Ce este JAPCA ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@gippa,
Norocul tau ca esti tanar si destept ca altfel nu invatai nimic ,dar nu uita ca si tu ca si mine mai avem multe de invatat ,tu fiind cel avantajat de explozia informatica de care eu nu am avut parte cand eram de varsta ta si in primul rand ma refer la internet.
Atata doar ca despre pescuit pe mine internet-ul nu m-a ajutat atat de mult,deoarece de cand eram cam de varsta ta (banuiesc ca ai peste 18 ani) nu am mai putut sa invat prea multe ,doar sa-mi slefuiesc ce stiam deja utilizand internetul,ca" teroria ca teoria dar practica te omoara".
Si ca venii vorba de Gerula si de inteligenta , ai nevoie de f. multi ani sa ajungi la nivelul lui si asta numai daca vei ajunge vreodata,desi nu prea cred.
Ca esti un pescar f. bun toti o stim si ne bucuram ca din numeroasele tale postari atat eu cat si altii cred au avut multe de invatat si personal nu pot decat sa-ti multumesc ca ma mai luminezi din cand in cand si-o data ...toamna.
Jean Scurtu
P.S. Nu te rusina ca nu esti ardelean ca nu ai cred nici un motiv,cum nu ma rusinez nici eu ca sunt...ardelean.Iar ca esti destept imi arata si faptul ca deja ai observat ca au aparut pozele si ca mi-ai atras atentia si abia astept viitoarele tale postari ca sa invat si eu cate ceva din experienta ta (nu numai pescareasca care precis e la nivel inalt) si sa pot sa-ti multumesc din nou.
Norocul tau ca esti tanar si destept ca altfel nu invatai nimic ,dar nu uita ca si tu ca si mine mai avem multe de invatat ,tu fiind cel avantajat de explozia informatica de care eu nu am avut parte cand eram de varsta ta si in primul rand ma refer la internet.
Atata doar ca despre pescuit pe mine internet-ul nu m-a ajutat atat de mult,deoarece de cand eram cam de varsta ta (banuiesc ca ai peste 18 ani) nu am mai putut sa invat prea multe ,doar sa-mi slefuiesc ce stiam deja utilizand internetul,ca" teroria ca teoria dar practica te omoara".
Si ca venii vorba de Gerula si de inteligenta , ai nevoie de f. multi ani sa ajungi la nivelul lui si asta numai daca vei ajunge vreodata,desi nu prea cred.
Ca esti un pescar f. bun toti o stim si ne bucuram ca din numeroasele tale postari atat eu cat si altii cred au avut multe de invatat si personal nu pot decat sa-ti multumesc ca ma mai luminezi din cand in cand si-o data ...toamna.
Jean Scurtu
P.S. Nu te rusina ca nu esti ardelean ca nu ai cred nici un motiv,cum nu ma rusinez nici eu ca sunt...ardelean.Iar ca esti destept imi arata si faptul ca deja ai observat ca au aparut pozele si ca mi-ai atras atentia si abia astept viitoarele tale postari ca sa invat si eu cate ceva din experienta ta (nu numai pescareasca care precis e la nivel inalt) si sa pot sa-ti multumesc din nou.
Jean:cu respect iti amintesc ca aici se ataca idei,nu persoane...orice suparare ai avea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
bravo gipa esti destept ca te-ai prins ca au aparut pozele
nici eu nu prea cred ca o sa ajungi la inteligenta lu gerula
al dracu administratorul asta cenzureaza posele si nu e fair
ia vezi sa nu-l mai luminezi pe jean toamna
bune e vinul ghiurghiuliu mai, sai di ri di di di di da
pozele au aparut toate ieri, cam 40-50, de la toata lumea
ca uitasem sa mai intru sa le dau drumul
doar n-as avea motive sa cenzurez poze cu apusuri de soare in houston si pelicani prietenosi
asta ar fi chiar culmea.....
nici eu nu prea cred ca o sa ajungi la inteligenta lu gerula
al dracu administratorul asta cenzureaza posele si nu e fair
ia vezi sa nu-l mai luminezi pe jean toamna
bune e vinul ghiurghiuliu mai, sai di ri di di di di da

pozele au aparut toate ieri, cam 40-50, de la toata lumea
ca uitasem sa mai intru sa le dau drumul
doar n-as avea motive sa cenzurez poze cu apusuri de soare in houston si pelicani prietenosi
asta ar fi chiar culmea.....
-
- utilizator constant
alo
alo!...alo!...tovarasi!..stati linistiti la locurile voastre!..alo!..alo!..tovarasi! ..stati linistiti la locurile voastre!... 

Toti pescarii ajung in Rai...
acu e a doua oara cand constat ca apar pozele
lasa ca nici nu as vrea sa-l prind pe Gerula
sa fim seriosi in prostia lor oamenii simpli is mai usori
Craciuni Freiciti. Sa nu fim chitrosi chestia e ca .... actionase asa cum ma asteptasem deci pana la urma si el e un om normal
cred...
mai vorbeste cineva de japca aia?
acu cre ca chiar e momentu
lasa ca nici nu as vrea sa-l prind pe Gerula

mai vorbeste cineva de japca aia?

-
- utilizator constant
-
- junior
Michael,Michael scrie:Jean:cu respect iti amintesc ca aici se ataca idei,nu persoane...orice suparare ai avea.
Eu nu am atacat pe nimeni,am dat doar un raspuns,asa ca nu vad de ce aceasta apostrofare!!!
Si raspunsul a fost la o postare a lui "gippa "ce miraculos intre timp a disparut....
Jean Scurtu