Bani de la FSN(fara stirea nevestei)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Mar 2010, 18:54

Fario_nebunu scrie: Imi vinzi si mie Rapala cu 6 lei? Iti dau si 8 si am nevoie de vreo 20. Batem palma? Ii spui sotiei ca esti in castig! :lol:
:lol: :lol: Nu le dau, ca au "valoare sentimentala"...dar iti dau niste Cozma la 8-9 lei, daca insisti..e mai ceva ca Rapala :wink:

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 31 Mar 2010, 21:13

eve scrie:cateodata cand vede o scula noua zic ,,asta e veche,cum nu o stii?am luat-o anul trecut,, :D la fel zice si ea cand o intreb de lucruri de a le lor farduri, bluze, etc
Felicitari pt deschiderea topicului
Acelasi lucru il patesc si eu cu "sefa de cabinet" .Noroc ca m-am lasat de fumat de 11 ani .Teoretic as fi putut cheltui 300 RON pe luna ( luand in calcul inflatia de rigoare ) fara sa-mi "curga sange din nas".Intre timp crescut fiul meu si implicit a capatat " fite de firma" la imbracat si incaltat.Asa ca trebuie sa inghit in sec cu gandul la lansete si mulinete apartinand firmelor de top ( am inteles ca nu trebuie sa le dau numele pe forum sa nu le fac reclama mascata) si sa ma multumesc cu lucruri mai pamantesti.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 31 Mar 2010, 21:28

La inceput a fost bine ( parfum) .
Dupa 10 ani imi scoate ochii ( an de criza , 2 copii :lol: )
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 31 Mar 2010, 21:29

Privind Investitiile ;
Dupa 10 ani imi scoate ochii ( an de criza , 2 copii :lol: )[/quote]
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2010, 22:03

MatrixVR5 scrie:Privind Investitiile ;
Dupa 10 ani imi scoate ochii ( an de criza , 2 copii :lol: )
[/quote]
Sa vezi cand or vrea si copiii lansete si mulinete. Nu se vor multumi cu Silstar, Shimano, okuma ci vor vrea neaparat Loomis, lamiglas, daiwa etc. :lol: Atunci ce vei face?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mar 2010, 22:21

faci ca tipul ala...vinzi nevasta....pardon userul nevestei :D

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 31 Mar 2010, 22:48

Cand am deschis topicul ma gandeam ca doar eu ma feresc de consoarta.....dar vad ca mai sant si altii ca in aceeasi situatie :D.din toate mesajele postate am tras urmatoarea concluzie:pescarii se impart in 3 categorii 1 recunosc ca nu declara sumele cheltuite 2 nu au probleme,declar tot 3 citesc mesajele celorlalti dar nu au curaj sa scrie ca au probleme cu ,,declaratiile de avere,, :D (poate sant prea orgoliosi)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mar 2010, 23:45

eve scrie:Cand am deschis topicul ma gandeam ca doar eu ma feresc de consoarta.....dar vad ca mai sant si altii ca in aceeasi situatie :D.din toate mesajele postate am tras urmatoarea concluzie:pescarii se impart in 3 categorii 1 recunosc ca nu declara sumele cheltuite 2 nu au probleme,declar tot 3 citesc mesajele celorlalti dar nu au curaj sa scrie ca au probleme cu ,,declaratiile de avere,, :D (poate sant prea orgoliosi)
Clar esti dabal aigent :lol: :lol: :lol:
Andrei ai o bere de la mine :lol: :lol:

eve
junior
junior

Mesaj de eve » 31 Mar 2010, 23:48

:D dac tu asa zici..... :twisted:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 01 Apr 2010, 02:57

Nu cred ca gura muierii ne impiedica sa ne cumparam toate sculele dorite, ci " banul " bata-l vina :evil: cu nevasta o mai scalzi cu un buchet de flori, un cadou sau o vorba dulce :twisted: dar cu bugetul familiei nu e de glumit :censored:
PS. Asta in cazul in care acasa nu ai statut de supus austriac sau esti intretinut :twisted: nu cred ca pt ace, fire,naluci...ii musai sa dam socoteala ci pt investitile mari,sonar,barca,motor de barca...etc.

Scrie răspuns