a spus parerea dar valistrati posteaza imediat dupa ce imi ceri sa inchid topicul. Ce sa mai inteleg?

Daca nu va plac discutiile astea, opriti-va singuri, nu dati vina pe domnul moderator Tavi.

Daca te uitai putin mai atent domnule moderator Tavi :lol: vedeai ora si minutul la care sau postat ultimele replici si poate iti dade-ai seama ca eu scriam in timp ce Ovidiu 14 iti cerea sa inchizi topicul. :wink:
In rest numai de bine.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 12 Mar 2008, 21:10

balacareli, balacareli, balacareli...

s-auzim de bine! :)
zeii scad din viata oamenilor orele petrecute la pescuit

SF
veteran
veteran

Re: De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de SF » 12 Mar 2008, 22:59

mirceaef scrie: asteptand ca cineva, eventual imaculat si calare pe cal alb, sa limpezeasca apele in pescuitul de competitie din Romania, sa gaseasca o entitate de o moralitate impecabila care sa fie primita cu bratele deschise de CIPS iar dupa aceea ne putem in sfarsit apuca si de singurul lucru care ne intereseaza de fapt: competitia in sine!
sincer, dar sincer, crezi ca e bine asa?
Bine , si federatia aia care o puneti la cale nu se presupune ca ar fi asa ceva , deci o entitate de o moralitate impecabila . Daca se duce AGVPS ramane federatia , s-ar numi jucat la doua capete .
Nu pretind sa fac nustiu ce constructiv , insa topicu are de vazut cu tacerea , si parerea mea ca se merge putin pe burta ( nu am de-a face strict cu problema pusa de Pityu , insa cu titlu topicului ,de exemplu , sti ca te-am mai intrebat de ce nu se gasesc date la zi despre acticitatea APCR " inca din 2004 " - poti sa cauti pe siteuri si revista AVP , poate tu gasesti ceva ).
Va rog , restu , scuzati paranteza , oricum , avem si privat pe site asta .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Re: De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de SF » 12 Mar 2008, 23:03

mirceaef scrie: ca acum, la inceput, cand in sfarsit
Asta ai nimerit-o beton hehe!!

Fir Intins!!!

Închis