Bani de la FSN(fara stirea nevestei)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 01 Apr 2010, 07:37

Eu am rezolvat problema mai complicat. Imi tin "sculele" in mai multe locuri : la muther, la 2 prieteni in garaje + acasa.

Am un fin in Arad pe care il sun destul de des ca sa il anunt sa stie ca tocmai mi-a facut cadou o lanseta/mulineta pe care nu o mai folosea.

In rest .... traiasca caietul lui nenea Victor de la Vidra 2 in care ma noteaza si platesc cum pot ... pe rate :D

Ea nu ma intreaba (se abtine greu) cat costa, eu nu intreb ca de ce si-a cumparat poseta noua :twisted: (si eu ma abtin greu)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 01 Apr 2010, 09:12

Fario_nebunu scrie: Sa vezi cand or vrea si copiii lansete si mulinete. Nu se vor multumi cu Silstar, Shimano, okuma ci vor vrea neaparat Loomis, lamiglas, daiwa etc. :lol: Atunci ce vei face?
Da' ce, Daiwa e o firma mai scumpa (si implicit mai buna) ca Shimano? Eu n-as pune Daiwa deasupra, eventual pe aceeasi linie. :roll:

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 01 Apr 2010, 10:12

Lasa Shimano ca cu noua lege a invatamantului si legea unica de salarizare, profesorii-pescari isi vor permite doar lansete Goldstar. Maximum lineaeffe.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 01 Apr 2010, 10:19

kamsin scrie:Eu am rezolvat problema mai complicat. Imi tin "sculele" in mai multe locuri : la muther, la 2 prieteni in garaje + acasa.

Am un fin in Arad pe care il sun destul de des ca sa il anunt sa stie ca tocmai mi-a facut cadou o lanseta/mulineta pe care nu o mai folosea.

In rest .... traiasca caietul lui nenea Victor de la Vidra 2 in care ma noteaza si platesc cum pot ... pe rate :D

Ea nu ma intreaba (se abtine greu) cat costa, eu nu intreb ca de ce si-a cumparat poseta noua :twisted: (si eu ma abtin greu)
estiun om fericit vreau si eu in rate :(

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Apr 2010, 11:21

Pai nightfishing...el ii fericit sau tu??:))...Parca ziceai ca a ta , te roaga chiar sa iti cumperi cateceva????Ce poti dori mai mult decat atat??? :shock: :D :D

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Apr 2010, 11:30

kamsin scrie:Lasa Shimano ca cu noua lege a invatamantului si legea unica de salarizare, profesorii-pescari isi vor permite doar lansete Goldstar. Maximum lineaeffe.
Hahaha, buna treaba! Si eu sunt prof la o facultate care imi da cu taraita niste bani lunar, noroc ca mai am si alt job ca as face foame! Daca as trai din ce dau astia as pescui cu bete facute din alun, fire de guta rusesti sau chinezesti si carlige din ace de gamalie indoite de mine! :lol: Un vobler Salmo de 16 lei mi s-ar parea un lux extravagant!
Ma gandeam cum ar fi sa ai si nevasta si amanta si sa se supere amandoua ca dai bani pe scule de pescuit! :lol: Sa trebuieasca sa te justifici de 2 ori, in aceeasi zi. Sa cumperi 2 buchete flori si 2 bijuterii ca sa fii 'iertat'. Sa fii parat la 2 soacre ca risipitor incurabil....brrrr!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Apr 2010, 11:31

shimano scrie:
Fario_nebunu scrie: Sa vezi cand or vrea si copiii lansete si mulinete. Nu se vor multumi cu Silstar, Shimano, okuma ci vor vrea neaparat Loomis, lamiglas, daiwa etc. :lol: Atunci ce vei face?
Da' ce, Daiwa e o firma mai scumpa (si implicit mai buna) ca Shimano? Eu n-as pune Daiwa deasupra, eventual pe aceeasi linie. :roll:
Upppsssss! am facut o gafa, am uitat de ID-ul tau amice! :lol:
Da, poate ai dreptate, eu am vazut ca in general ce face Daiwa e mai scump pe piata, betele de la Shimano sunt mai accesibile, de aceea am tras concluzia ca Daiwa ar fi mai "de lux'.

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 02 Apr 2010, 07:49

Problema se poate rezolva tehnic luand caruciorul de la magazin, economic studiind ofertele de la raft si social explicand nevestei ca nu ai mai prins nicio reducere de pret. In concluzie pretul real minus pretul ofertei = B.F.N.S

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Apr 2010, 09:38

Fario_nebunu scrie: Hahaha, buna treaba! Si eu sunt prof la o facultate care imi da cu taraita niste bani lunar, noroc ca mai am si alt job ca as face foame! Daca as trai din ce dau astia as pescui cu bete facute din alun, fire de guta rusesti sau chinezesti si carlige din ace de gamalie indoite de mine! :lol: Un vobler Salmo de 16 lei mi s-ar parea un lux extravagant!
Ma gandeam cum ar fi sa ai si nevasta si amanta si sa se supere amandoua ca dai bani pe scule de pescuit! :lol: Sa trebuieasca sa te justifici de 2 ori, in aceeasi zi. Sa cumperi 2 buchete flori si 2 bijuterii ca sa fii 'iertat'. Sa fii parat la 2 soacre ca risipitor incurabil....brrrr!
:lol: Vesti bune, maestre...azi am primit al 13-lea salar..asta inseamna inca cateva Rapale in traista, si poate si un batz mai MH pentru stiuca. Deci nu e chiar asa de rau sa fii prof la urma urmei :wink: 8)

kamsin
junior
junior

Mesaj de kamsin » 02 Apr 2010, 09:44

shimano scrie:...azi am primit al 13-lea salar..
Integral?!? :shock:

Accept donatii :wink:
Orice sut in fund e un pas inainte !

Scrie răspuns