Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Da, normal, dar trebuie facuta adunare extraordinara, tot in conditiile prevazute de statut, bla bla. Oricum, poate ca statutul nici macar nu dadea conducerii dreptul de a face asta, caz in care speta e clara.razvan m. scrie:Chiar daca ar avea un asemenea dept statutar, deciziile conducerii pot fi infirmate de adunarea asociatilor
Cu lacrimi Bastus!
- Dan Cotelici
- junior
Gyorg
Iata ce a raspuns de fapt AT:
Ma bucura faptul ca o sa avem printre noi pe Marius Cocarla. Va putea participa la adunarea generala ca observator, urmand sa-l primim in asociatie la incheierea sedintei. Pana atunci trebuie sa ia legatura cu Liviu Ceausu pentru formular/date personale.
alexandru
--------------------------------------------------------------------------------
From: pescariforever@yahoogroups.com [mailto:pescariforever@yahoogroups.com] On Behalf Of Lucian Constantin KRONECT
Sent: 26 January 2006 11:22
To: pescariforever@yahoogroups.com
Subject: [pescariforever] Marius Cocarla P4E
Acesta este mesajul lui Marius Cocarla de astazi, unul dintre actionarii de la ARROW INTERNATIONAL
M-a intrebat daca se poate inscrie in asociatia nostra !
I-am raspuns ca pe data de 04.Feb la intalnirea anuala a Pescar4Ever va fi invitatul meu !
Iata ce mi-a raspuns :
"Cu mare placere.
Sper sa fiu in Buc.
Astept un tel in preziua intalnirii pt. amanunte.
0722.382547
Mii de multumiri."
Lucian Constantin
--------------------------------------------------------------------------------
Iata ce a raspuns de fapt AT:
Ma bucura faptul ca o sa avem printre noi pe Marius Cocarla. Va putea participa la adunarea generala ca observator, urmand sa-l primim in asociatie la incheierea sedintei. Pana atunci trebuie sa ia legatura cu Liviu Ceausu pentru formular/date personale.
alexandru
From: pescariforever@yahoogroups.com [mailto:pescariforever@yahoogroups.com] On Behalf Of Lucian Constantin KRONECT
Sent: 26 January 2006 11:22
To: pescariforever@yahoogroups.com
Subject: [pescariforever] Marius Cocarla P4E
Acesta este mesajul lui Marius Cocarla de astazi, unul dintre actionarii de la ARROW INTERNATIONAL
M-a intrebat daca se poate inscrie in asociatia nostra !
I-am raspuns ca pe data de 04.Feb la intalnirea anuala a Pescar4Ever va fi invitatul meu !
Iata ce mi-a raspuns :
"Cu mare placere.
Sper sa fiu in Buc.
Astept un tel in preziua intalnirii pt. amanunte.
0722.382547
Mii de multumiri."
Lucian Constantin
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
- vanatoruldepesti
- veteran
[Total Off Topic]
Din cele exprimate de dvs am tras urmatoarele concluzii:
1. Cei care nu merg pe urmele celor de la Cluj si Anglers 21 sunt "mai cu mot" si doresc sa controleze sistemul.
2. Cei care nu merg pe urmele celor de la Cluj si Anglers 21 nu sunt asemanatori cu Dvs, sunt mai... "ciudati"*.
Si o intrebare la final: P4E nu poate avea o opinie proprie si in stare sa o sustina chiar si "contra curentului" ?
Ca fapt divers va pot spune ca ideea de "zonale+turneu final" a plecat din sinul P4E (nu stiu exact cine si cum si oricum nu are importanta).
Va multumesc anticipat pentru raspunsul Dvs,
Teodor
* "Ciudat" a se citi "ilustru anonim".
[/Total Off Topic]
Dl. Dan Cotelici, sunteti atit de amabil sa dezvoltati putin ideile de mai sus ?Dan Cotelici scrie:Draga Gyorg,
Daca gruparile de la Cluj si Anglers 21 merg cu AGVPS mergem si noi.Daca nu, nu, ca nu suntem noi mai cu motz sa ne dam singuri cu AGVPS-ul ca sa controlam sistemul.
Mergem alaturi de cei care sunt ca noi, in orice sistem.
Din cele exprimate de dvs am tras urmatoarele concluzii:
1. Cei care nu merg pe urmele celor de la Cluj si Anglers 21 sunt "mai cu mot" si doresc sa controleze sistemul.
2. Cei care nu merg pe urmele celor de la Cluj si Anglers 21 nu sunt asemanatori cu Dvs, sunt mai... "ciudati"*.
Si o intrebare la final: P4E nu poate avea o opinie proprie si in stare sa o sustina chiar si "contra curentului" ?
Ca fapt divers va pot spune ca ideea de "zonale+turneu final" a plecat din sinul P4E (nu stiu exact cine si cum si oricum nu are importanta).
Va multumesc anticipat pentru raspunsul Dvs,
Teodor
* "Ciudat" a se citi "ilustru anonim".

[/Total Off Topic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
- Dan Cotelici
- junior
Draga Teodor,
Nu am facut nici o afirmatie referitor la Grupul de La Iasi.
Afirmatia mea a fost destul de clara.
Daca cele 2 asociatii erau si ele de acord cu sistemul Grupului de la Iasi si impotriva lui VT impreuna cu P4E altfel puneati problema.
Acum sunteti si Dvs o asociatie, v-ati exprimat parerea, dar nu ne obliga nimeni sa fim de acord cu Dvs.
Mergem alaturi de cele doua asociatii si pentru ca asta inseamna din punctul nostru o schimbare in bine.
Ar trebui sa intelegeti ca marii campioni cresc in competitii grele, cu eforturi financiare, in confruntare directa cu cei mai buni adversari, in conditii diferite, la adapostul unor reguli clare si coordonati de persoane care impun respectarea acestor reguli si nu le schimba in functie de situatie.
Din punctul nostru de vedere un campionat national, indiferent de stil, nu va aduce la suprafata valori daca se fac concursuri pe criterii zonale.
Cei care se cred in stare, se intalnesc in cat mai multe concursuri, in conditii diferite si cei mai buni se califica.
Nu am facut nici o afirmatie referitor la Grupul de La Iasi.
Afirmatia mea a fost destul de clara.
Daca cele 2 asociatii erau si ele de acord cu sistemul Grupului de la Iasi si impotriva lui VT impreuna cu P4E altfel puneati problema.
Acum sunteti si Dvs o asociatie, v-ati exprimat parerea, dar nu ne obliga nimeni sa fim de acord cu Dvs.
Mergem alaturi de cele doua asociatii si pentru ca asta inseamna din punctul nostru o schimbare in bine.
Ar trebui sa intelegeti ca marii campioni cresc in competitii grele, cu eforturi financiare, in confruntare directa cu cei mai buni adversari, in conditii diferite, la adapostul unor reguli clare si coordonati de persoane care impun respectarea acestor reguli si nu le schimba in functie de situatie.
Din punctul nostru de vedere un campionat national, indiferent de stil, nu va aduce la suprafata valori daca se fac concursuri pe criterii zonale.
Cei care se cred in stare, se intalnesc in cat mai multe concursuri, in conditii diferite si cei mai buni se califica.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
Ce cunoscut imi suna, Au mai fost schimbati domni din conducere si au facut tot posibilul ca canducerea aleasa democratic sasi dea demisia din P4E in grup, Nu iti suna cunoscut Dane??Dan Cotelici scrie:Domnilor,
Fara sa intram prea mult in amanunte vrem sa stiti ca inca de la fondare acestei asociatii s-a hotarat ca nu ne legam numele de AGVPS vreodata.
In consecinta o comisie din asociatie, sau 4 membrii dintre care doi nu i-am vazut in viata mea pe la asociatie nu pot sa hotarasca schimbarea strategiei.
In rest daca aveti ceva de reprosat asociatiei va rog sa o faceti, dar nu prin prisma celor scrise de Lucian Constantin.
Sambata sunt alegeri la noi.Le vom discuta pe toate si daca membrii nu-l mai voteaza pe Trentea asa sa fie.Dar pana atunci membrii asociatiei trebuie sa se supuna deciziilor conducerii alese.
Pasajele la care face referire LCG, au fost desprinse din contextul unor postari pe lista interna de discutii a asociatiei, nicidecum de pe un forum public.
Dl. Dan Cotelici,
Va multumesc pentru raspunsul diplomat care mi l-ati dat, cit si mica lectie despre cum cresc vajnicii campioni ai tarii.
Nedumeririle mele nu se refereau la sistemul pentru care ati optat si care, de altfel, ramine la atitudinea fiecaruia.
Eu doar am vrut sa va dau ocazia sa reformulati frazele prin care exprimati pozitia Dvs, respectiv a P4E, cu privire la alte asociatii sau grupuri de pescari.
Imi cer iertare daca am fost prea subtil in exprimare si nu am reusit sa ma fac inteles.
Toate cele bune,
Teodor
Va multumesc pentru raspunsul diplomat care mi l-ati dat, cit si mica lectie despre cum cresc vajnicii campioni ai tarii.
Nedumeririle mele nu se refereau la sistemul pentru care ati optat si care, de altfel, ramine la atitudinea fiecaruia.
Eu doar am vrut sa va dau ocazia sa reformulati frazele prin care exprimati pozitia Dvs, respectiv a P4E, cu privire la alte asociatii sau grupuri de pescari.
Imi cer iertare daca am fost prea subtil in exprimare si nu am reusit sa ma fac inteles.
Toate cele bune,
Teodor
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare