De ce tac APCR si APR ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 13 Mar 2008, 23:23

Care sunt conditiile de participare la Campionatul National de Spinning 2008 ? Te intreb cu intentii bune. M-ar interesa la modul serios!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 14 Mar 2008, 07:30

pityu e open
poate participa orice pescar de spinning
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vijelie
veteran
veteran

Re: De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de vijelie » 14 Mar 2008, 18:33

:shock: mmmmmmm topik cu scartz :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 14 Mar 2008, 20:18

al. trentea scrie:Tot Federatie de Pescuit Sportiv se va numi, unde spinningul va fi doar o ramura, iar atunci noi (Clubul P4E este membru fondator al Federatiei) poate vom propune ca numai cluburile care au in componenta toate ramurile sa poata participa la decizii in cadrul Federatiei, restul, cele "exclusiviste", urmand sa ia decizii doar la nivelul unde au reprezentare.
O mica precizare: Federatiile Romane nu sunt mosia nimanui. Orice club sportiv recunoscut trebuie sa fie acceptat daca are in strucutra sportul respectiv sau o singura ramura.
Personal cred ca fiecare club ar trebui sa aibe in FRPS un singur vot. Cu privire la competitii fiecare club IMPLICAT sa aibe tot un singur vot (ex: clubul X participa la musca si spinning? Atunci are un vot la musca si un vot la spin. In adunarea generala are un singur vot). Dar deja e alta problema!

Apoi o mica intrebare: membru fondator a cui? Pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. FRPS este urmatorul pas ... dar exista o problema: numarul de cluburi fondatoare. Numarati cluburile de crap, de spinning, cluburile multidisciplinare si haide sa fim prieteni ca numai impreuna vom reusi. LITERALMENTE!

PS: bine ca nu sunteti avocati ca ati pierde toate procese cu argumentele pe care va bazati in apararea propriilor pareri :lol: :lol: :lol: !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 14 Mar 2008, 22:18

OK 14 !
Am "prins" regulamentul pe www.lrs.ro !
Mersi !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Mar 2008, 23:52

StefanDinu scrie:
al. trentea scrie:Tot Federatie de Pescuit Sportiv se va numi, unde spinningul va fi doar o ramura, iar atunci noi (Clubul P4E este membru fondator al Federatiei) poate vom propune ca numai cluburile care au in componenta toate ramurile sa poata participa la decizii in cadrul Federatiei, restul, cele "exclusiviste", urmand sa ia decizii doar la nivelul unde au reprezentare.
O mica precizare: Federatiile Romane nu sunt mosia nimanui. Orice club sportiv recunoscut trebuie sa fie acceptat daca are in strucutra sportul respectiv sau o singura ramura.
Personal cred ca fiecare club ar trebui sa aibe in FRPS un singur vot. Cu privire la competitii fiecare club IMPLICAT sa aibe tot un singur vot (ex: clubul X participa la musca si spinning? Atunci are un vot la musca si un vot la spin. In adunarea generala are un singur vot). Dar deja e alta problema!

Apoi o mica intrebare: membru fondator a cui? Pescuitul sportiv este recunoscut ca sport. FRPS este urmatorul pas ... dar exista o problema: numarul de cluburi fondatoare. Numarati cluburile de crap, de spinning, cluburile multidisciplinare si haide sa fim prieteni ca numai impreuna vom reusi. LITERALMENTE!

PS: bine ca nu sunteti avocati ca ati pierde toate procese cu argumentele pe care va bazati in apararea propriilor pareri :lol: :lol: :lol: !!!
Excelenta propunere. Pe bune.

Intrebari "pe persoana fizica":

1.
Federatiile Romane nu sunt mosia nimanui. Orice club sportiv recunoscut trebuie sa fie acceptat daca are in strucutra sportul respectiv sau o singura ramura.
Asa ati facut si la Liga, nu?

2. De ce nu ati aplicat regula: "fiecare club ar trebui sa aibe in FRPS un singur vot. Cu privire la competitii fiecare club IMPLICAT sa aibe tot un singur vot (ex: clubul X participa la musca si spinning? Atunci are un vot la musca si un vot la spin. In adunarea generala are un singur vot)."
cand ati infiintat Liga de Spin?
Sau macar un membru "de spin" = un vot, ca nu cumva sa decida craparii regulamentu la spin?(de parca i-ar interesa :headbash: ). Mi se pare mai echitabila decat varianta adoptata, respectiv cluburi exclusiv de spin, prin care ati lasat pe dinafara LRS oameni si asociatii/cluburi care au un cuvant greu de spus, si recunoasteti si voi asta:
Cu toate acestea, i-am invitat atunci si pe Sorin Lazea si Laurentiu Andronic, pescari de competitie care cu siguranta ar fi avut un cuvant de spus si care fara dubii ar fi fost ascultat cum se cuvine de catre toti cei prezenti acolo. Am insistat chiar ca ei sa fie prezenti acolo...Adevarat, nu ar fi avut drept de vot....Acestea sunt motivele pentru care nu inteleg de ce exista nemultumiti.
:? :shock: :!: :?:

3. Care este intentia/pozitia LRS fata de viitoarea Federatie de pescuit sportiv, in ipoteza in care aceasta federatie va obtine recunoasterea ANS si afilierea la FIPS CIPS? Ce veti face cu protocolul incheiat cu AGVPS, protocol pe care l-ati inclus in statut? O volta eleganta de 180 de grade, rezilierea protocolului si afilierea la federatie?

4. Daca nu ma insel, si lotul rezultat in urma Turneului AVP 2007 va avea acces la Campionatul mondial, tot in urma unei intelegeri cu AGVPS.
Deci ce anume aduce in plus LRS in turneul de anul asta? Un protocol cu AGVPS? Parca alta a fost ideea, nu? Un tricou de campion national?

5.
StefanDinu scrie:Cum AGVPS-ul nu doreste/ nu are bani/ nu are chef sa se bage in competitii a inceput sa incheie protocoale cu organizatorii de competitii. LRS este o asociatie a cluburilor sportive care participa la Turneul "Aventuri la Pescuit" (spinning). Protocolul cu AGVPS, cand se va semna, se va referi strict la recunoasterea lotului TAVP ca lot national si trimis la campionatele mondiale/ europene. CLAR ACUM?
De ce dupa cateva zile de la aceasta postare, AGVPS apare acum in calitate de "Co-organizator" al primei etape a campionatului de anul asta? Ce anume co-organizeaza AGVPS?
Poate ar aduce ceva lumina in acest sens publicarea acestui "protocol" pe site-ul LRS.

6. Sa inchid topicul? :twisted:

P.S. Nu prea ati inteles postarea domnului Trentea. Indiciu: "poate vom propune", cuvant cheie: poate, adica pot face asta. Evident, nu o vor face. Dar v-ati speriat, nu-i asa? :twisted:

Disclaimer:
Salut infintarea Ligii de spining, consider ca este un pas inainte important si apreciez eforturile facute de toti cei implicati in fenomen. Dar un pic de transparenta nu strica si daca ati fi dat de la inceput toate cartile pe fata s-ar fi evitat aceste discutii care ar putea "face decat rau spinnigului in momentul de fata".
Sper sa-mi permita timpul sa particip macar la cateva etape si sa discutam relaxati la o bere.
Aceast mesaj este, evident, parerea mea :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 15 Mar 2008, 06:13

situl LRS iti poate raspunde la intrebari Tavi
daca nu acum la toate pe parcurs cu siguranta

iar topicul il poti inchide linistit

cand cineva nu face nimic vine intrebarea de ce nu faceti
daca face ...de ce ati facut asa

de pe margine e usor si frumos

te-as ruga sa citesti si forumul crapmania
sa pui aceleasi intrebari si sunt curios atunci daca esti mai mult sau mai putin lamurit
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 15 Mar 2008, 09:28

@Tavi

1. LRS (ca si APCR) este o simpla etapa catre FRPS. Este o simpla asociatie in care legea o fac membrii fondatori. Cam ca la P4E.

2. Afilierea FIPS-CIPS este a AGVPS-ului. Asta sa fie clar tuturor. Si va ramane pana cand se va desfiinta. Ceea ce nu se va intampla curand. Pana una-alta nu cred ca i se poate refuza unui campion national accesul la CM/CE de profin din cauza unui kkt politico-ideologic. Nici mie nu-mi place pupatul in bot cu AGVPS.

3. Cum adica FRPS-ul nostru? De unde pana unde razboiul asta spinn-crap? Repet: nici cluburile de crap si nici cluburile de spinn nu pot infiinta singure federatia! Cat despre protocolul cu AGVPS (care apare in proiectul de statut) om vedea ... ce face APCR-ul asta facem si noi. Caci nu cred ca poate cineva sa ceara unui vicecampion mondial sa nu isi apere titlul ca vezi doamne exista niste chestiuni morale la mijloc.

4. Eu unul am sustinut includerea in LRS atat a "P4E" cat si a "AquaMania". Au in componenta membrii acivi si valorosi. Si mi-am facut multi dusmai. Dar clubul meu a votat ceva si am acceptat. Iar istoria recenta nu prea avantajeaza cluburile sus-numite. Exista precedente care sustin decizia noii ligi.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mar 2008, 10:49

Ma bucur ca nu v-ati suparat pe mine :D
Multumesc pentru raspunsuri, probabil ca sunt cele mai bune explicatii care se pot da in acest moment.
cand cineva nu face nimic vine intrebarea de ce nu faceti
daca face ...de ce ati facut asa
Stiu ca asta-i definitia carcotasului si mi-o asum, daca vrei.
:D
Topic inchis.

Închis