BIBI la ACVARIU !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Legio,un prieten de al meu creste oceallatus,varianta de amazon a bibanului,au crescut foarte bine,sunt foarte agresivi,la inceput i-a hranit cu rame si bucati de peste,acuma le da pesti vii.Cred ca o sa fii multumit.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- senior
Cand aveam acvariu cresteam Puntius tetrazona.
Seamana foarte mult cu bibanii, sunt albi cu dungi negre.
Umbla in card, sunt agresivi, sunt frumosi si nu cresc prea mari.
Sunt si ieftini.
O singura data s-au decolorat ca s-a ars incalzitorul si s-a racit apa.
Cum am incalzit apa la loc si-au revenit complet.
Astia ar fi buni in loc de bibani, si puteam sa-i pescuiesc cu carlig de 18.
Seamana foarte mult cu bibanii, sunt albi cu dungi negre.
Umbla in card, sunt agresivi, sunt frumosi si nu cresc prea mari.
Sunt si ieftini.
O singura data s-au decolorat ca s-a ars incalzitorul si s-a racit apa.
Cum am incalzit apa la loc si-au revenit complet.
Astia ar fi buni in loc de bibani, si puteam sa-i pescuiesc cu carlig de 18.
sau ma uitam io dupa neste beri la el .....eugen scrie:nu stiu, sorine, o fi fost mai bun neonul tau.oricum nu conteaza, sadicu asta de legio e artist, sa vezi ce nuante de rosu baga in ei.

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Eu am o idee cam nebuneasca, dar tre sa aiba omul un dram de ticneala altfel e robot. Ce ar fi sa cresc piranha in acvariu, cumparati de la pet shopuri, si apoi sa le dau drumul in lacurile calde din zona Bucurestiului. Ma gandesc ca prin selectie naturala macar o parte din exemplare vor supravietui iarna si apoi vor mai manca din regina si carasul asta afurisit care ne vine noua nepoftit in undite. Asa s-a incercat si cu somnul african si uite ca s-a aclimatizat in Valahia, why not piranha?
Salutare!
Io am tinut 4 somni pitici in acvariu mai bine de un an de zile
!
Pe bune, foarte rezistenti, rezista in apa murdara, neoxigenata timp d e2 saptamani, nemancati cu saptamanile. Cand le dadeam viermusi se bateau efectiv pe ei, ii inghiteau pana li se umflau burtile.. apoi ii scuipau afata si pe gura si pe c..
.
In fine, dupa un an de zile i-am halit
Io am tinut 4 somni pitici in acvariu mai bine de un an de zile

Pe bune, foarte rezistenti, rezista in apa murdara, neoxigenata timp d e2 saptamani, nemancati cu saptamanile. Cand le dadeam viermusi se bateau efectiv pe ei, ii inghiteau pana li se umflau burtile.. apoi ii scuipau afata si pe gura si pe c..

In fine, dupa un an de zile i-am halit