Cine este Lavinia Ghedan?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cine este Lavinia Ghedan?
Ei na acum Steff cred ca sunt ei olteni si prin chinezia da aci la ALBA?
Cred ca suntem rude ca mama mea cu mama lui sunt femei.

- semlecangheorghe
- veteran
Hemofage avocat, prin natura ta vaz ca esti cam greu da cap..Nu rad de Lavinia, ci de acela care-i insufla toate prostiile astea..Cum cine..uite colea..
Deci..hemofage..ai ''antrenor de pescuit conform HG 343/2011??Pentru ca pe linga permisul de pescuit pe care trebuie sa il obtii prin examen, daca te pune naiba sa intri in vreun club tre' sa ai si ''antrenor..''...ca altfel, esti...ilegal..January 30, 2015 by popescu.stefan Leave a Comment
Pe această cale, vă reamintesc că în conformitate cu prevedrile art. 58 din Legea nr. 69/2000, „predarea educatiei fizice sau instruirea sportiva, in forme organizate, se asigura numai de persoane atestate in domeniu prin diplome sau certificate recunoscute, in conditiile legii”.
Prin urmare, aveți obligația ca pentru pregătirea sportivă să aveți angajați cu contract de muncă antrenori specializați pe ramura de sport „pescuit sportiv”, în conformitate cu prevederile HG 343/2011.
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... orului.php
Întrucât înscrierea la cursurile de specializare organizate de Centru Național de Formare și Perfecționare Antrenori din subordinea MTS, înscrierea la aceste cursuri se face doar în baza unei cereri vizaate de Federația Română de Pescuit Sportiv, sugerez cluburilor sportive să solicite federației Avizul necesar pentru persoanele desemnate să susțină examenul de admitere la aceste cursuri.
Anunțul este valabil și pentru cluburile sportive neafiliate întrucât în vederea afilierii una din condițiile de afiliere va fi să aibă antrenori calificați sau să facă dovada că au persoane care sunt înscrise la astfel de cursuri.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sunt de acord ca nu tot ce spune Lavinia nu o fi corect , sunt de acord ca poate altul de aici stie mai bine ce trebuie, dar inainte sa apara fata asta de ce nu a- ti facut voi care stiti ce e bine nimic si mereu dupa ce apare cineva si vrea sa faca ceva sar valuri valuri de destepti care tipa ca nu e bine ca eu zic ca asa ba eu ca asa. Nu asta e tipic pt noi ? Vad zilnic peste 10 destepti tipici si sunt satul de conversatii dar domnule fapte? A? Daca ce se propune in ce scrii tu mai sus ajuta la educarea si scaderea ratei de braconaj, chiar daca nu imi convine, eu sunt de acord. Si acum nu trebuie ca un proiect sa fie si pe placut lui nea Gheorghe. Un proiect trebuie sa aiba urmari vizibil bune. Daca tot nu suntem in stare sa facem nimic decat sa tastam macar sa avem rabdare sa vedem se va face ceva in bine? Sau consideri ca tot ce se propune ne duce la mai rau decat situatia actuala?
"vampire", ti-a casunat tie pe nea Gigi 
De ce nu faci omule un "tur" de lectura pe unde scrie fetisoara asta, atentie, la indemnul altora. Asa cum ti-a semnalat si altcineva, nu sunt ideile ei.
De ce n-a facut nimeni nimic inaintea lor, este altceva si sunt de acord cu tine dar sa vii tu acum si sa mi-o imbraci in haine de inger e prea...

De ce nu faci omule un "tur" de lectura pe unde scrie fetisoara asta, atentie, la indemnul altora. Asa cum ti-a semnalat si altcineva, nu sunt ideile ei.
De ce n-a facut nimeni nimic inaintea lor, este altceva si sunt de acord cu tine dar sa vii tu acum si sa mi-o imbraci in haine de inger e prea...
Steff eu nu sunt de acord cu ce balacareala e aici impotriva unei fete. Oricare ar fi fost fata. Ca interpretezi tu si vezi ingeri nea x vede draci nu e problema mea. Va doresc spor la treaba.
Prietene, citesti printre randuri. Eu ti-am sugerat ceva, vrei sa citesti, bine.. nu vrei sa citesti tot bine. Restul e can-can.
Ma Steff topicul e clar. Daca vrei deschide alt topic si spuneti acolo pe cine balacariti defapt. Pe mine nu ma intereseaza intrigile astea. Eu atat am intrebat: merita sa balacareasca o fata atatia barbati?
Doamne fereste-ne de binele Laviniei Ghedan ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Sau sa inteleaga toti: merita o fata sa fie balacarita in felul asta de atatia barbati? Care zic ca defapt ei balacaresc pe altcineva? 

Si Nuti Udrea este balacarita atat de barbati cat si de femei si nu se mai plange atat. Lavinia si-a dorit-o si mai ales... o cere. A inceput sa-mi fie scarba sa o tot vad pe facebuci. Macar de ar merita vazuta... Totusi ma vad nevoit sa remarc faptul ca baietii sunt prea blanzi si politicosi cu ea in discutii.vampir scrie:Ma Steff topicul e clar. Daca vrei deschide alt topic si spuneti acolo pe cine balacariti defapt. Pe mine nu ma intereseaza intrigile astea. Eu atat am intrebat: merita sa balacareasca o fata atatia barbati?
Bucuresti