Cine este Lavinia Ghedan?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Feb 2015, 15:48

Hemofage...pe unde naiba umbli??Ai intrat in pamant??Nu mai esti viteaz cu noi astia ticalosii care ne luam de o biata fatuca, caasa ne place noua sa ne dam masculi cu o biata fiinta neajutorata..

Ia si citeste vampy draga , ce ''minunatii'' face fatuca asta a ta..nu singura, doamne fereste..telecomanda e pe strada Goga..Mno, ce zici daca de acu incolo o sa pescui in Delta doar pe linga asezari??Ia sa auzim...mai ai ceva de spus..??Citeste cu atentie si baga la biilica..

http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... scuit.html

Cam tardiv articolul,dar mai bine mai tarziu decat niciodata..asa il vreau pe Malin- lansetist pur sange ,nu partizan federal.. :respekt:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
Adelin
Moderator
Moderator
Mesaje: 5271
Membru din: 14 Apr 2004, 22:53
Localitate: ARAD

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de Adelin » 06 Feb 2015, 20:39

Buna asta ca baietii se iau de o biata fata...ideea e ca fata s-a bagat in joaca baietilor si nu oricum ci cu bocancii direct.
Pai daca intra pe forumul de fotografie si le arata baietilor de acolo ca aparatul foto se tine de fapt invers, oare nu isi lua un bliț in ochi?!
Daca fata era pregatita si nu se facea de râs nu cred ca se lua nimeni de viața ei, ba mai mult cred ca era apreciata la maxim tocmai pt ca e fata si pt ca o reprezentanta a sexului frumos arata bine cu lanseta in mana. Nu pot sa nu amintesc aici de Cristina Catichi, care a fost deosebit de apreciata pt pasiunea impartasita cu baietii in concursurile organizate de LRS din barca. Tot respectul!
...apoi te intrebi de ce se ia lumea de ea, pai cum sa nu te iei frate cand azi iti vorbeste de "crapul pitic" si maine e promovata de PVTV sau F&H?! Cand e promovata nonvaloarea pe motiv ca face rating e normal sa refulezi...pai mai bine ma uit la Capatos, ca pitipoancele alea macar is bune. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adrian99
veteran
veteran
Mesaje: 16305
Membru din: 06 Sep 2008, 13:51
Localitate: Buzau

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de adrian99 » 06 Feb 2015, 20:50

adeline,peste tot se cultiva non-valoarea....din asa ceva se fac banii...

rine
veteran
veteran
Mesaje: 2819
Membru din: 25 Apr 2009, 21:29

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de rine » 06 Feb 2015, 22:19

cum draq sa faci bani din non-valoare??
ar trebui sa fim un popor foarte bogat :)
si topicul asta n-ar fi luat nastere.
numai in acest caz ;
suntem, din fericire, saraci si cu-n topic vivace :lol: :lol:
despre...subiect..mi-ar placea sa dau un "examen" cu ea....decat c-o "profesoara' mai bine c-o 'invatatoare' :lol: :lol:

Avatar utilizator
Adelin
Moderator
Moderator
Mesaje: 5271
Membru din: 14 Apr 2004, 22:53
Localitate: ARAD

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de Adelin » 06 Feb 2015, 23:52

adrian99 scrie:adeline,peste tot se cultiva non-valoarea....din asa ceva se fac banii...
...din pacate si uite ca se mai gasesc si unii care sa ii tina partea...ca de uitat se uita tot mai putini. Singura modalitate de protest e telecomanda! ...pacat ca se iroseste spațiul de emisie, dar asta e deja problema de management. :?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rcorbu
veteran
veteran
Mesaje: 1170
Membru din: 22 Iun 2006, 15:14
Localitate: Ploiesti

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de rcorbu » 07 Feb 2015, 11:06

adrian99 scrie:adeline,peste tot se cultiva non-valoarea....din asa ceva se fac banii...
Poate pentru tine ce este "non-valoare", pentru altii reprezinta un mod de a se promova , de a face bani,
Atata vreme cat, de ex, un Florin Salam are bani de 10 ori mai multi decat tine inseamna ca il duce capul si este mai valoros decat tine de mii de ori, chiar daca unii il considera non-valoare.
Asa si Lavinia, ea are valoare in grupul celor din care face parte si le reprezinta interesele.
Desigur ca actiunile ei nu sunt chiar pe placul marjoritatii pescarilor si trebuiesc combatute dar se implica exista, chiar cada o face in calitate de personaj negativ.
Nu-ti place, ai telecomanda sau scoti banii din buzunar , te duci la F&H si faci emisiunile tale.
Nu-ti plac ideile, le combati !
Oricum cred ca fata respectiva este o amenintare si faptul ca are are intrare pe la diverse persoane influente unde poate sa-si promoveze ideile, o face si mai periculoasa.
Iar faptul ca in toate proiectele mai recente ale legii pescuitului apare si Federatia, asta inseamna ca Fane are o oarecare influenta.
Si ce ma mira si mai mult este faptul ca AGVPS , care face si el parte din "comitetul consultative pescaresc" nu face NIMIC, o fi de rau ce se pregateste ????

Avatar utilizator
semlecangheorghe
veteran
veteran
Mesaje: 9544
Membru din: 04 Mai 2009, 07:05
Localitate: Arad

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Feb 2015, 11:31

Eu de bine nu am vazut nimic,absolut nimic, in tara asta.Toate legile sant facute pentru favoriza grupuri mici in defavoare majoritatii populatiei.
Cand am zis pe forumul asta ca popescu si federatia lui este o amenintare serioasa o gramada au ras batjocoritor si au zis ca ce fac , fac din spirit de polemica..mno acuma e mai bine.. :cry:

Este al doilea an consecutiv cand teoretic incepe prohibitia stiucii,dar ordinul nu este publicat in M.O., DECI BRACONIERII NU POT FI SANCTIONATI.Pe cand se trezesc ei sa publice ordinul masacrul o sa fie terminat.Si nu pescarul cu lanseta e pericolul cel mare ci setcarii si curentasii..Pscarul cu lanseta, va mai sta pe tusa doua luni si asta in numele nobilului scop de ''a proteja stiuca''.. :lol1:

DAR LAVINIA GHEDAN A HOTARAT CA PESCARUL DE RAND E CAUZA TUTUROR RELELEOR SI ASTA PENTRU CA A LUAT PERMISUL FAR' EXAMEN :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de razvan m. » 07 Feb 2015, 11:57

Asta e pretextul.
In realitate, la federatie seceta s-a cronicizat. Nu vin nici banii visati de la stat, nici banii pentru permisele fraierilor, cluburile nu prea cotizeaza (vezi somatiiile de pe saitul frpsc.ro), de taxe, amenzi, penalitati si alte contributii nici nu mai vorbim...
Nevoia examinarii tuturor pescarilor sportivi, recreativi si de agrement e ultima solutie ca sa mai stranga ceva firfirei. Altfel curand FRPS va trage obloanele si va pune un lacat ruginit pe usa de la beci.

Presimtirea mea este ca pana la urma se va institui obligativitatea acestui examen. Ideea e prea buna ca sa fie ratata. Prin punerea ei in aplicare se scot bani din nimic, pur si simplu. Atata ca banii se vor duce in alta gaura neagra decat aceea a Lavinicai si a Fanelului. Mai precis, la stat.

Fi-v-ar foamea..., nesatuilor !!! :oops: :oops: :oops:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

adrian99
veteran
veteran
Mesaje: 16305
Membru din: 06 Sep 2008, 13:51
Localitate: Buzau

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de adrian99 » 07 Feb 2015, 16:53

rcorbu,daca cineva are mult mai multi bani decat tine facuti din prostia altora inseamna ca este valoros? :shock:
e drept astfel de oameni sunt invidiati,au bani se descurca...


spuneai de lavinia ghedan ca se implica(chair daca negativ,face ceva).si asta este bine?cu ce a schimbat si va schimba ea pescuitul in bine?
dupa cum spunea si razvan se va ajunge si la varianta:pescuit numai cu permis obtinut in urma unui examen(probabil scris)
crezi ca cei care pescuiesc de cand se stiu se vor duce sa dea examen,sa obtina permis,sa intre-n legalitate... :roll: NU
braconierii nu vor continua sa faca ceea ce fac?
noi,cei care-am respectat legea o vom face si-n contiunuare pentru ca asa ne dicteaza constiinta

Avatar utilizator
razvan m.
veteran
veteran
Mesaje: 4456
Membru din: 18 Oct 2004, 17:24
Localitate: arad
Contact:

Re: Cine este Lavinia Ghedan?

Mesaj de razvan m. » 07 Feb 2015, 16:57

Poate ca n-ar fi rau sa traducem ce inseamna in limba romana „obtinerea pe baza de examen a permisului de pescuit”.

a. Cursuri de pregatire teoretica si practica in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de pescuit sportiv:

Evident, scopul acestui examen nu e unul formal. El se introduce pentru ca ciumpalacul, care vrea sa pescuiasca, sa isi insuseasca in prealabil legislatia din domeniul piscicol, sa cunoasca chestiuni elementare despre speciile de pesti si alte vietuitoare acvatice, sa invete sa deosebeasca tehnicile de pescuit sportiv de cele interzise etc.
E limpede ca e nevoie de un curs de cateva ore de pregatire. Sa zicem minim 15 ore.
Prezenta obligatorie, desigur.
Participarea la examen este conditionata de participarea la orele de curs.

Dar cursul presupune anumite cheltuieli: persoane calificate care sa predea ciumpalacilor materia de examen, inchirierea unor locatii in care sa se desfasoare cursurile, materiale didactice etc.
Evident, cursurile nu pot fi gratuite. Pentru efortul organizatoric si didactic, ciumpalacul trebuie sa plateasca o taxa.
Sa zicem un 200 lei, nimica toata.

Atentie, profesorul este exigent la examen si pretinde sa inveti doar dupa materialul bibliografic recomandat de el. Pe care, evident, il poti cumpara numai de la el.
Cu alti 50 lei, bagatela, iti poti cumpera de la profesor materialul bibliografic si, bineinteles, bunavointa lui. Te va ajuta cu siguranta la examen.

* Traind in Romania, problema cu participarea obligatorie la cursuri se va putea rezolva direct cu ”profesorul”. Cu 100 lei la dom profesor esti trecut prezent, fara a mai fi nevoie de tine in persoana.

b.Examenul propriu-zis pentru obtinerea permisului de pescuit sportiv:

Examinarea ciumpalacilor presupune de asemenea o groaza de cheltuieli: inchirierea unei locatii in care sa se desfasoare examenele, persoane care sa asigure supravegherea ciumpalacilor pentru evitarea fraudelor, persoane care sa corecteze lucrarile si sa ii examineze pe ciumpalaci la proba practica etc.
Se intelege de la sine ca nici examenul propriu-zis nu poate fi gratuit.
Pentru efortul organizatoric si evaluatoriu, ciumpalacul mai trebuie sa plateasca o taxa.
Sa zicem alti 200 lei, nimica toata. Doar si-i va putea scoate in scurt timp din vanzarea de peste...

Atentie, reamintim ca examinatorii sunt extrem de exigenti. Nu sunt porniti sa acorde oricarui neavenit accesul la resursa piscicola. De aceea trebuie indulciti cu un mic protocol, o atentie acolo, cat sa nu fie masa goala.
Cu alti 20-30 lei de ciumpalac, maruntis, se rezolva si problema aceasta. Ce mai conteaza, acum in prag de absolvire, o astfel de suma. Important e ca ciumpalacul sa obtina hartia aceea fara de care nu poate avea acces la resursa piscicola a patriei.

* Traind in Romania, si examenul se va putea rezolva direct cu ”profesorul”. Cu 100 Euro la dom profesor esti trecut, fara a mai fi nevoie sa te obosesti sa inveti. Dai grila goala si o completeaza el. Nu te mai doare capul.
Pentru cei cu adevarat comozi, exista si varianta de lux. Cu 200 Euroi la dom „profesor” nici nu trebuie sa te mai prezinti la cursuri, si nici la examen. Dai banul si ei carnetul. Cum se face pe la noi...

De aceea nu inteleg opozitia unora fata de introducerea acestui examen. Poate fi un motor important pentru functionarea FRPS. Doar ati vazut ca pana acum, cele mai de succes activitati ale federatiei au fost cele didactice, respectiv cursurile de arbitrii si de antrenori.
Nu mai vorbesc de binele pe care il va face resursei piscicole introducerea unui astfel de filtru...

Doar prin ridicarea nivelului educational al ciumpalacului ce da cu bata in balta, pescuitul din Romania va putea depasi marasmul actual in care se complace !!!

:respekt:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns