Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Feb 2006, 19:46

Nu stiu de ce se tot trezesc asa zisi "avocati ai poporului" sa ne spuna ca nu e treaba noastra aceasta asociatie sau ca sa inchidem subiectul sau ca site-ul e pt pescuit ...ca fiecare e liber sa plece daca nu-i convine..........
Dar de asemenea cred ca fiecare e liber si sa discute (nu doar sa plece )despre un subiect care chiar este legat de pescuit , si care te poate informa si iti poate face o idee despre ce se intampla cu pescuitul sportiv si modul lui de organizare in romania, bune sau mai putin bune. :idea:
Toata aceasta discutie critica sau nu la adresa unei asociatii in domeniu cred ca poate deveni constructiva la un moment dat dar in nici un caz bagatul pumnului in gura nu va aduce vreun castig, din contra modul de exprimare al ideilor a unor membri din conducerea asoc. respective,in acest topic nu prea cred ca o favorizeaza lasand o impresie proasta la prima vedere in ceea ce priveste avantajele unor asoc. private fata de mult hulita agvps :wink:
Asa ca daca vrem sa evoluam in ceea ce priveste organizarea viitoare a pescuitului sportiv trebuie sa fim deschisi la discutii indif. ca sunt sau nu laude si sa lasam si pe cei mai putin informati care sunt cei mai multi sa inteleaga ce se intampla pt ai putea determina sa se inscrie in aceste asociatii care ar trebui sa inlocuiasca agvps-ul intr-un final fericit.

Scrie răspuns