Capturi "haioase"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Wavedancer
veteran
veteran

Capturi "haioase"

Mesaj de Wavedancer » 16 Iun 2004, 15:27

Sa incercam sa zimbim din cind in cind.
Asa ca va propun sa va amintiti cea mai hazlie-haioasa-amuzanta-ciudata captura si sa ne povestiti si noua.

A mea a fost un salau de 2 kg prins la twister. Nimic amuzant aici sinteti tentati sa spuneti. Ei bine respectiva captura a fost facuta in timpul programului de lucru, luat "pe sus" de contabilul-sef si dus sa vad un loc bun de pescuit despre care aflase. Ei bine, odata ajunsi acolo respectabilul domn a deschis ceremonios portbagajul masinii personale si a scos doua "lansete". Am scris "lansete" pt ca ceea ce primisem era un fel de par, cu 4 sirme legate pe post de inele, o mulineta care se impiedica la fiecare tura de manivela si un fir de 0,60 minimum. Incercati sa va imaginati cum e sa lansezi un twister cu jig de 10 grame cu asemenea "scula". Ei bine, inevitabilul s-a produs, la a doau aruncare am obtinut o imensa peruca. Lasind pick-up-ul mulinetei deschis am inceput sa descurc firul. Treaba relativ simpla avind in vedere grosimea. Ei bine curentul mi-a carat twisterul spre mal bagindu-l efectiv sub acesta. La recuperare, in momentul in care firul s-a intins, am simtit o agatatura si bazindu-ma pe grosimea firului am fortat. Miscarea aia brusca a twisterului, probabil a atras salaul care a muscat instantaneu. Inchipuiti-va stupoare colegilor de birou care m-au vazut intorcindu-ma dupa 1 ora de "teren', imbracat in "haine civile" (inclusiv cravata!), cu un salau viu in mina!
E nevoie sa va spun ca a doua zi eram in locul respectiv cu lansete, mulinete, momeli si tot ce mai trebuie, in speranta unei partide memorabile? Memorabil a fost faptul ca n-am prins ABSOLUT NIMIC!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 01 Iul 2004, 16:27

abia acum descopar si eu subiectul asta.

in cazul meu, cea mai haioasa captura a fost un pulover de vreo 10 kile prins la jig. era in stare foarte buna, dar totusi l-am eliberat. :))

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 01 Iul 2004, 18:20

Dar din ce era facut dom'le? Din sirma de 2 mm?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Iul 2004, 12:40

din lana de merinos, cred. si plin cu apa. plus ca i-ar fi venit bine lui arnold. d-aia zic ca avea 10 kile. eu am fost foarte fericit cand l-am scos, ca n-a iesit cu tot cu tot cu stapan. :)

daca tot se vorbeste aici de capturi haioase, de ce nu bagati mai bine despre capturile de pesti pasnici luati cu naluci. eu n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar stiu ca altii da.

respect!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 12:47

Nici eu nu prea. Dar "pe invers" o multime. Salau la mamaliga, stiuca la viermusi sau la cirlig gol, biban la guma de mestecat cu aroma de capsuni, etc.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Iul 2004, 16:05

ntz...asa si eu, dar nu se pune. aia e o epoca despre care nu vreau sa-mi amintesc. :)

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 16:09

Scuza-ma ca am trezit "amintiri neplacute". :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Iul 2004, 16:15

lolz. bine, fie, te iert de data asta. :)

da' chiar nu ti s-a intamplat sa prinzi ciudatenii la artificiale? un pantof, vreo cutie de conserva, nimic? salaul ala de 2 kile pe echipament heavy nu m-a satisfacut. :)

numa' bine si fir intins!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 02 Iul 2004, 16:26

Daca n-am prins, n-am prins, acu ce sa fac?! :lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Iul 2004, 16:37

:) dan a prins ceva crap pe twister, dar vad ca nu-i mai arde sa pomeneasca cuvantul asta dupa ultima lui partida la pasnic.

Scrie răspuns