Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
Gyorg, ar fi bine sa termini cu atacul la adresa asociatiei sau a anumitor persoane pe un forum public.
Ce ar zice colegii tai de pe forum, de exemplu, ca tu, clasat pe locul 5 la nationalele domnului Teleianu, ai prins primii 2 (doi) cleni, la spinning, din viata ta, abia acum o luna ? Cum ne poate reprezenta un astfel de pescar la o competitie internationala ?
Cum te simti in postura de a fi atacat ? Parca nu mai este asa de confortabil.
Ce ar zice colegii tai de pe forum, de exemplu, ca tu, clasat pe locul 5 la nationalele domnului Teleianu, ai prins primii 2 (doi) cleni, la spinning, din viata ta, abia acum o luna ? Cum ne poate reprezenta un astfel de pescar la o competitie internationala ?
Catalin
Asociatia Pescari4ever
Asociatia Pescari4ever
Domnule Catalin Mateescu, esti cat se poate de subiectiv, ba mai mult, nu judeci cu capul pe umeri... Scuze, dar asta e...Catalin Mateescu scrie:Gyorg, ar fi bine sa termini cu atacul la adresa asociatiei sau a anumitor persoane pe un forum public.
Nu-l cunosc personal pe Gyorg, dar cele spuse de dumneavoastra nu au nici o insemnatate. Ce daca a prins la spinning primii cleni abia acum o luna?
Asta inseamna ca e un pescar prost, sau ce? Ce conteaza ca ai inceput sa pescuiesti de acum 20 de ani si de 10 ani nu mai inveti nimic nou.
Nu are nici o relevanta asupra valorii unui pescar ca nu a prins clean sau nu stiu eu ce peste decat acum o luna, cu toate ca este pe un loc fruntas in campionatul de spinning.
au, valoarea mea valoarea mea
Catalin fara sa vrea il sustine pe Teleianu, care a avut fix aceasta abordare reprobabila anul trecut
adica te-ai clasat pe podium la concursuri dar poate n-ai valoare de lot
pai ce, facem ca la fotbal, selectionerul ia in nationala pe cine vrea el ?
pai nu de asta nu sunteti alaturi de Teleianu ? nu de asta vreti open, ca sa fie un sistem transparent de calificare ?
nu de asta se fac concursuri, ca sa plece cei mai bine clasati ?
sau conteaza ce cred unii despre ce valoare au altii ?
Catalin fara sa vrea il sustine pe Teleianu, care a avut fix aceasta abordare reprobabila anul trecut
adica te-ai clasat pe podium la concursuri dar poate n-ai valoare de lot
pai ce, facem ca la fotbal, selectionerul ia in nationala pe cine vrea el ?
pai nu de asta nu sunteti alaturi de Teleianu ? nu de asta vreti open, ca sa fie un sistem transparent de calificare ?
nu de asta se fac concursuri, ca sa plece cei mai bine clasati ?
sau conteaza ce cred unii despre ce valoare au altii ?
Ultima oară modificat 06 Feb 2006, 10:50 de către danr, modificat de 3 ori în total.
Catalin Mateescu scrie:Gyorg, ar fi bine sa termini cu atacul la adresa asociatiei sau a anumitor persoane pe un forum public.

Atentie ce-ar zice colegii mei de pe forum !! Pot sa-ti dau eu raspunsul , stii care este diferenta dintre mine si unii ca tine , forta de a spune adevarul in fata si a-mi sustine ideile pana la capat , oricare ar fi consecintele primand interesul majoritar si nu anumite interese de grup.
Pot sa-ti mentionez o intreaga lista cu cei care cunosc ca am luat primii doi cleni din viata mea , nu numai la spinning acum 2 saptamani pescuind alaturi de Sorin Lazea care m-a invatat sa-i caut (!!) iar el nu a reusit sa prinda decat un clenut (pe care l-a si eliberat) !
Pot sa-ti mai spun ca niciodata nu m-am erijat intr-un super pescar si intereseaza-te am spus de fata cu multe persoane, inclusiv un membru P4E ca actualul lot national nu este unul reprezentativ pentru RO si sunt sigur ca sunt o gramada de alti pescari care nu stau ca mine la birou ci sunt pe balta dar trebuie descoperiti si trimisi sa ne reprezinte . DATORITA acestui fapt trebuie modificat actualul sistem de competii dar nu printr-un sistem OPEN care din nou ma avantajeaza pe mine si nu pe cei de pe balta !!!!
Iti astept atacurile pe ale tale si a celorlatii si voi raspunde la ele nu asa cum fac unii , acuza , jignesc iar cad trebuie sa raspunda se ascund !
Apropo sunt foarte mandru de cei doi cleni (400 respectiv 300 grame) !
M-am electrocutat , trebuie sa mai ma duc si cand se dezgheata !
Inca o informatie care ti-ar putea sa-ti aduca satisfactie, habar n-am sa pescuiesc la pastrav dar la stiuca si la biban am vre-o 12 ani de spinning luna de luna , an de an !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Domnule Mateescu, chiar ati dat'o pe alaturi fie si in ideea in care ati vrut doar sa'l discreditati putinCatalin Mateescu scrie:Gyorg, ar fi bine sa termini cu atacul la adresa asociatiei sau a anumitor persoane pe un forum public.

nu cunosc subteranul discutiei, nici nu ma intereseaza, si am raspuns fix la postul citat care mi s'a parut total deplasat. asta e parerea unuia dintre "colegii de forum".
Catalin Mateescu scrie:...Ce ar zice colegii tai de pe forum, de exemplu, ca tu, clasat pe locul 5 la nationalele domnului Teleianu, ai prins primii 2 (doi) cleni, la spinning, din viata ta, abia acum o luna ? Cum ne poate reprezenta un astfel de pescar la o competitie internationala ?
.
absolut irelevant. poate ca omu' e un stiucar meser sau stie cu siliconarea salailor.
nu-l cunosc dar... este inadmisibil sa se ajunga aici.
posturile de mai sus sunt de-a dreptul... nu stiu cum.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
D-le Catalin Mateescu,Catalin Mateescu scrie:Invit pe toti cei care doresc sa ne cunoasca, sa participe alaturi de noi la una din actiunile nostre. Veti vedea ca atmosfera este cu totul alta decat cea descrisa aici de 2-3 membrii care au plecat.
Poate ar fi mai bine sa vorbim mai mult de pescuit...
Am rugamintea de a ma trece si pe mine lista celor plecati din asociatie.
Dupa cum bine stiti sunt fratele lui Gyorg (Constantin Lucian) si initial nu am vrut sa plec din P4E .
Dupa cate vad nu pot decat sa constat ca a avut dreptate si am sa va expun motivele :
In primul rand aveati obligatia sa anuntati toti membrii asociatie la adunarea generala,conform statutului P4E.
Constat ca decat sa incercati sa faceti ordine in curtea dvs dupa ce ati preluat conducerea, preferati sa-i atacati pe cei care au avut curajul sa sustina un vot general. Ma asteptam sa veniti si sa ziceti ca incalcari ale statutului nu vor mai fi posibile din acest moment.
Calificarea frate-lui meu in lotul national a fost tratata cu indiferenta inca de la inceput cand Cezar Bibu (membru P4E) va criticat ca nici macar nu ati avut bunul simt de a felicita un membru care a ocupat un astfel de loc iar acum se vede jalnica incercare de discreditare a acestuia!
Dupa cate il cunosc , nu cred ca vroia sa va terfeleasca numele dar am vazut si incercarea disperata de a va convinge sa faceti acel nenorocit de vot care nu influenta cu nimic pozitia lui P4E atata timp cat declaram ca suntem de acord cu orice decide majoritate. Daca imi amintesc bine chiar sa propus varianta sa ne abtinem de la vot iar acelasi Valentin Comaneci a refuzat !
Concluzie, considerati acest mesaj ca iesire mea din acesta asociatie care vb cuiva se dovedeste a nu fi mai prejos ca agvps-ul muribund .
Astept criticile dvs !
-
- utilizator constant
singurul clean prins de mine, a fost intamplator, anu trecut pe Dunare, la Rasova.Catalin Mateescu scrie: Ce ar zice colegii tai de pe forum, de exemplu, ca tu, clasat pe locul 5 la nationalele domnului Teleianu, ai prins primii 2 (doi) cleni, la spinning, din viata ta, abia acum o luna ?
Rusine sa-mi fie, va trebui sa ma exilati pe c....p. ro.
e normal ca pescarii din anumite zone sa fie specializati pe speciile dominante din acea zona. Deci, cei care pescuiesc in sud: Dunare, Delta, nu au ce cauta in concursuri sau in lotul national daca nu au prins in viata lor mreana, clean, scobar.
postu chiar a fost gratuit si lipsit de bun simt.Cam asta e parerea unor colegi de pe forum.
P.S. Nu vreau sa se simta jignit, nici un pescar de c...p , asa ca le cer scuze anticipat.
Aici cred ca gresesti.Gerula scrie: Parerea mea e ca a vorbi despre democratie reprezentativa intr-o asociatie cu 20-30 de membri inseamna un singur lucru: ca doi-trei insi sunt atat de inebuniti de dorinta de a avea o functie de conducere, incat nu realizeaza ca doua-trei decizii gresite ii pot pune in situatia de a fi presedinti sau vice-presedinti peste ei insisi, intrucat toti membrii "simpli" au plecat de mult.
Membrii asociatiei fiind imprastiati in mai multe judete si zone geografice, nu se poate face adunare generala pentru orice decizie. In momentul in care formezi o asociatie nu poti sa prevezi pe ce arie vor fi distribuiti viitorii membri, asa ca trebuie sa concepi un statut care sa functioneze indiferent de situatie. Asa ca democratia directa nu are cum sa fie luata in calcul, decat daca faci o asociatie inchisa, care nu mai primeste membri. Sunt cazuri cand se iau saptamanal decizii, sau chiar de doua ori pe saptamana. Sa convoci de fiecare data adunarea generala? Nu cred ca merge. Te invit sa incerci sa faci o astfel de asociatie si sa ne dovedesti contrariul.
Se practica insa folosirea unui comitet care ia deciziile, adunarea generala putand sa le valideze sau invalideze, atunci cand ii vine vremea (o data sau de doua ori pe an, sau in sesiune extraordinara pentru probleme deosebite).
Nu am timpul necesar sa studiez statutul celor infierati aici, dar banui ca nemultumitii, daca erau atat de multi, puteau sa convoace adunare generala, in loc sa-si spele rufele in public.
Adunarea generala pentru 20 membrii ?MihaiV scrie:Aici cred ca gresesti.Gerula scrie: Parerea mea e ca a vorbi despre democratie reprezentativa intr-o asociatie cu 20-30 de membri inseamna un singur lucru: ca doi-trei insi sunt atat de inebuniti de dorinta de a avea o functie de conducere, incat nu realizeaza ca doua-trei decizii gresite ii pot pune in situatia de a fi presedinti sau vice-presedinti peste ei insisi, intrucat toti membrii "simpli" au plecat de mult.
Membrii asociatiei fiind imprastiati in mai multe judete si zone geografice, nu se poate face adunare generala pentru orice decizie. In momentul in care formezi o asociatie nu poti sa prevezi pe ce arie vor fi distribuiti viitorii membri, asa ca trebuie sa concepi un statut care sa functioneze indiferent de situatie. Asa ca democratia directa nu are cum sa fie luata in calcul, decat daca faci o asociatie inchisa, care nu mai primeste membri. Sunt cazuri cand se iau saptamanal decizii, sau chiar de doua ori pe saptamana. Sa convoci de fiecare data adunarea generala? Nu cred ca merge. Te invit sa incerci sa faci o astfel de asociatie si sa ne dovedesti contrariul.
Se practica insa folosirea unui comitet care ia deciziile, adunarea generala putand sa le valideze sau invalideze, atunci cand ii vine vremea (o data sau de doua ori pe an, sau in sesiune extraordinara pentru probleme deosebite).
Nu am timpul necesar sa studiez statutul celor infierati aici, dar banui ca nemultumitii, daca erau atat de multi, puteau sa convoace adunare generala, in loc sa-si spele rufele in public.
Spalarea in public a rufelor de care zici tu este facuta si cu sprijinul tau.
Unul dintre motivele care au stat la baza excluderii mele din acesta asociatie a fost si un mesaj de-al tau catre Valentin Comenci , care suna asa si care a fost catalogat drept: depasire de atributiuni si reprezentarea asociatiei in relatiile cu alte asociatii fara a avea acest drept :
MihaiV scrie: Ciclul "te spargi de ras" continua:
S-a potolit Ovi14 dar a aparut Gyorg pe privat. Incearca el sa ma convinga de faptul ca se vor face zonale, nu open, ca la P4E doar tu si inca unul sunteti pentru Open, restul fiind pentru zonale. E tare hotarat baiatul asta! Oare are impresia ca el va reprezenta P4E la intalnire? ))"
Am remarcat si te-am intrebat in urmatoarele :
In primul rand tu m-ai contactat primul iar eu mi-am spus parerea personala in discutiile noastre !
Nu am incercat sa te conving ca se vor face zonale sau open ci ti-am expus parerea mea personala !
Poti sa confirmi ca ti-am spus eu ca reprezint interesele sau parerile asociatiei P4E ?
Nu ai avut curajul si nici tupeul sa-mi raspunzi si consider, ca si ceilalti care au sesizat pozitia ta in anumite momente de interes, ca minti cu tupeu !
Sper ca de data sa-mi raspunzi la intrebare: Poti sa confirmi ca ti-am spus eu ca reprezint interesele sau parerile asociatiei P4E ?
http://www.kronect.ro