Oooo, vrei sa zici ca iei boblere Rapala de peste 1000 lei? Asta da colectie...shimano scrie:
Vesti bune, maestre...azi am primit al 13-lea salar..asta inseamna inca cateva Rapale in traista, si poate si un batz mai MH pentru stiuca. Deci nu e chiar asa de rau sa fii prof la urma urmei
![]()
Bani de la FSN(fara stirea nevestei)
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

-
nightfishing01
- utilizator constant

ma roaga da eu sunt prost sa iau cand zice eaULK scrie:Pai nightfishing...el ii fericit sau tu??:))...Parca ziceai ca a ta , te roaga chiar sa iti cumperi cateceva????Ce poti dori mai mult decat atat???![]()
![]()
asa ca majoritatea banilor cheltuiti tot fsn sunt
stiti cu totii ca la o femeie daca ii iei ceva ex- rochie pai ce se multumeste cu atat nu
trebe,trebe trebe,
concluzie -fsn la greu
poate n-o sa ma credeti dar tot ce-mi doresc, imi cumpar fara nici o fereala.
cand este de unde...cand nu se poate, nu se poate.
sotia stie preturile corect, mergem impreuna prin magazinele de pescuit si chiar o intreb daca ii plac culorile alese.
cand este de unde...cand nu se poate, nu se poate.
sotia stie preturile corect, mergem impreuna prin magazinele de pescuit si chiar o intreb daca ii plac culorile alese.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
de ce? doar duceti si voi bani in casa, nu?
aveti niste drepturi, nu e dictatura.
aveti niste drepturi, nu e dictatura.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Cam distanta relatia...nu e mai frumos sa o minti calduros, dragastuos in fata?
)
La mine e totul ok..fara probleme, ma intelege, ma sustine, sa cumpar tot ce vreau, sa ma duc la pescuit cand vreau ......NOT!!!! (the NOT joke..Borat style)..doar ca mai sta la compul meu..si poate uit deschis la topicul asta..(ma intelegeti
).....
...deci totul e roz la mine ..."I mean" charteruese 
FSN rulz(destul de codat sa.......
)
La mine e totul ok..fara probleme, ma intelege, ma sustine, sa cumpar tot ce vreau, sa ma duc la pescuit cand vreau ......NOT!!!! (the NOT joke..Borat style)..doar ca mai sta la compul meu..si poate uit deschis la topicul asta..(ma intelegeti
FSN rulz(destul de codat sa.......