Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 07 Feb 2006, 08:52

Parerea mea e sa lasati discutiile astea,fiindca nu fac bine nimanui si nici nu duc la vreun rezultat pozitiv.Haideti sa discutam despre pescuit la rapitor deoarece pentru asta a fost facut site-ul!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 10:07

MihaiV scrie:Nu stiu. Pe bune, nu eu tin evidenta. Nici macar nu-i cunosc pe toti. Dar totusi, pentru ce ai nevoie de informatiile astea? Daca e f important pot sa le aflu, daca nu, atunci nu merita efortul.
Pai motivul e simplu, ca sa ne lamurim daca un statut bazat pe democratie reprezentativa are vreun sens in cazul acestei asociatii. La P4E ne-am lamurit ca nu.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Feb 2006, 10:19

Are tot sensul
Daca unii membri nu sunt de acord e total altceva si au caile de schimbare normale sau varianta plecarii.

ce se intampla in Atena lu Pericle e altceva .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 10:31

Daca tu spui ca la o asociatie de 10 oameni, toti din Bucuresti (sau cel mult SAI, te rog sa ma contrazici daca gresesc) are sens ca deciziile sa le ia doar 2 sau 3, eu ma abtin sa mai comentez.
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2006, 10:40

Dintr-un alt topic:
"In Asociatia Pescari 4Ever activeaza pescari din Bucuresti, Ploiesti, Moreni si Galati"

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 11:01

MihaiV scrie:Dintr-un alt topic:
"In Asociatia Pescari 4Ever activeaza pescari din Bucuresti, Ploiesti, Moreni si Galati"
24 membri (18 Bucuresti, 2 Moreni, 3 Ploiesti, 1 Galati)
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Catalin Mateescu
junior
junior

Mesaj de Catalin Mateescu » 07 Feb 2006, 11:27

La infiintarea unei asociatii trebuie sa ai un statut, care sa defineasca activitatea, modalitati de indeplinire, obiective, relatiile dintre membrii, conducerea, drepturi si indatoriri.
Pentru edificare puteti citi statutul P4E pe site. In toata activitatea noastra am respectat acest statut si am pretins membrilor nostri la fel.
Toate aceste specificatii sunt cuprinse in legea de infiintare a asociatiilor. Nu se fac lucrurile aceste dupa bunul plac. De aceea sunt la acest moment doar cateva asociatii, pentru ca atunci cand trebuie sa respecti ceva cu statut de lege si nu sa faci ce vrei, apar discutii.
Va provoc pe voi toti, cei care acum luati in deradere P4E si activitatea ei sa va uniti si sa constituiti o asociatie. Va fi benefica pentru toti pescarii din Bucuresti si o alternativa la P4E. Cand veti da de greu si dupa luni de discutii, bani cheltuiti, nervi, etc. reusiti in sfarsit sa o puneti pe picioare, cand dupa o activitate de trei ani in care ati depus eforturi si ati pus suflet ca sa realizati ceva (nici o alta asociatie din tara, legal constituita, nu are realizarile noastre), vine unul si altul, pe un forum public si-si da cu parerea in totala necunostinta de cauza, sa va vad atunci cum va veti simti.
Am incheiat orice discutie in contradictoriu pe acest topic. Daca cineva doreste sa afle lucruri despre asociatie, de la sursa si nu de la terti, va stam la dispozitie.
Catalin
Asociatia Pescari4ever

tudorgabriel
junior
junior

Mesaj de tudorgabriel » 07 Feb 2006, 17:41

De acord cu dl.Mateescu,orice asociatie grupare,partid,echipa...etc trebuie sa aiba conducatori care cu experienta lor pot lua cele mai bune decizii,acesta se numeste" management".

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Feb 2006, 17:44

intrebare: management in interesul cui? :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 07 Feb 2006, 18:02

in interesul membrilor asociatiei!!!

Nu fac parte din P4E, dar nu m-i se pare corect sa fie terfeliti aici. Cred ca au depus efort sa ajunga la nivelul asta, ca iau unele decizii gresite e omeneste. Nu pot fi multumiti toti.E normal sa fie un statut, e normal sa fie o conducere, e normal sa se ia decizii. In interesul cui??? A membrilor, daca sunt gresite se pot corecta, daca nu se vor corectate fiecare e liber sa plece daca nu-i convine. Nu mai suntem in comunism sa ne spuna partidul ce sa facem si daca nu ne convine se fim totusi fortati sa ramanem in el.
deja topicul a ajuns la apogeu si ar trebui incheiat.

Se vede ca e frig afara, apele sunt inghetate undeva tot tre descarcata adrenalina :) .

Scrie răspuns