COTIZATII 2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 08 Ian 2008, 22:07

off topic...si se mai luau de mine k nu scriu corect si gramatical :lol: :lol: :lol1:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Ian 2008, 22:18

pescuitorul scrie:ok dl tudor dar chiar sa imi stergeti mesajul?????
e cam tendentioasa treaba plus ca alt moderator mi-a sters de 5 mniute un topic ptr ca nu eram de acord cu ceva!!!!!!

e cumva forumul federatiei ca sa stiu ca sa nu ma mai obosesc sa scriu????????
domnule moderator mihaiv nu am dreptul sa fac topicuri unde sa exprim ceea ce vreau???????????????parca fiecare isi poate spune parerea nu???????????????
asta e lasitate mihaita si ti-ai dat cu firma in cap.
nu stiu de unde se poate cumpara calitatea de moderator. de la vreo asociatie de ap???????
Recunosc ca e putin tendentios cu toate ca nu am nici o legatura cu federatia, imperiul, sau orice alta structura recenta in Romania. Am si eu o boala pe vechile structuri ramase de pe vremea cand traiam in tara.
Deci pentru reprezentantii acestor structuri respectul regulilor forumului sunt obligatorii. Cum am mult respect pentru democratie nu intervin atata vreme cat aceste reguli sunt respectate, cu toate ca in sinea mea sunt mai mult de acord cu unii decat cu altii. Mi-ar fi placut ca si drepturile mele si ale familiei mele sa fi fost respectate la fel acum cam 35 de ani. Dar povestea e veche si nu are rost s-o scriu aici.
Deci domnul Pescuitor respectati va rog regulile forumului.

Tudor

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 08 Ian 2008, 23:07

tudor scrie: Recunosc ca e putin tendentios
atunci daca e asa si sunteti corect va rog sa imi trimiteti mesajele si le voi corecta cu litere mici.
daca nu ,am dreptul sa spun ca sunteti las si nu e corect si mai rau sunteti dictator ca nu am voie sa spun ce vreau.
stiti cum e faza aia din fotbal cu fanta de lumina si acoperit de regulament????

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 08 Ian 2008, 23:11

Mihai V.
Sunt curios de inca o treaba: ai zis acolo de ses+munte. Ce inseamna acel "munte"? Pe ce ape de munte vei avea dreptul sa pescuiesti? In 2007 si inainte pe apele de munte gestionate de RNP Romsilva nu aveai ce cauta cu permis ci trebuia sa platesti o taxa speciala la RNP. E posibil ca si in 2008 sa fie la fel, dar mai avem vreme pana la 1 mai sa aflam.

Da ..aici nu pot sa-ti raspund in amanunt , dar promit ca o sa ma interesez !
Iti pot spune ce stiu pana in prezent..cei de la ajvps au o harta cu toate cursurile de apa din judet ,unde pe culori , poti sa vezi pe ce ape ai voie sa pescuiesti unele sunt considerate ape ses + balti + dunare si au o taxa 70 ron si cu alta culoare ape de munte si astea din urma, intr-adevar, geografic sunt la o cota geografica de munte si au o taxa de 35 ron.
Intr-adevar anul trecut mi s-a spus verbal ca daca nu platesc apa de munte pot plati pe la un paznic sau padurar ,ceva de genul asta ,care are grija de apa sau lacul de munte din zona ,taxa fiind pe zi de pescuit.
Nu am mai intrat in polemica cu femeia de la ghiseu deoarece parea mai sigura varianta cu taxa apei de munte trecuta pe permis decat sa merg pe o apa de munte si sa caut vre-un paznic sau padurar sau ce mai au ei pe acolo (pierdeam vremea , n-aveam chef sa ma gaseasca el ). Si anul asta am vazut ceva scris pe peretii din incaperea ajvps, ca exista ceva taxe pe zi pentru apele de munte.....nu m-am complicat ,am platit apele de munte pe tot anul pe chitanta si sper sa nu am probleme...pana acum nu am avut.
Deoarece pescuiesc rar la munte nu am verificat serios chestiunea ,dar ma bucur ca ai aruncat la fileu aceasta problema ...o sa ma interesez mai in amanunt deoarece anul asta vreau sa pecuiesc mai mult pe aceste ape si sa practic pescuitul la musca !!
Chestia cu apa de munte apare pe chitanta de cand ma stiu pescar si nu m-am mirat ca anul acesta sa fie altfel !!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Ian 2008, 23:37

pescuitorul scrie:
tudor scrie: Recunosc ca e putin tendentios
atunci daca e asa si sunteti corect va rog sa imi trimiteti mesajele si le voi corecta cu litere mici.
daca nu ,am dreptul sa spun ca sunteti las si nu e corect si mai rau sunteti dictator ca nu am voie sa spun ce vreau.
stiti cum e faza aia din fotbal cu fanta de lumina si acoperit de regulament????
Nu am cum sa recuperez mesajele. Sunt sigur ca le puteti scrie din nou respectand regulamentul.
Las ? De ce ? Daca era cazul m-as fi ascuns. Dictator ? Cred ca stiti mai bine ca mine cum functioneaza. Eu o stiu pe pielea mea si dv pe pielea celorlalti.
Fotbal nu stiu. N-am mai jucat de la scoala primara si nu ma intereseaza de loc.
Ma mir ca o strutocamila ca AJVPS-ul mai poate exista la 20 de ani de la moartea comunismului. De ce asociarea pescarilor cu vanatorii ?
De ce nu asociarea pescarilor cu tenismenii de masa ? Ca eu asta joc. Ca n-au nimic de impartit ce conteaza ? Cu vanatorii au ceva ?

Cu asta am terminat. Cat timp respectati regulamentul nu ma mai bag, asa cum am facut-o si pana acum.

Dezbateri placute pe un ton normal (litere mici :lol: )

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Ian 2008, 00:07

si daca se poate pe placul tau ca de nu le stergi ca ai aceasta putere.
pot sa fie si eu moderator???sa le mai tai minciuna unora????

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 08:09

pescuitorul scrie: domnule moderator mihaiv nu am dreptul sa fac topicuri unde sa exprim ceea ce vreau???????????????parca fiecare isi poate spune parerea nu???????????????
asta e lasitate mihaita si ti-ai dat cu firma in cap.
Aveti o mare problema. Trageti concluzii pripite.
Eu nu v-am sters nici un mesaj. Chiar daca scrie sub numele meu "moderator", am drepturi de moderator doar pe sectiunea de Flyfishing. Daca va uitati cand intrati pe o sectiune vedeti lista moderatorilor ce au drepturi pe acea sectiune.
Asa ca ... mai usor cu jignirile!
Astept scuzele dumenavoastra, daca aveti cat de cat bun-simt! :cry:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 08:16

gigi 2007 scrie: Da ..aici nu pot sa-ti raspund in amanunt , dar promit ca o sa ma interesez !
...
Chestia cu apa de munte apare pe chitanta de cand ma stiu pescar si nu m-am mirat ca anul acesta sa fie altfel !!!
Ok, merci.
Am intrebat pentru ca imi doresc ca pescarii sa fie bine informati, doar pentru asta suntem aici pe forum, fie ca e vorba de tehnici sau de legi.
Situatia in anii trecuti la mine in judet, in ce priveste apele de munte, era astfel: apele de munte erau ale RNP; dar o parte dintre ele au fost date prin contract catre AJPS. Astfel, plata la AJPS pentru ape de munte se referea de fapt doar la acele ape pe care le luase de la RNP. Pentru celelalte nu era valabila si se platea bon de zi la RNP. Deci e bine sa nu se faca confuzie si sa se creada ca acea plata are acoperire pe toate apele de munte.
Ce se va mai schimba anul asta ... ramane sa vedem. Gigi Stefan a prezentat cateva idei, dar pana nu apare un Ordin al Ministrului ele sunt doar propuneri.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 08:21

pescuitorul scrie:si daca se poate pe placul tau ca de nu le stergi ca ai aceasta putere.
pot sa fie si eu moderator???sa le mai tai minciuna unora????
Daca va doriti sa fiti moderator atunci trebuie sa luati legatura cu proprietarul site-ului, cel care semneaza pe site "danr", dupa numele sau, Dan Radulescu. Va va explica el ce aveti si ce nu aveti voie sa faceti ca moderator, precum si ce obligatii aveti.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Ian 2008, 10:00

Nu imi este greu sa imi cer scuze daca intr-adevar nu este cazul dvs.
am spus de dvs ca l-ati sters ptr ca dupa ce facusem acel topic am vazut ca scriseserati un mesaj in el iar dupa 5 minute topicul nu mai era.nu v-am acuzat din pura simpatie.
si totusi e cam mare coincidenta sa fi scris dvs si al moderator sa il stearga.
oricum daca nu e cazul atunci imi cer scuze dar sa ii fie rusine celui care l-a sters. probabil o strutocamila semnata altfel.

Scrie răspuns