Capturi "haioase"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Iul 2004, 14:46

:)) :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Iul 2004, 11:27

tot la capitolul intamplari hazlii, acu vreo doua saptamani pescuiam pe un lac cu oscilanta dupa stiuca si vad un colt napadit de vegetatie cu ceva ochiuri si zic ..gata ...aici!!!
Ma pregatesc pentru un lanseu perfect ''la buza stufului'', arunc,....urmaresc incantat traiectoria, pun stop pe tambur si....taman intr-o tufa de pe malul celalalt.Nu reusesc sa dezagat, maruntesc ceva din buze, las lanseta jos si ma duca pe malul celalalt sa dezagat lingura .Zis si facut , arunc lingura in apa si ma intorc s-o recuperez.(idee sovietica, ma batuse soarele-n cap!!).Smucesc cu draci(nici urma de intentie de recuperare) sa scap de bradis care venea greu si dupa vreo 2 m vad ca bradisu misca si scot o marlita la kil uitandu-se urat la mine si suparata foc.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Iul 2004, 11:35

he he...sindromu' marlei moarta in papusoi.

fix asa a fost si la mine prima stiuca, dadeam cu shad pe fund si simt ca se lasa greu, imi zic ca iar am luat bradis pe jig. apoi recuperez rapid sa curat naluca si cand ajunge langa mal vad ca bradisul era o marla de 1 kil.
abia daca a plescait o data cand am scos-o. nici macar nu era intepata, pur si simplu tinea strans de shad sa nu-l scape cumva. :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Iul 2004, 12:05

da...probabil vroia sa-si puna silicon in buze :lol:
la un moment dat recuperam oscilanta la nici 2 m de mal intr-o apa limpede ca-n lighean, si urmaream incantat fatzaiala lingurii de pe o parte pe alta......desi ma uitam la ea incontinuu urmatoarea imagine pe care am vazut-o a fost o stiuca cumva incovoiata peste lingura si tragand cu putere.....am ramas stupefiat de viteza atacului ....NU VAZUSEM MISCAREA....doar ca deja era acolo!!!
Si din uluiala momentului combinata cu lenea de a schimba firul mono cu unul textil ...atat de violent a fost socul incat a rupt instantaneu

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Iul 2004, 12:27

yep, she's a bitch! :) dar tot atacul pastravului il prefer, deocamdata. poate prind diseara avat si-mi schimb parerea, dar pana una alta pastravu' e cel mai tare.

fir intins!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 09 Iul 2004, 12:30

Avat, pastrav, stiuca..Toti sint juniori pe linga lufar! Aia muscatura! Simti cum iti zboara lanseta din mina. Si se da cu scule grele, avind in vedere ca lingurile cele mai mici au pe undeva pe la 80 de grame! Am avut ocazia sa prind si bucati de 4-5 kilograme. Zici ca ai agatat un submarin in prima faza!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Iul 2004, 12:34

cum dom'le, ai prins lufar si taci malc fara sa zici!

vreau si eu!!!!!!!!

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 09 Iul 2004, 12:39

Prin deceniul 9 al secolului trecut Eugene! :( Au fost ani intregi cind n-a mai ajuns aici, asa cum n-a mai ajuns nici stavridul. De vreo citiva ani, apar sporadic bancuri de stavrid cu ceva lufari dupa ele. Dar asa cum iti spuneam in alt topic, sint micuti comparativ cu ce se prindea odata. Asteptam si speram in mai bine. Daca aflu ceva concret te anunt, dai o fuga la Constanta si mergem dupa el, dar nu pot sa promit nimic in sensul asta.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 09 Iul 2004, 12:42

Scriam mesajul precedent si m-a apucat plinsul. Chiar au trecut 20 de ani de atunci!!!!! Incredibil cum trece vremea!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Iul 2004, 12:49

vrei calule ovaz? :)

in august am concediu si tree sa ajung la mare (din cauza de nevasta).
te voi cauta si vedem ce iese. poate, cine stie...

am un prieten in italia care e pescar de apa sarata. m-a innebunit cu pozele lui cu lufari. daca vrei sa mai vezi cum arata unul, pot sa-ti trimit ceva poze.

Scrie răspuns