Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Recunosc ca e putin tendentios cu toate ca nu am nici o legatura cu federatia, imperiul, sau orice alta structura recenta in Romania. Am si eu o boala pe vechile structuri ramase de pe vremea cand traiam in tara.pescuitorul scrie:ok dl tudor dar chiar sa imi stergeti mesajul?????
e cam tendentioasa treaba plus ca alt moderator mi-a sters de 5 mniute un topic ptr ca nu eram de acord cu ceva!!!!!!
e cumva forumul federatiei ca sa stiu ca sa nu ma mai obosesc sa scriu????????
domnule moderator mihaiv nu am dreptul sa fac topicuri unde sa exprim ceea ce vreau???????????????parca fiecare isi poate spune parerea nu???????????????
asta e lasitate mihaita si ti-ai dat cu firma in cap.
nu stiu de unde se poate cumpara calitatea de moderator. de la vreo asociatie de ap???????
atunci daca e asa si sunteti corect va rog sa imi trimiteti mesajele si le voi corecta cu litere mici.tudor scrie: Recunosc ca e putin tendentios
Sunt curios de inca o treaba: ai zis acolo de ses+munte. Ce inseamna acel "munte"? Pe ce ape de munte vei avea dreptul sa pescuiesti? In 2007 si inainte pe apele de munte gestionate de RNP Romsilva nu aveai ce cauta cu permis ci trebuia sa platesti o taxa speciala la RNP. E posibil ca si in 2008 sa fie la fel, dar mai avem vreme pana la 1 mai sa aflam.
Nu am cum sa recuperez mesajele. Sunt sigur ca le puteti scrie din nou respectand regulamentul.pescuitorul scrie:atunci daca e asa si sunteti corect va rog sa imi trimiteti mesajele si le voi corecta cu litere mici.tudor scrie: Recunosc ca e putin tendentios
daca nu ,am dreptul sa spun ca sunteti las si nu e corect si mai rau sunteti dictator ca nu am voie sa spun ce vreau.
stiti cum e faza aia din fotbal cu fanta de lumina si acoperit de regulament????
Aveti o mare problema. Trageti concluzii pripite.pescuitorul scrie: domnule moderator mihaiv nu am dreptul sa fac topicuri unde sa exprim ceea ce vreau???????????????parca fiecare isi poate spune parerea nu???????????????
asta e lasitate mihaita si ti-ai dat cu firma in cap.
Ok, merci.gigi 2007 scrie: Da ..aici nu pot sa-ti raspund in amanunt , dar promit ca o sa ma interesez !
...
Chestia cu apa de munte apare pe chitanta de cand ma stiu pescar si nu m-am mirat ca anul acesta sa fie altfel !!!
Daca va doriti sa fiti moderator atunci trebuie sa luati legatura cu proprietarul site-ului, cel care semneaza pe site "danr", dupa numele sau, Dan Radulescu. Va va explica el ce aveti si ce nu aveti voie sa faceti ca moderator, precum si ce obligatii aveti.pescuitorul scrie:si daca se poate pe placul tau ca de nu le stergi ca ai aceasta putere.
pot sa fie si eu moderator???sa le mai tai minciuna unora????