Bani de la FSN(fara stirea nevestei)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Prietena mea se uita impreuna cu mine pe net dupa scule de pescuit.
Nu am avut niciodata probleme in directia asta. Singurul motiv de divergente este ca ea prefera spinningul iar eu castingul.....
Nu am avut niciodata probleme in directia asta. Singurul motiv de divergente este ca ea prefera spinningul iar eu castingul.....
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
eu la investitiile gen lansete, mulinete motoare, barci...ii spun si nu-i nicio problema..
cateodata ma intreaba de ce am un sifonier de plastice si sute de bile, plumbe etc...ca ce fac cu atatea?
sau de ce am vreo 8-9 lansete de spin? si de ce nu le-am mai miscat pe cele de crap de vreo 3 ani?
genul asta de intrebari esentiale...
si am 8-9lansete in conditiile in care nu bag clean/pastrav, stiuca
ultima oara am aparut acasa cu 2 l;ansete mai scurte, 2,10 si 1,80m... si m-a intrebat la ce-mi trebuie... si eu:
- Pai pentru de dimineata ( ca ala din reclama); i-am explicat pentru pescu din barca pe lac la salai fitosi care musca greu din lansetele tip bazooka cu care pescuiesc la Dunare
eu unul ma consider norocos.. oricum sotia mea stie tot despre pescuit..pentru ca nu ma las pana nu-i "explic" diferenta dintre un jig de 40 si unul de 50g
dar am avut cunostinte care imi dadeau bani lunar sa-i tin tirati, pentru : " sa nu stie aia acasa"
Aia= balaurele
cateodata ma intreaba de ce am un sifonier de plastice si sute de bile, plumbe etc...ca ce fac cu atatea?
sau de ce am vreo 8-9 lansete de spin? si de ce nu le-am mai miscat pe cele de crap de vreo 3 ani?
genul asta de intrebari esentiale...
si am 8-9lansete in conditiile in care nu bag clean/pastrav, stiuca

ultima oara am aparut acasa cu 2 l;ansete mai scurte, 2,10 si 1,80m... si m-a intrebat la ce-mi trebuie... si eu:
- Pai pentru de dimineata ( ca ala din reclama); i-am explicat pentru pescu din barca pe lac la salai fitosi care musca greu din lansetele tip bazooka cu care pescuiesc la Dunare
eu unul ma consider norocos.. oricum sotia mea stie tot despre pescuit..pentru ca nu ma las pana nu-i "explic" diferenta dintre un jig de 40 si unul de 50g

dar am avut cunostinte care imi dadeau bani lunar sa-i tin tirati, pentru : " sa nu stie aia acasa"
Aia= balaurele

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Hell .... ai dreptate, suspiciiunea tre sa existe
Si vad ca multi ne grabim sa spunem ce si cum pe un forum public
...vorba aia... si pestele si barbatul are probleme pentru ca nu stie sa tina gura
Ca sa concluzionez : eu am dat pe scule exact cat am declarat
...
plus-minus ceva, acolo, simbolic

Si vad ca multi ne grabim sa spunem ce si cum pe un forum public

Ca sa concluzionez : eu am dat pe scule exact cat am declarat

plus-minus ceva, acolo, simbolic

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran