Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vampir
- utilizator constant

Adrian99 daca ti a iesit balacareala cu Lavinia ia sa vezi cum iese cand am sa o trezesc eu pe Loredana sa vina sa iti stearga rujul de pe buze, apoi sa te urce pe Muntele Venus, sa vezi tot micro5-ul foarte clar. Potoleste-te ca nu o scoatem la capat daca ma exciti decat cand o inchide topicul moderatorii. Nu pot vorbi ca tine pentru ca sunt oltean iar gramatica nu se inventa la tine pe mal. La cate apa ai tu pe vale este rusine sa ai atat de mult timp de stat pe net. Hai mai treci si pe topicurile de pescuit sau ai ignore acolo? NU te am vazut sa scrii decat aci pe shantz. Cei drept frumos gramatical.

-
semlecangheorghe
- veteran

mno, in caz ca va fost dor o aparut madam Ghedan dupa o perioada de absenta..una peste alta dumneaei se pare ca a primit...'avizul''..Cum care aviz..??
Lavinia Ghedan Eu Alexandru Deppner de exemplu si cu alti membrii ai asociatiei pe care tocmai o infiintez si care de curand a obtinut avizul de a controla inclusiv activitatea tuturor asociatiilor care gestioneaza ape in Romania in sensul respectarii de catre acestea printre altele a planului si graficului de controale in baza caruia au obtinut concesionarile
https://www.facebook.com/groups/8321657 ... ment_reply
Carevasazica asociatia inca nu este tocmai infiintata

, da' o si primit...''avizul''...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
boistean
- veteran

-
biata de ea...

-
vampir
- utilizator constant

-
Goldelian
- senior

Rog fanii laviniei sa-si deschida alt topic.

-
vampir
- utilizator constant

Sa imi trimiteti mp cand va este ziua sa va trimit cadou neste fustitze frumos colorate paracioase mici.

-
vampir
- utilizator constant

Gheorghe esti puternic si destept. Reusisi sa faci o fata de ras. Bravo ma. Chiar foarte puternic, daca iti dau tarnacopul in mana ii rupi coada de puternic ce esti. Destept si clarvazator, ai fi nepotu lu Florica de la Cioroiasi, vrajitoarea, de stii asa de sigur in viitor ce vom face. Nu te acuz ca esti asa acid cu mine ca deh suntem intre noi" barbatii", da sa pandesti o fata 2-3 saptamani sa vezi ce face pari un pic lovit la memeaca pt varsta ta. Topicul asta vad din titlu ca nu e conta Ghedan, de ce as fi deacord cu tine? Ai copii acasa? Daca da sa ti fie un pic rusine paracioaso. Esti si blonda Gheoghitoaio? Si apoi din alt punct de vedere eu c am asa fac pup fetele, unde, ce si cum vad eu. Tu ce pupi de esti asa rau de gura?
-
razvan m.
- veteran

-
Paranteza. De spre Corpul de Vigilantes al FRPS s-a mai auzit ceva ?

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.