Bani de la FSN(fara stirea nevestei)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 31 Mar 2010, 02:17

Prietena mea se uita impreuna cu mine pe net dupa scule de pescuit.
Nu am avut niciodata probleme in directia asta. Singurul motiv de divergente este ca ea prefera spinningul iar eu castingul.....
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 31 Mar 2010, 06:48

eu la investitiile gen lansete, mulinete motoare, barci...ii spun si nu-i nicio problema..
cateodata ma intreaba de ce am un sifonier de plastice si sute de bile, plumbe etc...ca ce fac cu atatea?
sau de ce am vreo 8-9 lansete de spin? si de ce nu le-am mai miscat pe cele de crap de vreo 3 ani?
genul asta de intrebari esentiale...
si am 8-9lansete in conditiile in care nu bag clean/pastrav, stiuca :D
ultima oara am aparut acasa cu 2 l;ansete mai scurte, 2,10 si 1,80m... si m-a intrebat la ce-mi trebuie... si eu:
- Pai pentru de dimineata ( ca ala din reclama); i-am explicat pentru pescu din barca pe lac la salai fitosi care musca greu din lansetele tip bazooka cu care pescuiesc la Dunare

eu unul ma consider norocos.. oricum sotia mea stie tot despre pescuit..pentru ca nu ma las pana nu-i "explic" diferenta dintre un jig de 40 si unul de 50g :D

dar am avut cunostinte care imi dadeau bani lunar sa-i tin tirati, pentru : " sa nu stie aia acasa"
Aia= balaurele :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 31 Mar 2010, 08:45

fericitilor

Cel mai greu blestem. Ca dupa ce mor, nevasta sa iti vanda scule la cat ai spus ca ai dat pe ele.

E valabil si in cazul meu din pacate.
the angler is catching xxx, not by the lure

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Mar 2010, 08:50

nasolu scrie:Margareto,stiu ca-mi citesti postarile pe forum,nu raman dator :twisted: !

MULT, MULT PREA TARE!

Nasolu ticule... super-postare! M-am prapadit de ras. Nu-i mai spunem Margaretei cum sa deosebeasca un Jaxon de un JDM!

Eu nu am nimic de comentat in ceea ce ma priveste. :roll:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Mar 2010, 10:23

Hell .... ai dreptate, suspiciiunea tre sa existe :twisted: :lol: :lol: :lol:
Si vad ca multi ne grabim sa spunem ce si cum pe un forum public :lol: :lol: ...vorba aia... si pestele si barbatul are probleme pentru ca nu stie sa tina gura :lol: :lol:
Ca sa concluzionez : eu am dat pe scule exact cat am declarat :P ...

plus-minus ceva, acolo, simbolic :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 31 Mar 2010, 10:42

Ei alta scula? Asa zice si nevasta cand ma vede cu cate o scula noua. Eu ii replic ca in pescuit nu-i ca-n casnicie, aceeasi scula de 20 de ani. :lol: :lol:

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 31 Mar 2010, 11:21

am noroc ca fratelo e plecat in Italia....mereu il bag pe tzeava....numai ca "primejdia" se prinde....e pescarita si ea. Am o vorba: "decat sa dau banii pe alcoale sau fufe mai bine ceva scule de calitate...mai ales ca acuma ma lovit damblaua cu "spinu'"

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 31 Mar 2010, 12:29

frumos este ca toate astea sa se povesteasca pe balta sa se faca ca un concurs amical al forumistilor .........nu ar fii frumos :?: :roll:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 31 Mar 2010, 13:11

Gripone, vad ca esti de prin cluj si esti lovit rau de "spin". Cam pe unde te poarta "spinu"?

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 31 Mar 2010, 13:44

danone scrie:Gripone, vad ca esti de prin cluj si esti lovit rau de "spin". Cam pe unde te poarta "spinu"?
De regula in perioada asta pana prin vara, weekend-urile le cam petrec in zona Dej-ului, iar din vara pana in toamna la Tarnita

Scrie răspuns