Capturi "haioase"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Sep 2006, 23:28

Ionut the carp scrie:capturi recente am avut o oala de 3kg luata la jig, un adidas luat tot la jig si in aceeasi zi!!! :lol: dar de departe cea mai tare a fost acum vreo6-7ani pe pantelimon o bucata de aragaz :lol: :lol: :lol:
pai eu zic ca te-ai scos,esti bun de insurat,incaltat esti,aragaz ai,plus ca ai si oala in ce prepara pestele prins,ce sa mai domn'le ai dobadit zestre nu gluma pe malul apelor. :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 19 Sep 2006, 23:31

leba scrie:
Adi_ scrie:sambata seara eram la pescuit. nu mergea nimic. vad o broasca pe mal, nu am ce face si ii joc un grub alb in fatza. a sarit cu grua deschisa dupa el :shock: m-am si speriat. noroc ca am avut un reflex rapid si i l-am tras din fatza, ca altfel, ma puteam lauda si eu acum cu o captura... haioasa. au mai urmat apoi cateva incercari si de fiecare data a atacat/ oricum, situatia e buna pt. testarea reflexelor, pt ca nu stii niciodata cand sare. sta nemiscata si nu ai nici un indiciu cand va sari. ce mai... foarte distractiv si... poate folositor :roll:

ps. foarte adevarata vorba care zice ca "broscutza mica casca gura mare" :lol: cu toate ca asta nu era chiar mica....

nu, nu esti singur :D :D mai e unul pe la Iasi care face din-astea :lol:
nu spun cine caaaa... ma arde!
apropo, el "dadea" cu voblere si zicea ca merg patternurile fluo, firetiger etc
stai asa, ca toata treaba se intampla pe mal, nu in apa. pur si simplu scuturam grubul in fatza ei, cam la 20 cm de sol. sarea cu gura deschisa parca era crocodil :shock: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Sep 2006, 23:40

Adi_ scrie:...
stai asa, ca toata treaba se intampla pe mal, nu in apa. pur si simplu scuturam grubul in fatza ei, cam la 20 cm de sol. sarea cu gura deschisa parca era crocodil :shock: :lol: :lol:
:lol: :lol: si pe mal si in apa :lol:
exact cum zici tu!
mama, daca citeste sa vezi show.. :twisted:

alta: in lateralele unui calugar, io pe-o parte un amic pe cealalta. unde dadeau salaii? exact in fata calugarului, ca un facut :roll: normal, si eu si celalalt dadeam piezis, cat mai la "locatie".
pana la coada ghiciti ce s-a intamplat, nu? ne-am agatat unul pe altul! :twisted: faza tare e ca omu' nu si-a dat seama si-a inceput sa strige la mine, tragand vartos de varga: "vino, mah sa vezi aici salau! :lol: :lol: eram pe jos, ma durea burta!!
bine, el a sustinut ca nu a dat in fata calugarului ci i-a luat jigul un salau si...
normal, nu dau din casa ca ma sparge. 8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Sep 2006, 01:01

@Leba hmmm as avea o banuiala la faza cu broscutele daca useru incepe cu D si numele cu A, testa voblere zici :D erau proaspete?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Sep 2006, 15:17

pikeman scrie:@Leba hmmm as avea o banuiala la faza cu broscutele daca useru incepe cu D si numele cu A, testa voblere zici :D erau proaspete?

won`t tell you, dude.
Imagine
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 20 Sep 2006, 22:15

o alta captura haioasa si cat se poate de reala a fost anul trecut in timpul concursului de la Cogeasca, nu de mine..
Imagine
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 20 Sep 2006, 22:21

saraku raku...
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

leonard
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de leonard » 14 Oct 2006, 23:10

Motto: sa nu crezi in pescarul de vis-a-vis!

Daca tot se povestesc faze haioase, am si eu una:
Intr-o buna zi, pe canalul "36", linga Tulcea, doi pescari (P1 si P2), se aflau pe maluri diferite, aproape fata in fata. Pescuiau "la adinc" ambii. La un moment dat, lui P1 "ii trage"; P1 inteapa si incepe sa recupereze. Imediat trage si la P2. Aceeasi derulare: inteapa si incepe recuperarea. Clasic, nu? S-au agatat unul cu altul. Realizeaza ambii ce s-a intimplat, negociaza citeva minute si ajung la varianta eleganta : P2 da drumul la fir in timp ce P1 urmeaza sa recupereze ambele monturi, inclusiv pestele (doar a avut primul trasatura, nu?), dupa care P1 va scoate pestele, va "pieptana" eventuala (si de fapt sigura) "peruca", apoi va arunca in apa montura lui P2. Acesta urma sa-si recuperze repede montura. Logic si elegant, nu? Zis si facut. totul decurge conform planului: P1 scoate un caras impreuna cu montura lui P2.
- Este intreaga? intreaba P2.
-Ce?
- Montura mea.
-Da!
-Sa nu-i dai drumul linga malul tau, sa nu se agate in ragalii, da?
-.....
-E incurcata tare?
-.....
Intre timp, P1 baga carasul in (clasica) punga de plastic , isi aprinde satisfacut tigara si nici una nici doua... pist pe firul lui P2 deasupra monturii! P2 a intepenit pentru citeva secunde! Ce-a urmat? O "discutie" care a inceput cu Dumnezeu, toti sfintii deodata si pe rind , mame etc...
Noi am ris de ne-am "cracanat" si parca nici n-a mai contat c-a fost o zi de doi lei la pescuit!

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Oct 2006, 07:21

Am prins si eu broaste testoase,cormorani,pescarusi ,egrete ,broastele in carlig pe cand cormorani ,pescarusi ,egrete incurcati in firul subtire (FIRELINE de 4lb.)pe care nu l-au observat.Un pelican ce a facut acelas lucru nu l-am prins ca mi-a rupt firul.
Am prins de asemenea scobar fara sa fie agatat in carlig ci doar strangulat de forfac chiar la prima aruncare pe Crisul Negru,zona Tinca si in sinea mea imi spuneam ca o sa prind o gramada de scobari dar....pauza.
Insa cea mai ciudata captura (de fapt capturi) am avut-o acum doua saptamani cand pescuind la jig 1/8oz.(3,5g.) la calcan la ROLLOVER PASS, cu un singur jig(de obicei pescuiesc in tandem cu doua jig-uri),simt atacul intep si constat ca vine destul de greu si ma bucuram ca am agatat un calcan frumos.
Surpriza a fost in apropiere de mal cand am scos un sand trout strangulat de forfac in zona plumbilor suplimentari pusi pe fir(apa era destul de iute in PASS),iar in carlig un croker frumusel.
Cel putin pana atunci nu prinsesem pescuind cu un carlig doi pesti ,dar se pare ca e posibil si asa ceva chiar daca intamplator....

Jean Scurtu

Scrie răspuns