Imi pare rau, dar si eu sunt dezamagit de reactia ta in special, dar si a lui Ovidiu. Nu am aruncat cu nici un noroi, am pus o intrebare doar si nu am dat cu parul. Atata timp cat a existat intalnirea de la Rasinari, inseamna ca nu mint si de fapt nici nu mai conteaza de unde stiu.
Iata raspunsul meu dat si pe forumul AVP:
Ovidiu!
Cred ca exagerati, in special tu si cu Mihai V. Dupa cate observ Vali a inteles mai bine intrebarea din titlul topicului. Nu trebuie sa va simtiti acuzati in nici un fel, pentru ca eu chiar nu v-am acuzat cu nimic ! Daca lucrurile nu sunt adevarate (ceea ce m-ar bucura cu adevarat!) ... o simpla dezmintire si gata. De ce trebuie atat ... tam-tam? Nu ne foloseste la nimic.
A existat sedinta (intalnirea) de la Rasinari ? Da.
S-a discutat sau nu colaborarea cu AGVPS-ul, in sensul primirii dreptului de organizare a Campionatului National de Pescuit la Spinning si de reprezentare la nivel international (FIPS-CIPS) sub cupola AGVPS (fiindca numai ei sunt membrii afiliati)?
Daca veti raspunde la aceste doua intrebari, ca sa stim si noi ce este pana la urma adevarat din toata povestea, ...e bine, daca nu ... e iarasi bine si gata. Nu va luati va rog de mine, pentru ca am avut curiozitatea sa va pun si eu doua intrebari?
Suntem prieteni ? Da. Atunci vreau sa stiu si eu care-i adevarul.
Daca va deranjeaza treaba asta, imi cer scuze si imi retrag topicul. Rog moderatorii sa-l stearga si... gata.
Multumesc!