Lucian Constantin, alias Gyorg si-a dat demisia din Pescari 4Ever, dupa ce a primit avertisment scris. Iata si una dintre faptele dansului, pe care eu am tinut sa o consemnez intr-un e-mail transmis grupului P4E:
"Referitor la participarea ta (Gyorg) la campionatul national de spinning avand ca document de inscriere pasaportul, si nu cartea de identitate, in masura in care acest lucru a influentat prezenta ta in finala, voi cere Adunarii Generale excluderea ta din asociatie.
Ai declarat in fata membrilor Consiliului Director , a lui Vali si Ovidiu ca nu mai ai de trei ani carte de identitate, si de aceea ai participat cu pasaportul.
La verificarea facuta de Liviu privind cererea ta de inscriere in asociatie de anul trecut, acesta a confirmat faptul ca te-a inregistrat cu Cartea de identitate unde domiciliul este Bucuresti. Deci ai mintit 5 persoane, lucru ce te descalifica.
In caz ca acest lucru ti-a permis accesul mai facil in finala, vom da un comunicat atat pe site-ul nostru, cat si pe rapitori.ro in care ne vom cere scuze pentru cele intamplate, delimitandu-ne totdata de aceasta fapta.
Alexandru"
In mesajul trimis in care faceam referire la dorinta lui Marius Cocarla, (cu care ma cunosc personal din '93 si am relatii amicale, avand destule colaborari cu dansul) cu marsavie Gyorg a denaturat cu buna stiinta e-mailul pe care eu l-am postat pe adresa grupului, ca sa para ca Marius Cocarla trebuia testat. acest lucru poate fi verificat si de cei care-l considera prieten. Iata mesajul corect:
"Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"
Corectitudinea mesajului o poate confirma si Ovidiu14, care se considera prieten cu Gyorg, iar pe Ovidiu eu il consider un om cinstit. Astept reactia sa, daca va exista vreuna. Puteti sa va dat seama si din acest lucru ce fel de om este pana la urma Gyorg.
Din Comisia de Spinning condusa de Vali Comaneci, doar 5 membrii au fost activi, si avea dreptul sa emita pretentii la a participa la decizie. Votul ar fi fost 2 la 2 si o abtinere: Adi (piticu). Restul...zero, fara activitate.
Politica si imaginea Asociatiei va fi reflectata intr-un comunicat comun ce va fi prezentat de Anglers XXI, Pescari 4Ever si Aque Transilvae.
Conform statutului, Consiliul Director este organul de conducere operativ, care i-a decizii in cadrul asociatiei, si avea dreptul sa decida in ceea ce priveste pozitia asociatiei fata de terti, prin Presedinte. Vali avea mandat sa discute cu celelalte grupari/asociatii, dar fara reprezentantul AGVPS.
Atitudinea noastra de colaborare cu toate asociatiile sau gruparile deja infiintate sau in curs de infiintare este reflactata si de sprijinul acordat absolut tuturor celor care l-au cerut, si sunt exemple destule pe acest site.
Grupurile noi, din Iasi, Radauti, etc. trebuie sa se constituie in asociatii legale, pentru a pune cu totii umarul la infiintarea Federatiei Nationale de Pescuit Sportiv. Urmariti va rog vineri dup-amiaza la OTV sau duminica dimineata in reluare, si o sa vedeti mesaje clare in acest sens.
Pentru a putea avea credibilitate, trebuie sa organizati concursuri pe plan intern in care sa va testati capabilitatile, sa fie testate pistele de concurs, etc. Nu poti obtine notorietate dintr-o data. Si noua ne-a fost greu la inceput. Nu ezitati sa ne cereti sprijin cand aveti nevoie, pentru ca avem experienta in organizare, etc. Eu va doresc succes!
De persoane gen Gyorg, care mint cu nerusinare si falsifica documente ( exemplu Cocarla este unul dintre ele) ca Asociatie, ne delimitam.
Vasile (alias mrvily). Ca de obicei, cand nu te baga nimeni in seama, te bagi singur.
Al. Trentea
"Pescari 4Ever"