Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2006, 14:38

Hai ca am gasit:
A.Trentea scrie: Consiliul Director fiind organul de conducere operativ, conform Statutului a actionat in deplina legalitate.

Consiliul Director a considerat ca nu este nevoie si nici potrivit ca data sa convoace o Adunare Generala Extraordinara pentru a stabili ce proiect sa se sustina in fata celor dornici sa organizeze Campionatul National de Spinning, cu o saptamana inainte de Adunarea Generala cu prilejul alegerilor.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Feb 2006, 15:12

Gyorg scrie: Poti sa confirmi ca ti-am spus eu ca reprezint interesele sau parerile asociatiei P4E ?
N-am spus eu asta!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2006, 15:24

MihaiV scrie:....
N-am spus eu asta!
Dar cand ti-am scris sa-mi raspunzi la intrebare , tinand cont ca de raspunsul la acesta intrebare se agatau cei de la conducerea P4E sa ma excluda mi-ai raspuns urmatoarele :
MihaiV scrie:Te rog sa-ti rezolvi problemele cu P4E. Chiar n-am timp de polemici.
Zonale, open, fie ce-o fi, om trai si-om pescui fiecare pe unde ne place si ne simtim bine.
lasand astfel sa se inteleaga ca as fi spus acest lucru si dand astfel ocazia sa primesc acel avertisment scris.

Concluzia , nu pot decat sa-ti zic , vb lui Muskaloiu, dimineata cand te trezesti uitate in oglinda si dati cu degetul aratator peste obraz si spune-ti in mintea ta "RUSINICA MIHAI"
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 15:33

MihaiV scrie: Aici cred ca gresesti.
Membrii asociatiei fiind imprastiati in mai multe judete si zone geografice, nu se poate face adunare generala pentru orice decizie. In momentul in care formezi o asociatie nu poti sa prevezi pe ce arie vor fi distribuiti viitorii membri, asa ca trebuie sa concepi un statut care sa functioneze indiferent de situatie. Asa ca democratia directa nu are cum sa fie luata in calcul, decat daca faci o asociatie inchisa, care nu mai primeste membri. Sunt cazuri cand se iau saptamanal decizii, sau chiar de doua ori pe saptamana. Sa convoci de fiecare data adunarea generala? Nu cred ca merge. Te invit sa incerci sa faci o astfel de asociatie si sa ne dovedesti contrariul.
Se practica insa folosirea unui comitet care ia deciziile, adunarea generala putand sa le valideze sau invalideze, atunci cand ii vine vremea (o data sau de doua ori pe an, sau in sesiune extraordinara pentru probleme deosebite).
Nu am timpul necesar sa studiez statutul celor infierati aici, dar banui ca nemultumitii, daca erau atat de multi, puteau sa convoace adunare generala, in loc sa-si spele rufele in public.

Stii care-i chestia? Ca vorbim teoretic de parca asociatiile astea ar fi cel putin partide parlamentare, cu filiale in 40 de judete, sedii pe la sate samd. Realitatea prozaica e ca majoritatea sunt grupuri de 10-15-20 de oameni, constituite in jurul unor nuclee de nici 10 pescari pasionati.
A face acum un statut ca pentru o organizatie-mamut, in conditiile in care realitatea e cea pe care o stim cu totii, e ceva ridicol. Nimic nu impiedica asociatia ca, daca peste 2-3 ani ajunge la un numar de membri care face imposibila functionarea in sistemul democratiei directe, sa schimbe statutul.
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Feb 2006, 16:46

Gerula, eu ti-am spus care e realitatea actuala de la asociatia noastra, nu vise despre ce va fi peste ani.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 17:35

Cati membri aveti azi 6 februarie? Dintre ei cati sunt din afara Bucurestiului?
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Feb 2006, 19:05

Ce treaba am eu cu Bucurestiul? Cred ca faci o confuzie.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 19:29

Sorry, ramasesem la discutia cu P4E. Cati membri din afara Clujului sunt in AT?
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2006, 07:46

Nu stiu. Pe bune, nu eu tin evidenta. Nici macar nu-i cunosc pe toti. Dar totusi, pentru ce ai nevoie de informatiile astea? Daca e f important pot sa le aflu, daca nu, atunci nu merita efortul.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2006, 07:54

Gyorg, mie chiar n-are de ca sa-mi fie rusine. Daca tu, dupa peste 100 de poastari in care ceri si primesti explicatii, tot mai ai impresia bolnava ca ai plecat dintre Pescari din cauza mea, un oarecare aflat la 500 km si care nu s-a intalnit cu vreun Pescar 4 E, atunci cred ca s-ar putea sa ai o mare problema si solutia nu trebuie sa o cauti aici, pe site. Aici preferam sa discutam despre pescuit, cei pe care aceasta pasiune ne uneste, nu ne dezbina.
Vad ca tot mai des cativa incearca sa-i dezbine pe pescari, sa arunce cu noroi in asociatiile aparute, facand astfel un serviciu AGVPS-ului. Probabil ca isi vor primi la un moment dat recompensa. Ce sa mai zic? Fiecare e liber sa faca ce vrea pana la urma, asa ca nu port nimanui pica. Gyorg, cand ai timp, te astept la o partida amicala de pescuit, poate vei intelege ca unele lucruri nu sunt asa cum par a fi!

Scrie răspuns