Cine este Lavinia Ghedan?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 14:06

....... Nu te acuz ca esti asa acid cu mine ca deh suntem intre noi" barbatii",
S-avem pardon..barbatii vorbesc in nume propriu asumandu-si o identitate..Nu e si cazul tau, tu esti foarte curajos din anonimat, asa ca ghilimele de rigoare ti se potrivesc de minune..

In alta ordine de idei ti-o pandit naiba ''prinetsa'', ca oriunde intru pe facebook pe pagini despre pescuit nu vad decat un personaj captiv intr-un rol de mana a saispea, personaj convins ca va taia cu palosu'precum laseru' in ajvps-eu anpa braconieri pescari...toti de-a valma sant de vina pentru situatia actuala din pescuit..

Ce imi provoaca mie fisuri pa splina :lol1: :lol1: :lol1: este ca de cum am postat acilea ai si scos persicopul si dat drumu' la torpile-n evantai..Ce mai ,ascuns sub un nick precum un submarin sub apa esti viteaz nevoie mare.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 04 Feb 2015, 14:29

Am spus ceva rau?

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 04 Feb 2015, 14:49

Gigi, te-ai gandit ca poate fii si "viteaza" :wink: :headbash:
Ca prea se/o apara cu foc :headbash: :headbash:
Zic si eu :oops:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 04 Feb 2015, 15:33

semlecangheorghe scrie:mno, in caz ca va fost dor o aparut madam Ghedan dupa o perioada de absenta..una peste alta dumneaei se pare ca a primit...'avizul''..Cum care aviz..??

Lavinia Ghedan Eu Alexandru Deppner de exemplu si cu alti membrii ai asociatiei pe care tocmai o infiintez si care de curand a obtinut avizul de a controla inclusiv activitatea tuturor asociatiilor care gestioneaza ape in Romania in sensul respectarii de catre acestea printre altele a planului si graficului de controale in baza caruia au obtinut concesionarile
https://www.facebook.com/groups/8321657 ... ment_reply

Carevasazica asociatia inca nu este tocmai infiintata :D , da' o si primit...''avizul''...
Interesanta discutia de pe facebook, mai ales ca au intervenit si oameni mai cu experienta.
Se vede ca dom-soara Ghedan, o tot scalda, nu prea doreste sa dea detalii cum si de la cine a obtinut avizul de control, apoi trece la de la pescuit la vanatoare, mai apar cateva idei aberante ale Ramboului feminin, in fine un amalgam de ideii nefericite isi au cuibul in capusorul dansei.
Oricum nu este in stare sa-si sustina punctul de vedere si pica in ridicol.
Pentru distractie merita citita discutia de pe facebook.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 15:58

Gheorghitza te anunt din timp cand voi trece prin Arad sa facem cunostiinta. Sa te apuci sa papi guma multa sa faci antrenament facial ca am mult de discutat. Deja imi placi. Ma treaba sta asa: eu ma uit in jos si vad ca am simbolul barbatiei la mine. Ma mananca ca deh sunt mascul si ce fac? Ma compar cu unu ca mine sau cu unu si mai bun decat mine sa vad cat ma duce, capu sau spinarea, dar nu inteleg cum sa ma compar cu o femeie? Decat daca as fi femeie sau sa imi doresc sa fiu femeie. Ma nebunilor o fi adevarat? Gheorghe te mananca- n c.. ? :shock:

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 04 Feb 2015, 16:45

Cred ca cineva spera sa primeasca cadou de la lavi o lopatica de infanterie??!! :)

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 17:13

Lopetica de infanterie in dinti. :lol: . Nu sper frate nimic da ma amuzati si chiar imi place sa port discutii si cu al treilea sex. Nu sper sa castig eu in discutiile cu voi, ma da macar ma umflu de ras. Gheorghita chiar vreau sa ies din anonimat si sa am ocazia sa stau cu tine de vorba , sa te bat prieteneste dupa cap :)) . Ca daca iti dau la fund poate iti va place? Ma barfitoarelor de ce nu va luati de exemplu de Victor Tarus? De el va placea asa mult? Da nu va luati de el ca el e barbat si voi nu si vine mosu in baston si va trage de urechi si voi nu vreti asta ca si asa a ti luat bataie suficienta pana sa cresteti mari. Va trebuie o femeie ca sa iesiti si voi triumfatori macar odata in fatza unei fete care defapt nici nu este aici. Pun pariu ca multi de pe topicul asta spala vasele, fac tocanitza si dau cu aspiratorul. :elkgrin: :mrgreen: ca pescarii buni care sunt pe acest forum nu am vazut sa scrie niciunul in acest topic.

Goldelian
senior
senior

Mesaj de Goldelian » 04 Feb 2015, 18:31

Vampi + Lavi = LOVE ??!! :)

Tarus m-a sters de la prieteni de pe fb, dupa ce l-am f..tut in gura pt faptul ca anul trecut a acordat( cu multe laude si plecaciuni) Carligul de haur unui braconier ce braconeaza Dunarea masiv in zona ce a concesionat-o.

In spatele lu' lavi se stie ce personaje sunt. Unele care nu stiu cum sa faca si ele bani fara sa faca nimic.

Vampir, nu am nimic personal cu tine. Ori nu esti bine informat, ori faci parte din gasca ei. Numai bine!!!
:bere:

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 19:16

Ma eu nu concep cum voi toti sariti in capul unei fete, atata tot. Gasca ei nu ma intereseaza, eu sunt oltean, ea din Maramures. Da voi sunteti frustrati rau . Sigur nu sunt clar barbati multi de aici.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 04 Feb 2015, 19:35

vampir scrie:Ma eu nu concep cum voi toti sariti in capul unei fete, atata tot. Gasca ei nu ma intereseaza, eu sunt oltean, ea din Maramures. Da voi sunteti frustrati rau . Sigur nu sunt clar barbati multi de aici.
Si Elena Udrea este tot femeie, si iata ca DNA o ia la intrebari..... dupa parerea ta, ar fi trebuit sa o lase in pace ?

Scrie răspuns