spune-mi si mie,sa rad si eu
Cine este Lavinia Ghedan?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Cine este Lavinia Ghedan?
chris,ce ti se pare atat de amuzant?

@danone
E invers; iau salaul drept biban, adica il retin de la 13 cm
E invers; iau salaul drept biban, adica il retin de la 13 cm
Cand vezi ca atatia pescari care au aparut in emisiunile de la PVTV spun ca e o porcarie emisiunea donsoarei si pe topicul asta si pe celalalt nu inteleg de ce se mai difuzeaza!!! Eu zic ca s-a mers pe premiza ca e femeie si or sa stea onanistii cu ochii beliti in plasme si sa vezi rating de o sa bata ProTV-ul, dar.... uite ca s-au inselat producatorii!!! Eu propun PVTV-ului emisiuni cat mai multe cu baietii din vest: Razvan,Adelin,Spiac,Sava etc etc care sunt pescari si ne mai arata un truc, o smecherie pe Mures, prin Delta o stiucalina s.a.m.d., iar pe Lavinia bagati-o dupa 12:00 noaptea sa alerge nud prin paduri cu maceta la brau si sa vezi atunci rating

Da , poate o iau aia de pe Discovery Channel pt emisiunea "Test de supravietuire in doi" (care se difuzeaza luni dupa ora 23)cipic scrie:, iar pe Lavinia bagati-o dupa 12:00 noaptea sa alerge nud prin paduri cu maceta la brau si sa vezi atunci rating![]()
![]()
-
chrisfisher
- veteran

ma gandeam oare cum iti sta cu ruj si pe o banca barfind trecatori..............adrian99 scrie:chris,ce ti se pare atat de amuzant?
pai,n-ar fi bine daca ai incerca tu si apoi ne-ai prezenta niste poze,eventual filmulete?
cine stie,poate o faci invidioasa pe lavinia ghedan care se va supara si va pleca din emisiunie iar cei de la pv-tv iti vor oferi tie placerea de-a continua serialul....
il iei de mana pe vampir si dansati o perinita
cine stie,poate o faci invidioasa pe lavinia ghedan care se va supara si va pleca din emisiunie iar cei de la pv-tv iti vor oferi tie placerea de-a continua serialul....
il iei de mana pe vampir si dansati o perinita
Apai draga prietene ,initiator al topicului , nu ai avut de lucru!
Acuma chiar stau sa ma gandesc ce-ti veni cu topicul asta?
La vreme o cunosti personal pe artista ?
Ca pescar(ita) nu-i! 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Lavinia Ghedan e Stefan Popescu deghizat
... Serios, nu stiu cum a reusit dar e foarte buna deghizarea...trebuie sa recunoasteti
prostia, ingamfarea si vedetismul ei sunt egale cu situatia apelor din Romania, vorba aia asa ape asa .... am vrut sa scriu pescarita dar jignesc multa lume
cum s-o numi chestia asta imbracata in Rambo cu cazmaua lu Sven si undita lu Igor
- semlecangheorghe
- veteran

Buah...iereticule..o sa te arza vreo comisie federala pe rug.. 
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.