Bani de la FSN(fara stirea nevestei)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 31 Mar 2010, 14:19

:lol: La mine situatia e mult mai frumoasa....in mod "ciudat" voblerele sunt ieftine rau de tot, astfel ca femeia nu se mai sperie cand vede 130 de voblere. Astfel....un vobler Salmo "costa" intre 3-4 Ron, in timp ce alea mai scumpe, ca Rapala si Yo-zuri, ajung sa fie chiar 6RON!!!!! Scump dom'le... :lol:
Deci, atata timp cat voblerele "costa" doar 4-5 lei, nu iau bataie...hehe 8)

PS: Dac'ar sti de Rapalele mele de 40 Ron..... :shock:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Mar 2010, 14:20

fiecare are dupa cum vad eu cate una,mai buna sau mai rea,oricum nu as vrea sa vina cu mine la pesti,hai ,asa,cand o pleznim la un gratar poate,cat despre bete si mulinete ? toate costa 20--30 ron si orice naluca cam 2-3 ron(oricum habar nu are de ele) si le tin doar in masina.mie mia aruncat acuma vreo 4 ani o mulineta de muscarit ca na stiut ce este( :shock: )noroc ca dadusem 26 DM pe vremea aia la reducere la nemtalai

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 31 Mar 2010, 14:54

Eu sunt mai norocos, doamna mea are tactul sa nu ma intrebe cat costa cutare batz, chiar daca podul arata ca un magazin de pescuit. In plus are si ea "boala" ei, se cheama quilt si functioneaza cu multe ace, atze , panzeturide toate lungimile,grosimile, culorile, formele si din diverse materiale si bineinteles nici eu nu intreb cat costa , cu toate ca stiu ca masina de cusut a costat cat doua bulinete morethan brazino. In plus mai merge cu mine la pescuit si chiar a fost cu mine in delta in luna (ATENTIE!!!) :shock: februarie si chiar a prins o marlita la lingurita, asa ca noi doi suntem pe aceeasi lungime de unda. Iar daca mergem impreuna la o unditeala pe undeva, nu mai am timp sa pescuiesc si eu, pentru ca , frate , doamna mea prinde peste continuu, da' nu pune mana pe rame, viermi si alte alea... asa ca, mandelu' presteaza :lol: :lol: :lol:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 31 Mar 2010, 15:16

la mine sa obisnuit si nu mai ma feresc de ea cat costa atat declar
la inceput maraia ca vezi doamne ca la europa sunt mai ieftine si de ce dau atatia bani pe scule si accesorii dar am convinso ca una e sa mergi cu o dacie si alta e sa mergi cu o masina mai de doamne ajuta se pare ca a
inteles ideea si acum chiar ma roaga sa-mi iau cate ceva, plus ca nici io nu marii la nici-o fita de-a ei
deci totul este ok

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mar 2010, 16:00

Andrei...esti soft hackle bre :lol:
Eu, scap mai ieftin....cate o pana, cate un cap de ata....eh...cat poate costa :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 31 Mar 2010, 16:50

HellRAISER scrie: Eu, scap mai ieftin....cate o pana, cate un cap de ata....eh...cat poate costa :lol:
Mosu', n-am idee, ca nici ea n-are cat costa Iaconelli sau vreo bicicleta. 8)
da la treaba cu soft hackle mai pierdut. engleza mea firava nu acopera si termenii astia! :oops:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 31 Mar 2010, 17:11

tine de fly fishing....
Hackel-ul de uscate este scurt si tepos...adica the right stuff to make a fly float, pe cand un soft hackle este...soft...nu are ce cauta la uscate :wink:
analogie de fly :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2010, 17:58

sir.JONES scrie:fericitilor

Cel mai greu blestem. Ca dupa ce mor, nevasta sa iti vanda scule la cat ai spus ca ai dat pe ele.

E valabil si in cazul meu din pacate.
Nu! Blestem e sa aiba deja un amant, tot pescar si el :lol: si dupa ce dai coltul sa ii dea aluia gratis sculele ramase. Daca s-ar intampla as veni sa ii bantui, ca fantoma, sa nu le priasca viata in doi! :lol: Iar aluia ce mi a luat sculele...l-as imbranci in Dunare cand nu e atent!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 31 Mar 2010, 17:59

shimano scrie::lol: La mine situatia e mult mai frumoasa....in mod "ciudat" voblerele sunt ieftine rau de tot, astfel ca femeia nu se mai sperie cand vede 130 de voblere. Astfel....un vobler Salmo "costa" intre 3-4 Ron, in timp ce alea mai scumpe, ca Rapala si Yo-zuri, ajung sa fie chiar 6RON!!!!! Scump dom'le... :lol:
Deci, atata timp cat voblerele "costa" doar 4-5 lei, nu iau bataie...hehe 8)

PS: Dac'ar sti de Rapalele mele de 40 Ron..... :shock:
Imi vinzi si mie Rapala cu 6 lei? Iti dau si 8 si am nevoie de vreo 20. Batem palma? Ii spui sotiei ca esti in castig! :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Mar 2010, 18:16

gripone scrie: De regula in perioada asta pana prin vara, weekend-urile le cam petrec in zona Dej-ului, iar din vara pana in toamna la Tarnita
Mai exact unde zona Dej?

P.S.
acum chiar ma roaga sa-mi iau cate ceva
..asta a fost tare de tot :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns