De ce tac APCR si APR ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 06 Mar 2008, 21:35

Degeaba va suparati pe mine, pentru ca tacerea voastra, coroborata cu participarea la sedinta aceea, unde printre altele s-a semnat si un protocol cu AGVPS, m-a dus la gandul ca ati "cotit-o" spre stanga si voi.
Asta m-a determinat sa va intreb, ce e cu linistea asta. Mi s-a parut ca AGVPS coace ceva si a inceput planul "B" - racolarea asociatiilor private.
De aia spuneam lui Mihai ca nu am aruncat cu noroi in nimeni (nu-mi sta in caracter). Daca va intreb ceva nu inseamna ca arunc cu noroi! Voi puteti foarte simplu sa-mi raspundeti: - omule, n-ai inteles bine, de fapt era vorba despre altceva si gata.
Sa stiti ca nici mie nu-mi place ca foarte repede ..."vi se sparge capul", daca cineva va pune o intrebare mai ... incomoda. Fratilor! Daca aveti verticalitate, raspundeti cu DA sau cu NU, cu explicatiile de rigoare, ca de aia suntem prieteni, nu ? Daca noi nu putem vorbi deschis intre noi, atunci cine ?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 07 Mar 2008, 07:33

Pityu sunt ultimele randuri pe aceasta tema ca am impresia ca ori nu vrei sa intelegi ori o faci intentionat si nu merita in acest caz
la Rasinari nu au fost asociatii ci au fost cluburi sportive
AGVPS nu a fost prezent
uite cat de tacuti am fost!
REPET CLUBURI SPORTIVE , -COMPETITIE pityu....nu au treaba cu asociatiile cu permise de pescuit cu ....intelegi ?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

StefanDinu
veteran
veteran

Re: De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de StefanDinu » 07 Mar 2008, 09:20

pityu scrie: ... unde printre altele s-a semnat si un protocol cu AGVPS ...
Nu s-a semnat nici un protocol!

Explicatie: AGVPS-ul detine (nu conteaza ce si cum sau moralitatea faptei) afilierea FIPS-CIPS. Pentru a participa la campionatele mondiale, europene organizatia afiliata trebuie sa organizeze o selectie nationala si sa trimita un loc. Cum AGVPS-ul nu doreste/ nu are bani/ nu are chef sa se bage in competitii a inceput sa incheie protocoale cu organizatorii de competitii. LRS este o asociatie a cluburilor sportive care participa la Turneul "Aventuri la Pescuit" (spinning). Protocolul cu AGVPS, cand se va semna, se va referi strict la recunoasterea lotului TAVP ca lot national si trimis la campionatele mondiale/ europene. CLAR ACUM?

PS: sa nu uit: articol aparut in data de 28.01.2008
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 09 Mar 2008, 22:58

Bine Ovidiu si Stefan ! Am inteles si cred ca au inteles si ceilalti.
Putem incheia discutia pe tema asta, aviz moderatorilor !

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 10 Mar 2008, 11:25

StefanDinu scrie:
pityu scrie: ... unde printre altele s-a semnat si un protocol cu AGVPS ...
Nu s-a semnat nici un protocol!

Explicatie: Cum AGVPS-ul nu doreste/ nu are bani/ nu are chef sa se bage in competitii a inceput sa incheie protocoale cu organizatorii de competitii. LRS este o asociatie a cluburilor sportive care participa la Turneul "Aventuri la Pescuit" (spinning). Protocolul cu AGVPS, cand se va semna, se va referi strict la recunoasterea lotului TAVP ca lot national si trimis la campionatele mondiale/ europene.
PS: sa nu uit: articol aparut in data de 28.01.2008
Probabil ..se va referi strict la recunoasterea lotului TAVP ca lot national si trimis la campionatele mondiale/ europene.
..in urmatoarele conditii:
1.Cluburile vor recunoaste reprezentativitatea AGVPS :D
2.Cluburile nu vor contesta/denigra AGVPS
:D
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2008, 12:32

Dan Cotelici scrie: 1.Cluburile vor recunoaste reprezentativitatea AGVPS :D
:D
Rezulta ca regulamentu fips-cips pretinde ca tipii care concureaza sa fie membri ai federatiilor din tara lor , noi nu avem federatie , dar avem agvps , deci membri agvps , deci carnetelu de membru. Regulamentu interior agvps pretinde ca toti concurenti sa aiba permisu vizat la zi , evident la ei , altfel nu pot concura .
Sa speram ca strainezii nu vor face contestatii , ei fiind baieti cuminti de felu lor hehe!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2008, 12:50

StefanDinu scrie:
Explicatie: AGVPS-ul detine (nu conteaza ce si cum sau moralitatea faptei) afilierea FIPS-CIPS. Pentru a participa la campionatele mondiale, europene organizatia afiliata trebuie sa organizeze o selectie nationala si sa trimita un loc. Cum AGVPS-ul nu doreste/ nu are bani/ nu are chef sa se bage in competitii a inceput sa incheie protocoale cu organizatorii de competitii.
FIPS-CIPS nu prevede cum si formele prin care organizatia afiliata alcatuieste lotu , deci daca agvps doreste sa trimita trei femei de servici , le trimite ( conditia sa fie membre ) . Nu conteaza ce si cum sau moralitatea faptei , dupa cum spui tu mai sus .
Poate eu ma insel , insa nu agvps a inceput sa incheie contracte cu organizatorii de competitii , ci organizatorii de competitii au inceput sa incheie contracte cu agvps , nu-i tot una , sau vrei sa-mi spui ca o venit agvps si s-o rugat de baietii cu concursuri pentru protocoale hehe!!!

Fir Intins!!!

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 10 Mar 2008, 15:17

SF scrie:
StefanDinu scrie: Poate eu ma insel , insa nu agvps a inceput sa incheie contracte cu organizatorii de competitii , ci organizatorii de competitii au inceput sa incheie contracte cu agvps , nu-i tot una , sau vrei sa-mi spui ca o venit agvps si s-o rugat de baietii cu concursuri pentru protocoale hehe!!!

Fir Intins!!!
La crap asa s-a intamplat,.Cine a vrut puterea in domeniul competitional s-a dus la AGVPS si a semnat un protocol ..... fara sa consulte vreo alta asociatie.
In acel protocol se stipuleaza clar respectiva asociatie se angajeaza "sa nu afecteze" imaginea AGVPS.
La rapitori pare sa fie altceva pentru ca vad ca s-a constituit o liga a cluburilor.
Nu am inteles insa de ce in aceasta liga nu si-au gasit locul si Aquamania care-l are ca membru pe Laurentiu Andronic sau Pescari4Ever care-l are ca membru pe Lazea.Ambele sunt cluburi de pescuit sportiv cu CIS de la ANS.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 10 Mar 2008, 15:37

La care AGVPS se face protocolul? La cel inscris la Registrul comertului. Vezi http://www.listafirme.ro/catalog/j50058 ... omania.htm, la cel din Bacau vezi http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files ... 180208.pdf sau la ilegalii de la Judecatoria sect2 bucuresti?vezi http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files ... 180208.pdf (PS Incheierea 130/A/2000 a fost casata prin Decizia CSJ nr. 685/1999, irevocabila.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Mar 2008, 15:51

Dan Cotelici scrie: La rapitori pare sa fie altceva pentru ca vad ca s-a constituit o liga a cluburilor.
Nu am inteles insa de ce in aceasta liga nu si-au gasit locul si Aquamania care-l are ca membru pe Laurentiu Andronic sau Pescari4Ever care-l are ca membru pe Lazea.Ambele sunt cluburi de pescuit sportiv cu CIS de la ANS.
Cum am spus FIPS-CIPS nu-i intereseaza pe cine si cum trimite AGVPS , singuru lucru ii sa fie membri . Organizatorii de concursuri au nevoie de AGVPS , si de protocol , nu invers .
FIPS-CIPS are nevoie doar de o singura forma de organizare , in cazu asta AGVPS care sa reprezinte o tara , insa nu se implica in alegerea ei , adica a acestei forme . Tre sa hotarasca tara respectiva cine , ce organizatie sa-i reprezinte .
Nu mai scriu ca ma scirbesc , cei implicati in fenomen prefera sa treaca peste principii ca sa se vada cu sacii in caruta , si uita asa AGVPS o sa ramina relicva comunista cea mai rezistenta , Fidel fiind pe duca , iar ceilalti s-au carat inainte .

Fir Intins!!!

Închis