Cine este Lavinia Ghedan?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 19:41

Corbu si in speta cine e dna ca eu nu vad decat un card de gaste pe aci. Nu vad ce e in spatele lui Ghedan , nu vad infractiuni , vad decat neste gaste jumulite tziparoare. Da de ce tzipati asa pe topicu asta tot nu realizez. Decat numa daca asa va e felul. :wink: si preferatul meu tot Gheorghitoaia ramane. :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 19:41

vampir scrie:Gheorghitza te anunt din timp cand voi trece prin Arad sa facem cunostiinta.
Si io te anunt ca ma doare-n p... de anunturile tale ...si de ''cunostinta'' cu tine, nici acolo macar..
O mai fost unul Gerula care avea vise d-astea infantile cu bocanci in gura si alte fapte de ''vitejie''.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Ma eu nu concep cum voi toti sariti in capul unei fete, atata tot.
Cine o sarit in capul ei, hemofagule??Dracu' o pus-o sa infecteze tot facebook-ul cu tampeniile alea,cum ar fi..
1.Permis de pescuit prin examen(evident sub autoritate federalo-popesciana)'
2.Asociatiile pe teritoriul carora se gasesc multi braconieri nu''mai primesc dreptul sa concesioneze ape'' :lol1: :lol1: :lol1: saraca..in ''lumea''ei, apele sant''conesionate'' :lol1: :lol1:
3.Are in curs de infiintare o asociatie care o si primit ..'aviz de control asupra tuturor asociatiilor din tara care nu-si fac treaba'' :lol1: :lol1: :lol1: ..asta o fost maxima, da' sa vezi cati or pus botul.. :lol: :lol: Superasociatia asta, o fi ca un copil care o primit certicat de nastere pe cand e inca in burtica mamei..
4.O sa informeze cetatenii pe terenurile carora vaneaza ajvps-istii ca acestia ar trebui sa le plateasca ''chirie''...Mno, acum sincer nu stiu cum o sa isi revina ajvps-ul dupa ''cutremurul'' asta..posibil sa se autodesfiinteze.. :lol: :lol: :lol:

Mno hemofag ratat, cine-i de vina ca printesa ta se face de ras l tot facebook-ul??Io am pus-o sa scrie tampeiile astea??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 19:42

...si preferatul meu tot Gheorghitoaia ramane. :wink:
...poti sa-mi suji ciorapu'..esti invitatul meu.. :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 19:46

Mesajde vampir » Mie Feb 04, 2015 7:41 pm

Corbu si in speta cine e dna ca eu nu vad decat un card de gaste pe aci.
.....Inseamna ca ejti dus cu capu'...cauta un doctor..

.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 19:51

Gheorghito, fata mea, ia ti pastila de inima sau rudotelu si da pe TV la canal de desene animate ca facebookul iti face rau. Eu vad ca asta ar fi un proiect de lege? Stai lin ca nu se aproba si daca se aproba nu ai decat sa te supui si sa i saruti dreapta Laviniei pt ca lucreaza si pt " baieteii" ca tine. Deh daca tu esti mai destept faceai tu vreun mare proiect, da vad ca nu poti decat sa toci la unghii si sa gagai ca gasocul Martin de pe margine. Asta e treba aplaudacilor sa chiraie de pe margine da sa nu faca nimic util. Spor la treaba. :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 19:53

Ghini, hemofagia ta..asa sa fie..

.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 20:12

Ma nea Gheo tie nu iti e greu sa te iei de copila asta? Nevasta-ta stie ce faci tu pe rapitori? Zi-mi sincer, ma vampire nu imi e ma rusine sa ma iau de fete pe aci, ca asa sunt eu mandru de mine daca fac asta. Ma simt bine cu mine asa cand ma uit in oglinda, asa carcotas si eu daca aud asta din gura ta, ma retrag si nu ma mai bag in discutie cu tine. Da asa ca om tie iti e drag de ce faci pe aci? Imi mai zicea odata unu ca el pune borcanu pe perete si pune urechea la gura borcanului si asculta cum face vecina dragoste,am zis ca e un unicat, da voi ma convingeti sa cred ca sunteti chiar mai multi Mai bine invata-ne sa dam cu bata in apa si lasa fetele. Daca chiar asa iti e la gat treaba asta du te tu si da repede o lege sa excludem fetele din pescuiala asta si gata rezolvi tu problema comunitatii tale.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Feb 2015, 20:23

Hemofage, ficateii tai mai suporta ultima maxima, emisa de d-na Ghedan??Ia de acilea..
Lavinia Ghedan
10 minute ·
Propun sa se scoata examenul pentru obtinerea permisului de vanatoare! Oricum nu se da decat din legislatia in domeniu si din cunoasterea speciilor de vanat.Daca noi pescarii nu suntem obligati sa stim legea si sa cunoastem speciile de pesti, nu mi se pare normal ca vanatorii sa fie obligati sa le cunoasca pe ale lor.
https://www.facebook.com/pages/Lavinia- ... 8907450377

Mno, ce zici cata inteligenta..??
Probabil ca la ''examen'' o sa avem materii ca..''Regimul lansetelor si mulintelor'' :D Si doamne fereste sa detinem fara autorizatie vreo lanseta de pescuit...puscaria ne mananca.. :lol1: Sa nu mai vorbesc daca scapam un jig de la balcon..amenda penala pentru pastrarea echipamentului in conditii de nesiguranta..

Intr-adevar, pescuitul si vanatoarea se aseamana pin' la confuzie..e clar..daca la pescuit nu trebe' iegzamen..apoi nici la vanatoare :lol1: :lol1: :lol1:

.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 04 Feb 2015, 20:34

Ma Gheo esti turc sau? Nu mai ocolii subiectul zii odata ca nu am atata timp de discutat numa cu tine ca nu esti gagicamea, zii odata, stie bre nevasta-ta cum pandesti tu fetele pe facebook cu saptamanile si cum vezi ca fac ceva vii si le barfesti aci pe rapitori? Esti mandru de tine ca faci asta? Stii sa dai raspuns sau iti dau 4 si stai odata jos in banca ta. Vezi ca decat maine si vineri mai am timp de tine, sambata plec la pescuit. Zii odata ca imi pierd rabdarea cu tine ca nu mai esti de clasa 1. Dar daca ai peste 60 ani e posibil sa fii. Da daca ai peste 60 nus la ce te mai intereseaza pe tine pescuitul.:)))). Ia si invata Pe Cele Sfinte. Pocaieste-te pacatorule. Dute sa -ti puna popa patrafirul in cap ca deja te vad indracit rau.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 04 Feb 2015, 21:45

vampir scrie:[...] eu sunt oltean [...]
Mai e un oltean la Alba-Iulia... :lol: Ma voi sunteti rude? :lol:

Scrie răspuns