valistrati scrie: La Rasinari au fost invitati si Sorin Lazea-P4E si Laurentiu Andronic-Aquamania la discutii asupra regulamentelor ,calendar competitional 2008 ,etc in calitatea lor de pescari de competitie cu bune rezultate ,ca au declinat invitatia si mai ales de ce chiar nu stiu.
Sa traiesti Vali ,
Desi nu-mi place sa discut astfel de aspecte ..pe ulitza mare a forumului '' intrucat am fost pomenit in mai multe randuri as vrea sa fac niste precizari pentru a fi lucrurile lamurite
1, Inca de la discutiile de infiintare a Ligii atat P4ever cat si Aquamania au fost excluse din start pe baza considerentului deja arhicunoscut ca sunt cluburi mixte cu mai multe sectii si ca atare exista teama ca deciziile de spin ar putea fi afectate de influenta celorlalti membri din alte sectii .
Practic am aflat de la Stefan Dinu ca exista un astfel de proiect , un site .....etc `
Strict din punctul meu de vedere e o logica stramba si paguboasa . Daca toti ar gandi asa un club polisportiv ca Dinamo de ex - ca tot s-a pomenit- care are sectii de fotbal , volei si modelism n-ar putea face parte din nici o federatie sau liga ca nu e club exclusivist si poate seful de la volei ii spune lu Borcea ce jucatori sa bage in teren .......din fericire asa ceva nu se intampla .
Dar e o decizie luata de unele cluburi , decizie pe care o respectam .
E perfect adevarat ca datorita lui Eugen , caruia ii multumesc , am fost invitati ulterior in calitate de hai sa zicem '' observatori '' la aceste discutii de la Rasinari , desi nu fusesera facute rezervari de catre organizatori si pentru noi , dar nu era asta o problema .
Nu am participat la Rasinari nu din dezinteres sau reavonta
Daca ,,pe persoana fizica '' as fi vrut sa particip , pentru ca imi face placere sa-i revad pe toti cei cu care am concurat si deja ne stim demult , ( am venit de multe ori la concursuri singur si cu substantiale eforturi )
ca reprezentant al clubului P4ever (
prima asociatie infiintata , si moral la originea acestui Turneu ) nu pot accepta sa fim in linia 2 sau in anticamera
. Discutam , propunem , da cand vine vorba de vot si decizii , ne dam putin inapoi ca sunt altii care ridica manuta , mai exclusivisti putin , si ca atare mai curati si luminati in hotarari
Din cate am vorbit atunci a fost la momentul respectiv si pozitia lui Laurentiu Andronic si Aquamania .
2. La intrebarea cati membri de spin are clubul X , eu zic ca e bine sa consteinetizam ca in afara de Drill si Poate WSB nu exista cluburi puternice ca si consistenta de mebri competitori . Ar fi frumos dar nu exista . Deocamdata se cristalizeaza . 2-3 aici 4 dincolo ....uneori rupti din alt club si schimbata denumirea......mai e mult pana departe
Parerea mea
3. Despre Turneu ca ar fi al celor de la AVP , V. Comaneci a precizat f bine .
M-a surprins putin ce ai zis ca
,,si nu in ultimul veriga cea mai importanta Revista Aventuri la Pescuit careia i se datoreaza infiintare acestui turneu.''
E turneul asociatiilor organizatoare , al vostru Vali , lucru care trebuia subliniat mai bine in ce s-a scris .....Fara voi nu existau etape si Turneu
Imi amintesc ca la Alesd , din punctul meu de vedere cel mai bine organizat din etapele la care eu am fost anul trecut si te felicit inca o data , la festivitatea de premiere constatai mahnit ca AVP nici nu venise ......
Asta e , doresc tot binele Ligii nou infiintate , e un pas inainte sper ....si eu unul , de abia astept sa ne revedem , ca mai e putin