Punct.Topicul se poate inchide deoarece s-a dat raspunsul solicitatBai, asta e proasta si in realitate!
Cine este Lavinia Ghedan?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Cine este Lavinia Ghedan?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Goldelian scrie:[...]
Bine a spus un prieten ce citise comenturile de pe fb ..." Bai, asta e proasta si in realitate! ")))
Goldelian, pe cuvantul tau ca ai avut aceea discutie cu ea pe fb? Ca nu-mi vine sa cred ca ti-a raspuns...
poti pune un screen?
poti pune un screen?
Am vorbit destul de mult , ea fiind destul de iritata de parerea mea vis-a-vis de emisiunea ei. Nu inteleg de ce se comporta asa....chiar i-am zis, ca daca e fata desteapta si citeste criticile ce-i sunt aduse (din partea mea si nu numai a mea), poate imbunatati emisiunea ce o realizeaza.
Iar ce am zis in mesajul anterior este adevarat.
Mi s-a parut o tipa din topor.
Am incheiat acel dialog, rugand-o ca data viitoare cand se mai culca (vorba vine) invelindu-se cu foaia de cort, sa scoata lopatica de infanteria de sub ea.
https://www.youtube.com/watch?v=R82T95SNAxU
Si acum am sa va rog sa-mi spuneti si mie , daca se filmeaza pe timp de noapte dupa minutul 3. La min 2.50 se observa cum se face trecerea , filmarea efectuandu-se cu un filtru (sau cine stie cum..nu ma pricep) , dar in nici un caz nu era noaptea acolo. La min 2.49 se vede un copac cazut filmat pe timp de zi...la min.2.52 sare peste acel copac , dar pe timp de ''noapte'' . PENIBIL. Si mai sunt multe alte greseli , prefecatorii, in emiunea ei.
Vorbim despre o emisiune mincinoasa, o emisiune in care tipa asta se preface.
Inainte de a incepe emisiunea asta, ar fi bine sa fim informati.."Genul programului.. PAMFLET"
sau poti sa nu te uiti goldelian...ce zici de asta?
Am vazut o emisiune si apoi nu m-am mai uitat la ”show”. Si cu asta, capitolul Lavinia Ghedan pentru mine s-a incheiat. E ca si cand nu ar exista. 
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
m-am uitat mai atent, are botox in buze?
ati vazut cu ce beldie pescuieste pe parauri?
ati vazut cu ce beldie pescuieste pe parauri?
cel mai nimerit topic pentru:http://www.rapitori.ro/forum/cafenea-or ... it-f8.html