Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: pentru radu.i
poate sunt eu mai greu la minte!!!!al. trentea scrie:Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"
Notorietate inseamna sa fi deja o persoana cunoscuta in bransa, asa cum este si Cocarla.
dar am senzatia ca va cam incurcati in afirmatii.
cine sunteti dvs, d-le trentea, sa concluzionati cine are sau sau nu , notorietate.
in 3 ani doar 26 de membri???? cam putini, nu credeti!!!
oare de ce?????
Re: Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !
Au, unde este minciuna mea cu nerusinare . Nu mai vad eu bine, ce Doamne iarta-ma este acelasi text !?Gyorg scrie: "Sunt destui doritori sa intre in asociatie, iar pe cei care nu au notorietate, gen Cocarla, ii vom testa inainte de ai confirma ca membrii, ca sa nu avem surprize.
alexandru"
Da am falsificat documentele sa intru in finala si am fost si la un pas de a iesii campion national , prin fals ! Mare susinicaaa !
Iaca maine am sa-mi postez in album actele care demonstreaza ca sunt domiciliat in Pipera - Ilfov inca din nov 2000. Dealtfel sunt o serie de cunoscutii inclusiv toti cei din P4E care pot sa confirme ca am domiciliu stabil.
Stric la postarea lui AT:
Dupa ce am participat la prima etapa de calificari pe locul 7 la concursul sustinut pe balta Gositilele (unde nu mai pescuisem decat o data dupa mal , 2 ore inainte cu 3 luni) contat in campionatul national si cuprinzand cele doua zone Bucuresti si Muntenia , situndu-ma in primii 10 m-am calificat automat in etapa urmatoare . Etapa urmatoare a fost sustinuta pe balta Caldarusani unde au participat peste 18 persoane incluzand nume ca : Paco , Berti , Dan Banu , Ioan Radu , Mircea Ciobanu unde m-am situat pe locul 5 , la fel contand pentru etapa in campinatul national de spinning din cele doua zone : Bucuresti si Muntenia .
La incherea rezultatelor am fost anuntat ca m-am calificat in finala pe Muntenia alaturi de ..... tinand cont de domiciliul meu.
Rezultatul meu la finala a fost si este cunoscut de cei care ma cunosc si am fost foarte aproape sa ies campion national , cu toate ca nu am pescuit pe Caldarusani decat de 3 ori, o data la etapa, un antrenament si la finala !
Nu consider ca sunt un mare pescar si consider ca am avut noroc sa prind un loc in care am reusit sa obtin aceea pozitie.
Telul pe care l-am anuntat si poate sa confirme toata lumea este sa avem un Pescar4Ever in lotul national , lucru care s-a si intamplat !
Inca odata se demonstreaza (ca si in politica) decat sa ne facem curatenie la noi in casa, ii infieram pe cei ce au tupeul sa arate murdaria din casa noastra prin orice misloace!
A lega stric de un document cu care m-am inscris in asociatie cu faptul am facut falsuri este o acuzatie care demonstreaza ca de fapt nu conteaza misloacele atata timp cat putem sa-l denigram.
Si ca sa elimin orice indoiala, intreb pe oricine care poate confirma sau numai afirma ca eu am domiciliul in Bucuresti !
Astept raspuns .
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Ma bag si eu in discutie desi poate nu ar trebui.Nu inteleg de ce un om trebuie sa aiba notorietate ca sa fie membru al unei asociatii de pescuit?Si noi avem cateva conditii ptr cei care vor sa intre in asociatia noastra:sa aiba aceleasi principii ca si noi,sa-i placa pescuitul si sa puna umarul la treburile asociatiei.Notorietatea nu are nici o importanta ptr noi,dimpotriva ne bucuram mai mult ptr pescarii noi pe care ii aducem la asociatie ptr ca asa mai rapindim ideea de spinning.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- al. trentea
- utilizator constant
Nasol sa nimeresti intr-o asociatie cand se produce "marea schisma"....MariusC scrie:Oameni buni,
Am gasit acum acest topic.
Va rog mult sa nu ma amestecati in aceasta poveste.
Nici de bine, nici de rau, nici cu notorietate, nici fara.
Cu multumiri,
Marius Cocarla
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....