Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 31 Ian 2006, 22:33

Gerula scrie:Daca vreti o parere din partea unei persoane neimplicate, problema e una pur juridica. Are sau nu conducerea asociatiei P4E dreptul conferit prin statut de a decide intr-o astfel de problema fara consultarea membrilor?
chiar daca nu il are sil aroga ca doar e usor sa modifici un statut. Ca sa mute sediul lea trebuit aproape doi ani si inca nu au reusit.
Un fost membru fondator al P4E

Mitrea Vasile Bucuresti.
Asta ca sa nu zica nimeni ca ma ascund dupa un deget.
PS Pentru Ovidiu 14. Am avut dreptate Ovidiule??? Nu vreau sa-mi raspunzi ci sa-ti raspunzi tie insuti.O seara buna iti doresc.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 31 Ian 2006, 22:39

[quote="Dan Cotelici"]Draga Teodor,

Nu am facut nici o afirmatie referitor la Grupul de La Iasi.
Afirmatia mea a fost destul de clara.
Daca cele 2 asociatii erau si ele de acord cu sistemul Grupului de la Iasi si impotriva lui VT impreuna cu P4E altfel puneati problema.
Acum sunteti si Dvs o asociatie, v-ati exprimat parerea, dar nu ne obliga nimeni sa fim de acord cu Dvs.
Mergem alaturi de cele doua asociatii si pentru ca asta inseamna din punctul nostru o schimbare in bine.

Dane daca ai fi citit ai fi aflat ca Angels21 nu este inca asociatie ,nu au pers. juridica si nici Prieteni Pescari din Iasi nu au pers. juridica Dar sa stii ca au dreptul la o opinie democratic deoarece sunt concurenti in concursuri care aduc bani si chiar coechipieri la echipa nationala a Romaniei.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 31 Ian 2006, 22:48

Dan Cotelici scrie:Gyorg
Iata ce a raspuns de fapt AT:
.....................
Cu alte cuvinte am mintit in privinta pozitiei lui Alexandru Trentea fata de meritul D-lui Marius Cocarla de a intra in distinsa asociatie P4E ?
Ok, am sa-i forwardez emailul primit prin grupul nostru pentru a demonstra veridicitatea mesajului iar pentru toti cei pun la indoiala cuvantul meu, am sa-i rog sa-mi ceara pe privat sa trimit acest mesaj si o voi face !

Este o incercare da a drege oarecum busuiocul tipic romaneasca prin desconsiderarea a celui ce face publica o informatie considerata confidentiala asa cum se intampla de altfel la toate nivelurile de conducere din RO !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

dragos_g
senior
senior

Mesaj de dragos_g » 31 Ian 2006, 23:19

In acest moment pe TVR2 este Ferma Animalelor.
Pt. cine stie... probleme vechi de cand lumea.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 31 Ian 2006, 23:19

Dan Cotelici scrie:Draga Teodor,

Acum sunteti si Dvs o asociatie, v-ati exprimat parerea, dar nu ne obliga nimeni sa fim de acord cu Dvs.
Mergem alaturi de cele doua asociatii si pentru ca asta inseamna din punctul nostru o schimbare in bine.
Ar trebui sa intelegeti ca marii campioni cresc in competitii grele, cu eforturi financiare, in confruntare directa cu cei mai buni adversari, in conditii diferite, la adapostul unor reguli clare si coordonati de persoane care impun respectarea acestor reguli si nu le schimba in functie de situatie.
Din punctul nostru de vedere un campionat national, indiferent de stil, nu va aduce la suprafata valori daca se fac concursuri pe criterii zonale.
Cei care se cred in stare, se intalnesc in cat mai multe concursuri, in conditii diferite si cei mai buni se califica.
Ce inseamna " nu ne obliga nimeni " sau " mergem alaturi " sau " din punctul nostru de vedere" pentru ca folosirea plurarului in astfel de afirmatii ar fi interesant de dezbatut ?
Cine ia aceste decizii , a fost un vot legitim la nivelul unei astfel de asociatii care sa scoata in evidenta aceste pozitii majoritare?
Va spun eu care am avut tupeul de a solicita un vot legitim in cadrul acestei asociatii , nu !
A fost decizia unei conducerii cu antecedente relatate chiar de un membru mai vechi al Pescar4Ever , citez: "Datorita unei situatii similare in care Alexandru Trentea a avut pozitie similara, cu ani in urma, Pescar 4Ever a ramas doar in 8 membri " Am martori !

Va ramane mai departe cu aceiasi 8 membrii plus unul si va venii un timp in care vor mai venii si alti fraieri ca noi dar va venii inca un Lucian Constantin (Gyorg un nick de pe net, asa cum am fost catalogat) care va ridica problema majoritatii in Pescar4Eever si se va repeta istoria lui mrvily si a lui Gyorg !

Avea dreptate Brucan simpaticul , mult ne va trebuii sa schimbam mentalitatiile comuniste dar nivelul de trai !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 01 Feb 2006, 09:56

am citit toate posturile si nu mai am cuvinte!!!
acum ceva vreme chiar ma batea gandul sa ma inscriu intr-o asociatie, pentru simplul motiv: ca imi place sa schimb informatii, m-am cam saturat sa ma duc singur la pescuit, poate si un concurs( nu in ideea de a ajunge dintr-un "ilustru anonim" ,un mare campion ci mai mlt pt a "fura" din experienta celorlalti), DAR, se pare ca toate aceste lupte interne vor dura inca o buna bucata de vreme si mai bine vorba lui ovidiu" imi vad de dandinetele mele".

poate ma lamureste si pe mine d-ul Trentea ce inseamna, " Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru" NOTORIETATE CI MAI ALES SURPRIZE. se calatina cumva scaunul???????????
mai bine puneau numele asociatiei CLUB PRIVAT 4EVER si atunci intelegem criteriile de selectie.

P.S. din aceasta lupta si mancatorie stiti cine ara de castigat??????
A.G.V.P.S. :cry:

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 01 Feb 2006, 11:21

Lucian Constantin, alias Gyorg si-a dat demisia din Pescari 4Ever, dupa ce a primit avertisment scris. Iata si una dintre faptele dansului, pe care eu am tinut sa o consemnez intr-un e-mail transmis grupului P4E:

"Referitor la participarea ta (Gyorg) la campionatul national de spinning avand ca document de inscriere pasaportul, si nu cartea de identitate, in masura in care acest lucru a influentat prezenta ta in finala, voi cere Adunarii Generale excluderea ta din asociatie.
Ai declarat in fata membrilor Consiliului Director , a lui Vali si Ovidiu ca nu mai ai de trei ani carte de identitate, si de aceea ai participat cu pasaportul.
La verificarea facuta de Liviu privind cererea ta de inscriere in asociatie de anul trecut, acesta a confirmat faptul ca te-a inregistrat cu Cartea de identitate unde domiciliul este Bucuresti. Deci ai mintit 5 persoane, lucru ce te descalifica.
In caz ca acest lucru ti-a permis accesul mai facil in finala, vom da un comunicat atat pe site-ul nostru, cat si pe rapitori.ro in care ne vom cere scuze pentru cele intamplate, delimitandu-ne totdata de aceasta fapta.

Alexandru"

In mesajul trimis in care faceam referire la dorinta lui Marius Cocarla, (cu care ma cunosc personal din '93 si am relatii amicale, avand destule colaborari cu dansul) cu marsavie Gyorg a denaturat cu buna stiinta e-mailul pe care eu l-am postat pe adresa grupului, ca sa para ca Marius Cocarla trebuia testat. acest lucru poate fi verificat si de cei care-l considera prieten. Iata mesajul corect:

"Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"

Corectitudinea mesajului o poate confirma si Ovidiu14, care se considera prieten cu Gyorg, iar pe Ovidiu eu il consider un om cinstit. Astept reactia sa, daca va exista vreuna. Puteti sa va dat seama si din acest lucru ce fel de om este pana la urma Gyorg.

Din Comisia de Spinning condusa de Vali Comaneci, doar 5 membrii au fost activi, si avea dreptul sa emita pretentii la a participa la decizie. Votul ar fi fost 2 la 2 si o abtinere: Adi (piticu). Restul...zero, fara activitate.

Politica si imaginea Asociatiei va fi reflectata intr-un comunicat comun ce va fi prezentat de Anglers XXI, Pescari 4Ever si Aque Transilvae.

Conform statutului, Consiliul Director este organul de conducere operativ, care i-a decizii in cadrul asociatiei, si avea dreptul sa decida in ceea ce priveste pozitia asociatiei fata de terti, prin Presedinte. Vali avea mandat sa discute cu celelalte grupari/asociatii, dar fara reprezentantul AGVPS.

Atitudinea noastra de colaborare cu toate asociatiile sau gruparile deja infiintate sau in curs de infiintare este reflactata si de sprijinul acordat absolut tuturor celor care l-au cerut, si sunt exemple destule pe acest site.

Grupurile noi, din Iasi, Radauti, etc. trebuie sa se constituie in asociatii legale, pentru a pune cu totii umarul la infiintarea Federatiei Nationale de Pescuit Sportiv. Urmariti va rog vineri dup-amiaza la OTV sau duminica dimineata in reluare, si o sa vedeti mesaje clare in acest sens.
Pentru a putea avea credibilitate, trebuie sa organizati concursuri pe plan intern in care sa va testati capabilitatile, sa fie testate pistele de concurs, etc. Nu poti obtine notorietate dintr-o data. Si noua ne-a fost greu la inceput. Nu ezitati sa ne cereti sprijin cand aveti nevoie, pentru ca avem experienta in organizare, etc. Eu va doresc succes!

De persoane gen Gyorg, care mint cu nerusinare si falsifica documente ( exemplu Cocarla este unul dintre ele) ca Asociatie, ne delimitam.

Vasile (alias mrvily). Ca de obicei, cand nu te baga nimeni in seama, te bagi singur.

Al. Trentea

"Pescari 4Ever"

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

pentru radu.i

Mesaj de al. trentea » 01 Feb 2006, 11:29

Notorietate inseamna sa fi deja o persoana cunoscuta in bransa, asa cum este si Cocarla.
Vali Comaneci a fost testati n doua sedinte de iesire in teren si in organizareaunui concurs pana sa fie confirmat. Si mai sunt exemple. Dorim in asociatie oameni ce gandesc ca si noi.

Sa se clatine, ce? Asociatia are acum 26 de membrii, dintre care 8 spinneri. Nu este asociatie strict de spinning, radule...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 01 Feb 2006, 11:36

al. trentea scrie: [...]
Iata mesajul corect:

"Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"

[...]

Al. Trentea

"Pescari 4Ever"
pana la urma, dl. Cocarla are sau nu are notorietate? Trebuie sau nu trebuie testat?
Din mesaj rezulta ca trebuie testat... :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 01 Feb 2006, 11:45

Alexandru nu mai inteleg nimic

alexandru"

iar apoi

Notorietate inseamna sa fi deja o persoana cunoscuta in bransa, asa cum este si Cocarla

din prima se intelege ca nu are notorietate , iar din a doua ca are .
luminati-ma

Sunt prieten cu George ...nu doar ma consider...iar prieten esti si cand te considera el ca nu e suficient sa o faci singur

textul pus de tine citat este corect ...spuneti totusi amandoi acelasi lucru pana la urma

"Din Comisia de Spinning condusa de Vali Comaneci, doar 5 membrii au fost activi, si avea dreptul sa emita pretentii la a participa la decizie. Votul ar fi fost 2 la 2 si o abtinere: Adi (piticu). Restul...zero, fara activitate"

despre asta nu as fi dorit sa discutam si aici
este normal sa voteze toti membrii cotizanti intr-o asociatie ...nu poti conditiona votul pe criteriile enuntate ....e un principiu de drept ce nu poate fi ingradit pe astfel de criterii

ca si concluzie ...nici votul celor 5 nu a fost cerut sau avut in cadrul normal si s-a refuzat clar un sondaj corect .
Rezultatele celui facut de noi le cunosti , stii parerea majoritatii care era din spinning deci asta e

Scuze chiar nu as fi dorit sa stam de vorba aici dar ai pus tendentios acel
"Astept reactia sa, daca va exista vreuna" facand referire la mine ...
Asadar cinstit asta e ce am de spus referitor la cele de mai sus scrise de tine ....

Piticul si-a exprimat pe forum aici o parere , pro open , apoi a schimbat cand a fost informat si despre a doua varianta .Nu poti fi de acord cu ceva ce nu cunosti evident...refuzul prezentarii si celei de a doua variante spune totul dupa parerea mea .
Nu mai invocati numele meu cat timp faceti atacuri clare la persoana va rog frumos ...una e sa spui ce nu iti convine alta ce fel de om e unul sau altul

Nimeni nu are dreptul sa judece un om pentru ca nu este mai presus de statutul de om .
daca ne-am fi nascut si sfinti printre noi sau dumnezeu era altceva .
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns