Lanseta e proGogol scrie:m-am uitat mai atent, are botox in buze?
ati vazut cu ce beldie pescuieste pe parauri?
Cine este Lavinia Ghedan?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cine este Lavinia Ghedan?
www.spinningclub.ro
dintre cei care-am postat aici(mai ales in spirit de gluma)dar si sa aratam unde se ajunge prin "comercial" vampir a fost singurul care ne-a tras de urechi...
probabil o apreciaza pe "dansa"intrucat pescuieste cu echipament ieftin,prinde mereu,nu sta de vorba pe net(ca noi)
partea cu eliberatul pestelui cred ca-l deranjeaza...da,na...nu le poti avea pe toate
si uite asa s-au scris 6 pagini...
sper sa n-ajungem sa ne scoata la tabla "personaja"cand vom da examen pentru permsiul de pescuit

probabil o apreciaza pe "dansa"intrucat pescuieste cu echipament ieftin,prinde mereu,nu sta de vorba pe net(ca noi)

partea cu eliberatul pestelui cred ca-l deranjeaza...da,na...nu le poti avea pe toate
si uite asa s-au scris 6 pagini...

sper sa n-ajungem sa ne scoata la tabla "personaja"cand vom da examen pentru permsiul de pescuit

Si eu te credeam mai mult pescar Adrian da ce ti mai place barfa. Sper sa nu ti dai si cu ruj.
)

[quote="Stai jos"]sau poti sa nu te uiti goldelian...ce zici de asta?
Te asigur ca nu ma mai uit.( a avut reluari la emisiune iarna aceasta? ) Ce a avut de aratat , a aratat . In urma unei emisiuni de-a ei, am ramas cu sechele.......cand vad o ''gasca'' de cai , fug de ei ca de draqu , ca sa nu ma sfasie . Am ras cu pofta la emisiunea aia
...si nu-mi venea sa cred ca cineva da bani pt a se realiza o asemenea porcarie. Sa faci o emisiune, in care jumatate din ea te feresti si fugi de 5-6 cai de parca ar fi fost tigrii, e...... bataie de joc.
Nu am nimic cu persoana,poate ca o fi de treaba,dar emisiunea...sa fim seriosi
Toate cele bune!!!
Te asigur ca nu ma mai uit.( a avut reluari la emisiune iarna aceasta? ) Ce a avut de aratat , a aratat . In urma unei emisiuni de-a ei, am ramas cu sechele.......cand vad o ''gasca'' de cai , fug de ei ca de draqu , ca sa nu ma sfasie . Am ras cu pofta la emisiunea aia

Nu am nimic cu persoana,poate ca o fi de treaba,dar emisiunea...sa fim seriosi

Toate cele bune!!!
vampire,invata grmatica si apoi mai discutam
nu-mi place barfa,doar ma distrez cand vad ce teme ajung sa ne faca probleme

nu-mi place barfa,doar ma distrez cand vad ce teme ajung sa ne faca probleme

M-am uitat in total la emisiunile alea...cam 20 de secunde. 10 au fost pana am zarit telescopica de doborat ursi, apoi 5 secunde m-am mirat...si inca 5 pana am ajuns la telecomanda, fara sa-mi iau ochii de la televizor.Goldelian scrie:Stai jos scrie:sau poti sa nu te uiti goldelian...ce zici de asta?
Te asigur ca nu ma mai uit.( a avut reluari la emisiune iarna aceasta? ) Ce a avut de aratat , a aratat . In urma unei emisiuni de-a ei, am ramas cu sechele.......cand vad o ''gasca'' de cai , fug de ei ca de draqu , ca sa nu ma sfasie . Am ras cu pofta la emisiunea aia...si nu-mi venea sa cred ca cineva da bani pt a se realiza o asemenea porcarie. Sa faci o emisiune, in care jumatate din ea te feresti si fugi de 5-6 cai de parca ar fi fost tigrii, e...... bataie de joc.
Nu am nimic cu persoana,poate ca o fi de treaba,dar emisiunea...sa fim seriosi![]()
Toate cele bune!!!
Este de-a dreptul jignitor. Ia cititi asta http://www.apropotv.ro/evenimente/pvtv- ... 81-articol .PVTV a primit pe 2013 Diploma de excelenţă pentru Natură şi animale acordata de CNA. In cadrul postului s-a remarcat o emisiune specială de supravieţuire (in Delta Tisei), difuzată în premieră - Fishing and adventure cu Lavinia Ghedan. In continuare se precizeaza ca "PVTV este canalul de pescuit şi vânatoare favorit din regiune, ce difuzează filme de pescuit şi vânatoare, celor care au aceaste pasiuni, iar pe de alta parte, sa transmita telespectatorilor placerea acestor hobby-uri. "
Ma intreb si va intreb oare ce pot sa transmita filmele cu Lavinia Ghedan.
Poate ca le transmite ceva pescarilor din fotolii care iau bibanul drept salau.
Ma intreb si va intreb oare ce pot sa transmita filmele cu Lavinia Ghedan.
Poate ca le transmite ceva pescarilor din fotolii care iau bibanul drept salau.
- semlecangheorghe
- veteran
Io am aruncat brisca la gunoi si strang banutzi sa imi fac palos custom la Soimu'..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- senior
Buna intrebare. Si eu mi-am pus-o de fiecare data cand o vad la tv.
Indiferent ce profesie o fi avand sau ce hobby-uri o mistuie un lucru e sigur: cu pescuitul nu prea are multe in comun. Si cand o mai si vad echipata stil Ramboo cu maceta aia atarnand mi se face inima cat un purice ca acu'acu' isi taie vre-un picior. Probabil n-o fi ea realizatorul emisiunilor, dar oricine ar fi sa lase naibii emisiunile despre pescuit in seama pescarilor.

-
- veteran

vampir scrie:Si eu te credeam mai mult pescar Adrian da ce ti mai place barfa. Sper sa nu ti dai si cu ruj.)