De ce tac APCR si APR ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 03 Mar 2008, 23:49

Mihai!
Imi pare rau, dar si eu sunt dezamagit de reactia ta in special, dar si a lui Ovidiu. Nu am aruncat cu nici un noroi, am pus o intrebare doar si nu am dat cu parul. Atata timp cat a existat intalnirea de la Rasinari, inseamna ca nu mint si de fapt nici nu mai conteaza de unde stiu.
Iata raspunsul meu dat si pe forumul AVP:
Ovidiu!
Cred ca exagerati, in special tu si cu Mihai V. Dupa cate observ Vali a inteles mai bine intrebarea din titlul topicului. Nu trebuie sa va simtiti acuzati in nici un fel, pentru ca eu chiar nu v-am acuzat cu nimic ! Daca lucrurile nu sunt adevarate (ceea ce m-ar bucura cu adevarat!) ... o simpla dezmintire si gata. De ce trebuie atat ... tam-tam? Nu ne foloseste la nimic.
A existat sedinta (intalnirea) de la Rasinari ? Da.
S-a discutat sau nu colaborarea cu AGVPS-ul, in sensul primirii dreptului de organizare a Campionatului National de Pescuit la Spinning si de reprezentare la nivel international (FIPS-CIPS) sub cupola AGVPS (fiindca numai ei sunt membrii afiliati)?
Daca veti raspunde la aceste doua intrebari, ca sa stim si noi ce este pana la urma adevarat din toata povestea, ...e bine, daca nu ... e iarasi bine si gata. Nu va luati va rog de mine, pentru ca am avut curiozitatea sa va pun si eu doua intrebari?
Suntem prieteni ? Da. Atunci vreau sa stiu si eu care-i adevarul.
Daca va deranjeaza treaba asta, imi cer scuze si imi retrag topicul. Rog moderatorii sa-l stearga si... gata.
Multumesc!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Mar 2008, 08:59

pityu,
compara putin ce ai scris mai sus cu ce ai scris prima oara
Am citit tot aici (dar nu mai stiu pe care topic) si parca chiar si in Rev. AVP, ca ati avut o sedinta mare impreuna cu cei de la AGVPS, la Rasinari (satul natal al lui O. Goga) si ca vi s-a dat dreptul sa organizati Campionatul National de Spinning cu toate drepturile FIPS-CIPS de a participa mai departe la Campionatele Europene si Mondiale sub aripa AGVPS, singura recunoscuta si afiliata momentan din tara noastra.
te hotarasti care e varianta care vrei sa o iau oficial ca siintrebare siincerc sa iti raspund
in restdaca ncerci sa arunci piatra in lac sa deduci apoi care sunt nebunii dintre noi , nu e fair sa te sucesti de la un post la altul care oricum ai citi sunt 2 chestii total diferite
in alta ordinde de idei intrebarea e eronat pusa ....repet ai fost montat gresit :)
APR NU A PARTICIPAT LA RASINARI - asta ca stric raspuns la ce vrei sa sune ca intrebare
:) :idea:
altcineva a participat dar nu iti pot spune ca nu asta m-ai intrebat :)
da trage concluzia ca si postul lui vali e pe undeva gresit ....referitor la APR
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Mar 2008, 09:11

Da Ovidiu 14 ai dreptate ca nu APR a participat,scuze, ci oameni care fac parte si din APR . :) Gresala mea de exprimare seamana "leit" cu ce apare mai nou sub posturile tale,APR si LRS. :)
Oricum vad ca nu-i rasapunzi omului ci o tot pasezi "diplomatic" si asta lasa loc la tot felul de interpretari dar asta e problema ta daca ii raspunzi sau nu.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 04 Mar 2008, 10:32

Nici eu nu inteleg de ce atata secret, doar este si site, s-a pus totul la vedere.
pityu, baga un ochi aici, eu cred ca te vei lamuri care-i faza cu AGVPS, ce s-a intamplat la Rasinari, etc:

http://www.lrs.ro/

No, ma scuzati ca v-am stricat jocu de-a v-ati ascunsea :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de MihaiV » 04 Mar 2008, 11:06

pityu scrie:Mihai!
Imi pare rau, dar si eu sunt dezamagit de reactia ta in special, dar si a lui Ovidiu. Nu am aruncat cu nici un noroi, am pus o intrebare doar si nu am dat cu parul. Atata timp cat a existat intalnirea de la Rasinari, inseamna ca nu mint si de fapt nici nu mai conteaza de unde stiu.
Pityu, ai lansat niste zvonuri mincinoase, fara sa spui sursa lor. Mie asta mi se pare rea-vointa. Stii ca te aprecieze, dar astfel de zvonuri pot avea consecinte negative asupra celor incriminati, chiar daca sunt urmate de dezmintiri.
Vad ca in continuare sustii ca intalnirea aceea a avut loc. Atentie: Nu a avut loc o astfel de intalnire!!!
La Rasinari nu a fost nici AGVPS, nici APR!!!!
la modul cum ai lansat zvonurile, mie mi se pare ca ai cam dat cu parul.
Informatiile despre intalnirea de la Rasinari, cine a participat si ce s-a discutat sunt disponibile pe net, sunt chiar in acest topic linkuri spre aceste informatii. Era f simplu sa intrebi pe cineva in privat.
Daca vin eu si zic ca am auzit ca membrii Salmo Carpatica s-au organizat si pescuiesc cu plasa la pastrav, apoi o lalai si nu mai dau nici o dezmintire, nu spun de unde am auzit, etc, nu e afectata imaginea asociatiei?
Ti-am spus ca zvonul este fals si continui sa sustii "Atata timp cat a existat intalnirea de la Rasinari, inseamna ca nu mint ". E ca si ala de la Radio Erevan cu furtul bicicletei!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 04 Mar 2008, 14:18

Pityu ,frate aici Mihai V are mare dreptate. :wink:

pityu
veteran
veteran

De ce tac APCR si APR ?

Mesaj de pityu » 05 Mar 2008, 00:58

Mihai, citeste te rog aici:
Rand pe rand au fost expuse parerile celor 8 cluburi care au pus bazele LRS. Reprezentantii acestor cluburi au fost:

AQUA FISHING CLUB - Renel Pascu

CLUBUL DE PESCUIT SPORTIV DRILL - Eugen German, Mihai Sofonea

CLUBUL DE PESCUIT SPORTIV ENERGOFISH - Robert Boanta, Sabin Buzatu

CLUBUL SPORTIV AL PESCARILOR DE RAPITORI - Lucian Constantin, Ovidiu Ristivan, Valentin Startonov
Ii cunosti pe ultimii trei nominalizati? Sa nu-mi spui ca nu fac parte din APR ca sincer... nu stiu ce o sa-ti raspund!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 05 Mar 2008, 08:50

Ii cunosti pe ultimii trei nominalizati? Sa nu-mi spui ca nu fac parte din APR ca sincer... nu stiu ce o sa-ti raspund!

Pityu ,ai inceput sa o dai de gard frate .Tu care stii o gamada de legi ai uitat-o pe aia care zice ca poti fi membru in cite asociatii vrei da numa intr-un club sportiv?
Cei 3 citati mai sus fac parte din Clubul sportiv al Pescarilor de Rapitori legal constituit si in acelasi timp si din Asociatia pescarilor de rapitori ,e ceva ilegal?
Si te intreb si eu ceva ,cine crezi ca ar trebui sa lupte pt. binele spinningului de competitie daca nu cei pe care i-ai enumerat si nu numai ?
Rezultatele de la crap au venit in urma implicarii directe a unor oameni pasionati care si-au pus la bataie si banii si timpul ca Romania sa fie reprezentata de pistele de concurs internationale.
Asa ca trage si tu concluzia daca e bine sau nu ceea ce facem.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 05 Mar 2008, 10:47

pityu ,
mai mult decat clar si de bun simt este raspunsul lui vali
deduci sunt convins ca APR nu este una si aceeasi cu CsPR chiar daca regasesti aceleasi nume pe langa altele la care te referi

oricum nu am inteles unde era capul de tara cat timp toate informatiile la care faci referire , sunt publice pe lrs.ro

iar ca dovada ca nu tace nimeni daca pui intrebari pertinente ai topicul asta cu ceva raspunsuri
asteptsa vad care mai e pb
fir intins
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Mar 2008, 19:11

Gata, m-am prins! Unu din ei are si carnet de membru la un AJVPS, altul are carnet la APR, si uite asa o intalnire intre CPR, Drill, Energofish, etc, devine in mintea ta intalnire intre AGVPS si APR! Foarte tare!
Din pacate te las si plec peste granita! Nu cred sa mai am curand timp sa accesez forumurile.

Închis