Cine este Lavinia Ghedan?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cine este Lavinia Ghedan?
RNP-ul nu mai administreaza nimc(din cate stiu)
padurarul nu era organ de control,putea sa-ti dea chitanta de pescuit pentr-o perioada anume
padurarul nu era organ de control,putea sa-ti dea chitanta de pescuit pentr-o perioada anume
Steff sunt limitat cum e si nornal. Tu nu ai limite? Ca prostia? Ma bucur sa vad cat de mult va afecteaza o femeie gastelor. Distractie placuta. Singura concluzie care o trag eu de aici e ca voi sunteti al treilea sex( baieteii rai de gura). Va multumesc ca existati.
Zanelor. Ps. Nu uitati de 9 martie sa va epilati.
.

vampir, n-ai inteles nimic... capacitatea ta de prelucrare lasa de dorit. Ce scriu eu si ce intelegi/raspunzi tu.
Cum dracu' de va asemanati atat de mult? Cum nu mai aveti argumente, o luati prin balarii.
Hai ca deja iti dau prea multa atentie. Noapte buna.
Cum dracu' de va asemanati atat de mult? Cum nu mai aveti argumente, o luati prin balarii.
Hai ca deja iti dau prea multa atentie. Noapte buna.
"Vampi + Lavi = LOVE ??!!
"
Ai fost pe aproape... Corect este Vampi+ Love= Lavi...

Ai fost pe aproape... Corect este Vampi+ Love= Lavi...

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Vampir,dupa ce te faci frumoasa , sa le sugi ....sangele Zanelor,ca tot iti place tie sa sugi.
-
- veteran
Mai bine lasati-l in pace
... din nou ne va spune ca
....el nu intelege cum de ne putem lua asa de o "fata"
p.s. clar are novoie de un consult

p.s. clar are novoie de un consult

inca administreaza, prin protocol cu anpa, majoritatea apelor de munte.adrian99 scrie:RNP-ul nu mai administreaza nimc(din cate stiu)
Nelimitatilor eu trec pe forumurile de pescuit . Ma m distrat suficient cu voi. Hai sa aveti spor la barfe. deosebitilor. Intradevar nu prea le am eu cu barfa si cred ca toti barbatii au alte preocupari mai importante. Ma scuzati ca am ramas in loc sa privesc si la voi cateva zile pitigoilor.
-
- veteran
vampir scrie:Nelimitatilor eu trec pe forumurile de pescuit . Ma m distrat suficient cu voi. Hai sa aveti spor la barfe. deosebitilor. Intradevar nu prea le am eu cu barfa si cred ca toti barbatii au alte preocupari mai importante. Ma scuzati ca am ramas in loc sa privesc si la voi cateva zile pitigoilor.
Iti recomandam forumul FRPS....acolo te poti desfasura liber

Sau forumul de pescuit somn pitic la boilies...Am auzit ca-i rupere la copca,dar neaparat pusa bila pe marmusca... 

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala