Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Oameni buni!
Oare ăsta să fie blestemul peştelui !? Sau al AGVPS - ului!? (p-ăştia nici de-al dreaq nu i-am văzut certându-se, cre' că de-aia le merge aşa bine de-atâta amar de vreme!) Politicianu' înţeleg. Că e ciolanu gros, da' la noi? E blestemat pescaru' să nu se poată asocia, să nu se înţeleagă cu ai lui, să nu ajungă la un consens? Dacă la Pescari4ever care orişicât de 3 ani...başca nu-s nici mulţi, se-ntâmplă ce se întâmplă - mă-ntreb la o adică într-o asociaţie de 100 (să zicem), membri cum s-ar înţelege!? Vă rog pe cei implicaţi, să mă iertaţi că am intervenit - eu unul tre să merg mâine la Craiova pentru discuţii cu reprezentanţii unei asociaţii recent înfiinţată, în vederea deschiderii unei filiale la Slatina şi după cele citite m-am fleoşcăit de tot. Şi totuşi, cum dreaq or face dom'le AJVPS -iştii ăştia de nu s-aude nimic!?
Oare ăsta să fie blestemul peştelui !? Sau al AGVPS - ului!? (p-ăştia nici de-al dreaq nu i-am văzut certându-se, cre' că de-aia le merge aşa bine de-atâta amar de vreme!) Politicianu' înţeleg. Că e ciolanu gros, da' la noi? E blestemat pescaru' să nu se poată asocia, să nu se înţeleagă cu ai lui, să nu ajungă la un consens? Dacă la Pescari4ever care orişicât de 3 ani...başca nu-s nici mulţi, se-ntâmplă ce se întâmplă - mă-ntreb la o adică într-o asociaţie de 100 (să zicem), membri cum s-ar înţelege!? Vă rog pe cei implicaţi, să mă iertaţi că am intervenit - eu unul tre să merg mâine la Craiova pentru discuţii cu reprezentanţii unei asociaţii recent înfiinţată, în vederea deschiderii unei filiale la Slatina şi după cele citite m-am fleoşcăit de tot. Şi totuşi, cum dreaq or face dom'le AJVPS -iştii ăştia de nu s-aude nimic!?
BIBI nu dezarma...fugi si fa filiala ca avem nevoie de cat mai multe asociatii si cluburi pentru o federatie.....oricum treaba este clara,indiferent de libera ta initiativa, ca democratia naste monstri&cei ce stau pe "scaun platit" ce rost are sa se certe?BIBI scrie:Oameni buni!

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
- mihaimircea
- veteran
Da, sincer sa fiu si eu m-am fleoscait....
Eu VREAU sa ma inscriu intr-o asociatie DOAR ca sa pot obtine permisul de pescuit. Nu vreau sa fac NIMIC altceva. NU am notorietate, nu vreau sa fiu testat, vreau doar sa pescuiec.
Din pacate, avand in vedere careacterul exclusivist pe care il deduc din aceste postari, P4E pica desi acolo vroiam sa ma duc (ca e in Bucuresti etc).
Este vre-o asociatie unde sa pot fi primit avand in vedere ce am spus mai sus? Astept inclusiv provincia!
Eu VREAU sa ma inscriu intr-o asociatie DOAR ca sa pot obtine permisul de pescuit. Nu vreau sa fac NIMIC altceva. NU am notorietate, nu vreau sa fiu testat, vreau doar sa pescuiec.
Din pacate, avand in vedere careacterul exclusivist pe care il deduc din aceste postari, P4E pica desi acolo vroiam sa ma duc (ca e in Bucuresti etc).
Este vre-o asociatie unde sa pot fi primit avand in vedere ce am spus mai sus? Astept inclusiv provincia!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
La Iasi primim orice pescar,atata timp cat e sufletist,pescuieste din placere,e binevenit.Cam toata lumea care a venit la intalnirile noastre a ramas placut impresionat de atmosfera prezenta.Va invitam sa verificati. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Si ca o completare,suntem 21 de membri fondatori,inca 5-6 pe cale de devenire ca si membri,asta in decurs de un an.Acum ne straduim sa terminam cu hartogaria,sa punem la punct calendarul competitional,etc.Chiar daca ptr unii suntem niste "ilustri necunoscuti".
,anul trecut desi abia ne stransesem ptr asociatie,am organizat si un concurs,respectiv cel de la Cogeasca,iar anul asta avem cam 7 concursuri de organizat,pe niste balti de care o sa se auda(de bine) 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- utilizator constant
eu sunt din buc, am permis de constanta, ca pescuiesc aproape numa in zona cernavoda si rareori la cluj, deci ce tre sa fac sa ma inscriu in asociatia voastra. Vorbesc serios. si fara "periaje" chiar m-i s-a parut cea mai serioasa.Nick scrie:La Iasi primim orice pescar,atata timp cat e sufletist,pescuieste din placere,e binevenit.Cam toata lumea care a venit la intalnirile noastre a ramas placut impresionat de atmosfera prezenta.Va invitam sa verificati.
fara sa se supere nimeni.
Hai ca am incercat si asa , nu iese decat asa cum a dorit sa exprime omul ! Hai sa-i mai dam o sansa , totusi !al. trentea scrie:Scuzele mele pentru Marius Cocarla. Trebuia inteles "ca si" in loc de "gen".
.....
al. trentea scrie: "Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, ca si Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"
Hai D-le AT , mai incerca poate tot o sa reusesti , poate suni un prieten , poate intrebi publicul , cine stie poate dregi pana la urma busuiocul ca vb ai omul asta chiar a sponsorizat ultimul concurs organizat de P4E cu cel putin 16 milioane de lei si care merita tot respectul nu pentru bani ci pentru modul in care a facut-o , iar tu nu ai reusit decat sa acorzi decat doua premii III in acest concurs si sa mai si sustii ca , citez " asa facem noi" adica dam cate doua premii, unul pentru cea mai mare captura si in acelasi timp unul pentru locul III !? Cu toate ca regulamentul era altul !
Deja ti-am incadrat posturile intr-o categorie speciala " Dea-le lui Trentea , alaturi de "jigniri" care ti-au fost adresate "conducere totalitara si dictatoriala"

Si am sa inchei cu un proverb "Inteleptul gandeste ce nu trebuie sa spuna, pe cand "mai putin inteleptul" spune ce nu gandeste! "
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Ce face omu' pentru o barca de cauciuc si paispe' jiguri....
Bah baieti...ce naiba bah!!!
Ma refer la tovarasu' "trantea" si ai lui "forevari"(cati or mai fi, ca 8 eram toti - deci e si el mincinos)....sau poate el face cat 4 spinneri..
Mai bine punem noi de-o cheta si va luam o barcuta si un motoras...
Nu va mai satura Dumnezeu!!!
Acu vreo luna am fost cu Gyorg la pescuit si a vorbit la telefon o gramada cu aproape toti "forevarii lu' peste prajit" la telefon sa-i poata strange sa puna la punct nu stiu ce...si tot strica orzu pe gaste(ca voi) de vreo 3 saptamani....iar joia trecuta i-am atras atentia la "clubul pescarilor" ca mai bine va lua cate o barca si un motor si iesea mai bine!!!
Gyorg:
cand iti pui actele alea pe site fa si un xerox la desfasuratorul de telefon si pune-l si p-ala pe site...
Altfel...ce sa va zic...Sa se-aleaga prafu' de asociatia voastra....FOREVER!!!!
Aveti cate patruj' de ani...probabil neveste si copii...si va bucurati ca maidanezii aia cand va spune un "sponsor" ca daca-i umflati barca pe la Cluj si prin Moldova (poate) primiti si voi una!!!!
Nah' ca v-ati facut-o cu mana voastra...nu stiu daca o sa se mai complice vre-un sponsor( dupa scandalul pe care l-ati iscat) sa va mai dea ceva!!!
Sa ma taiati si pe mine dintre "aia 8"....Nu mai vreau la voi in asociatie...
De fapt daca se afla ca sunt prieten cu Gyorg aveati voi grija " sa-mi rupe-ti batzu' si sa ma trimiteti acasa"!!!
As vrea sa termin si eu cu o "mare vorba" ca Gyorg pt tovarasu' trantea:
A fi brigadier inseamna fapte nu vorbe!!!!
Valentin Sorescu
Bucuresti - Salajan
EX pescar4ever
Bah baieti...ce naiba bah!!!
Ma refer la tovarasu' "trantea" si ai lui "forevari"(cati or mai fi, ca 8 eram toti - deci e si el mincinos)....sau poate el face cat 4 spinneri..
Mai bine punem noi de-o cheta si va luam o barcuta si un motoras...
Nu va mai satura Dumnezeu!!!
Acu vreo luna am fost cu Gyorg la pescuit si a vorbit la telefon o gramada cu aproape toti "forevarii lu' peste prajit" la telefon sa-i poata strange sa puna la punct nu stiu ce...si tot strica orzu pe gaste(ca voi) de vreo 3 saptamani....iar joia trecuta i-am atras atentia la "clubul pescarilor" ca mai bine va lua cate o barca si un motor si iesea mai bine!!!
Gyorg:
cand iti pui actele alea pe site fa si un xerox la desfasuratorul de telefon si pune-l si p-ala pe site...
Altfel...ce sa va zic...Sa se-aleaga prafu' de asociatia voastra....FOREVER!!!!
Aveti cate patruj' de ani...probabil neveste si copii...si va bucurati ca maidanezii aia cand va spune un "sponsor" ca daca-i umflati barca pe la Cluj si prin Moldova (poate) primiti si voi una!!!!
Nah' ca v-ati facut-o cu mana voastra...nu stiu daca o sa se mai complice vre-un sponsor( dupa scandalul pe care l-ati iscat) sa va mai dea ceva!!!
Sa ma taiati si pe mine dintre "aia 8"....Nu mai vreau la voi in asociatie...
De fapt daca se afla ca sunt prieten cu Gyorg aveati voi grija " sa-mi rupe-ti batzu' si sa ma trimiteti acasa"!!!
As vrea sa termin si eu cu o "mare vorba" ca Gyorg pt tovarasu' trantea:
A fi brigadier inseamna fapte nu vorbe!!!!
Valentin Sorescu
Bucuresti - Salajan
EX pescar4ever