COTIZATII 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
mihaiv : "daca as fi vrut sa sterg, nu as mai fi scris"
puteai ff bine sa faci o diversiune ca sa nu cada magareata pe tine.e usor sa dai vina pe altii.
in fine nu mai conteaza sa revenim asupra topicului si a celor mai corecti oameni de la apshd
domnilor de la hd : legea e lege asa ca sa nu cumva sa dati chitante si permise nu. ca e belea rea de tot de nu.
abia astept sa vina oamenii sa va sara in cap ca au fost amendati ca nu au cartonas ci doar chitanta.
sa vad cum o scoateti ca rau cred ca ati facut destul
puteai ff bine sa faci o diversiune ca sa nu cada magareata pe tine.e usor sa dai vina pe altii.
in fine nu mai conteaza sa revenim asupra topicului si a celor mai corecti oameni de la apshd
domnilor de la hd : legea e lege asa ca sa nu cumva sa dati chitante si permise nu. ca e belea rea de tot de nu.
abia astept sa vina oamenii sa va sara in cap ca au fost amendati ca nu au cartonas ci doar chitanta.
pescuitorul zice
Cred doar asa ca sa ne dam cu parerea ca anul asta doar ,doar s-o schimba ceva........cred eu ...
cine sa amendeze, pe cine si de ce ?? pescarul n-a gresit cu nimic ,situatia e cunoscuta de toata lumea si de la ghiseul ajvps s-a dat voie sa se pescuiasca cel putin o luna cu chitanta .......oricum multi pescari au documentele pe la graniceri ......s-a spus clar de la ajvps ca se poate pescui doar cu acest document (chitanta care spune ca m-am achitat financiar si defapt cam asta conteaza) ...dar nu stiu ce atata mirare pe acest fapt , in fiecare an intre 2 si 4 saptamani cei care avem nevoie de pg din zona noastra pescuim cu chitanta si in peste 30 ani de pescuit asa ,nu a patit nimeni nimic, ....de ce anul asta sa fie altfel ?????abia astept sa vina oamenii sa va sara in cap ca au fost amendati ca nu au cartonas ci doar chitanta.
Cred doar asa ca sa ne dam cu parerea ca anul asta doar ,doar s-o schimba ceva........cred eu ...
-
- veteran
La noi in judet am inceput controalele cu jandarmi inca din 2-01-2008 cind am facut primele doua dosare penala pentru braconaj la doi pescari care lucra la Politia comunitara. De saptamina asta jandarmi si inspectorul piscicol incep amenzile pentru pescuit fara chitanta .

Cu tot respectul pentru Hunedoara (care este judetul/orasul meu natal), dar mi se pare ceva strigator la cer! Sau strigator la ANPA , sau la Gigi sau la mama dracului ca altfel nu stiu ce sa mai zic! Ce dracu verifica inspectorul ala piscicol? Chitanta?Dar unde scrie in lege ca se pescuieste cu chitanta?!!! As intelege pana la urma sa-i amendeze pe toti care NU AU PERMIS si pescuiesc...Dar pe aia care au chitanta nu?!De unde naiba au certitudinea ca peste o luna pescarii aia vor avea permis? Sau in decembrie 2008?Sau ca statul isi va lua banii corespunzatori pentru pescarii respectivi

Si Adevarat! La ora asta intre ajvps -uri si alte asociatii care dau chitante pe post de permis NU mai exista nici o diferenta!Decat goana dupa membrii!!!!!
Atentie !!! Nu intotdeauna scopul (chiar declarat nobil...) scuza mijloacele!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
1Tocmai de acea am luat legatura cu cei de la ANPA si cu acordul lor am inceput sa eliberam chitante pina la tiparirea permiselor dupa care le eliberam retroactiv la toti.
In felul acesta era unica posibilitate de a pescui pe malul apei fara frica de a fi amendati. La noi in judet am inceput controalele cu jandarmi inca din 2-01-2008 cind am facut primele doua dosare penala pentru braconaj la doi pescari care lucra la Politia comunitara. De saptamina asta jandarmi si inspectorul piscicol incep amenzile pentru pescuit fara chitanta .
Intrebare...acordul ANPA este scris si parafat ?
2
ce reprezinta suma de pe chitanta ?
3
scenariu ce fac cei care primesc sa spunem permisul gratuit de la o asociatie (sunt cazuri)...pe chitanta lor ce scrie (sa nu intreb daca le dati si lor chitanta )
cred ca nu procedati corect mai ales cu amenzile care daca le vor da cei in drept vor intra lejer la un mic abuz , si nu mai zic ca si dv pueti fi trasi la aceeasi raspundere (ganditi-va doar ca se asteapta alte schimbari si ca tiparirea de catre anpa a permiselor inca nu e batuta in cuie plus proiectul de lege ce sta inca doar pe masa unui serviciu juridic )
Nu va e mai simplu pana la permise se le vizati membrilor carnetul de membru ? Cu viza respectiva pot primi si accept pg si e ok ...iar la aparitia permiselor oamenii vin si achita si direct intra in posesia lor
n-as vrea sa supar e doar o parere si o propunere pt a nu ajunge o asociatie respectata de altfel sa fie comparata cu agvps-ul de mai sus
fir intins
ps
mi-am permis sa dau si sugestia avand in vedere ca asa consider ca e corect daca nu esti de acord cu ceva sa motivezi dar sa vii si cu alternativa

Finut...Baiat finut ai fost si tot asa ai ramas...
Ma rog, dom'president!
Sincer, nici eu nu vreau sa dau cu parul...mai ales in asociatiile care chiar fac ceva.Si stii ca si aici este cazul de o astfel de asociatie...Tocmai de aceea ma doare ca (parerea mea) gresesc in abordarea problemei...Parerea mea sincera. Daca gresesc sau am suparat(doamne feri jignit!)pe cineva
Dar imi mentin parerea cu privire la ce se intampla in tara asta!

Sincer, nici eu nu vreau sa dau cu parul...mai ales in asociatiile care chiar fac ceva.Si stii ca si aici este cazul de o astfel de asociatie...Tocmai de aceea ma doare ca (parerea mea) gresesc in abordarea problemei...Parerea mea sincera. Daca gresesc sau am suparat(doamne feri jignit!)pe cineva

Dar imi mentin parerea cu privire la ce se intampla in tara asta!

Zamfi cat se poate de serios chiar nu vreau sa ii supar pe cei de la hunedoara si nu am facut decat sa expun ce ar fi ok in opinia mea
de asta am si punctat ca din cate stiu asociatia din hunedoara este cat se poate de ok
si promit ca anu asta ajung si la hunedoara la pescuit dupa ce trec pe la aiud
de asta am si punctat ca din cate stiu asociatia din hunedoara este cat se poate de ok
si promit ca anu asta ajung si la hunedoara la pescuit dupa ce trec pe la aiud

Corect!
Treci pe la Aiud, luam un ppc de vin si mergem impreuna la HD pe Cincis!Ca cica s-a populat cu crap...
Asta daca ne mai lasa apshd !
Ps:nici eu nu vreau sa ma cert cu apshd ,Doamne Fereste! De aceea discut la nivelul ideilor.Si la modul general despre asociatii.Pentru actiuniloe lor, au tot respectul meu!
Minus...asta cu permisele , dar si aici nu e clar (am gasit alt topic) ce scrie pe chitante
Cu amenzile insa nu sunt de acord.
.
Treci pe la Aiud, luam un ppc de vin si mergem impreuna la HD pe Cincis!Ca cica s-a populat cu crap...

Ps:nici eu nu vreau sa ma cert cu apshd ,Doamne Fereste! De aceea discut la nivelul ideilor.Si la modul general despre asociatii.Pentru actiuniloe lor, au tot respectul meu!
Minus...asta cu permisele , dar si aici nu e clar (am gasit alt topic) ce scrie pe chitante

.
Pe chitanta fiscala trec Cotizatie 2008.
Pentru a elibera aceste chitante in loc de permis de pescuit pina la tiparirea permiselor de pescuit am Acordul tacit de la ANPA.
Conform legilor in vigoare eliberez acele chitante perfect legal.
Problema este la AJVPS care nu are Acordul tacit de la ANPA de a elibera chitante dar totusi elibereaza si chiar elibereaza permise de pescuit pentru ape de munte care sunt anulate.

Pentru a elibera aceste chitante in loc de permis de pescuit pina la tiparirea permiselor de pescuit am Acordul tacit de la ANPA.
Conform legilor in vigoare eliberez acele chitante perfect legal.
Problema este la AJVPS care nu are Acordul tacit de la ANPA de a elibera chitante dar totusi elibereaza si chiar elibereaza permise de pescuit pentru ape de munte care sunt anulate.