Asociatia Pescar4Ever la momentul adevarului !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 16:51

danr scrie:deci:
nu conteaza ce vrea majoritatea pescarilor de spinning cotizanti, intr-o problema de spinning, conteaza ce vrea conducerea si mai sunt si baietii de la crap care au planuri mari impreuna si sa nu apara divergente, ca oricum crapul e mai important

gata, eu personal mi-am lamurit nedumeririle
:lol: eu a trebuit sa fiu dat afara ca sa inteleg !

Crap4Ever mai bine !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Feb 2006, 16:56

O fi si vreun magazin care face discounturi la treninguri roz :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 02 Feb 2006, 17:14

mda

deci nu exista spinningul in asociatie cu alte cuvinte....... ca interes

Daca nu ati fi iesit public cu astfel de citate si idei poate nu as fi postat aici ...dar ma vad nevoit sa o fac
daca decizia e statutara ?...treaca de la mine(pentru mine )

dar

tinand cont de :
1 expunerea facuta , alaturi de invitatia de a ne face noi asociatia noastra de spinning , si sa avem "pretentii mari" abia cand vom avea asociatia noastra ,
cat si de
2 conditionarea votului intr-o adunare de cat sau ce a facut un membru in anul care a trecut (desi banii i-au fost incasati pentru inscriere si cotizatie ),
precum si de
3 tentativa de a schimba reglamentele( vom vedea cine va vota pentru presedinte de comisie , toti membrii sau doar comisiile , desi regulamentul spune clar ca o fac comisiile ) inainte de alegeri ca sa iasa bine ,
4 nerecunoasterea unor membrii cotizanti ca si membrii votanti
5 imposibilitatea de a comunica dezacordul cu actiuni sau decizii luate (vezi ..parerea ta am auzit-o ...altul la rand )
6 modalitatea de a impune decizii

D-l Alexandru Trentea in calitate de Presedinte al P4E va rog sa luati act de decizia mea de a ma retrage din randurile asociatiei .
Nu-mi pot da demisia cum ati specificat intr-o postare anterioara referitor la Gyorg caci eu nu am fost angajatul asociatiei .

Nu as fi facut-o aici , dar aici vad ca va place sa continuati si v-am anuntat retragerea mea de pe lista de discutii a asociatiei inca de ieri .Imi pare "rau " ca nu am reusit sa va dau posibilitatea sa ma excludeti dvs avand in vedere ca am cam avut tupeul de a contesta deciziile si modalitatea in care au fost luate .
Sper sa intelegeti pe ultima suta de metri ca nu sistemul de concurs a fost marul discordiei ci modalitatea de "lucru".

Voi prezenta si scris aceasta hotarare si motivatiile ei pentru a putea fi consemnata in registrul dumneavoastra , conform legii.
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 02 Feb 2006, 18:05

Foarte frumoasa retragerea. Precis e facuta de un avocat. O sa o salvez la mine la modele ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 18:14

razvan m. scrie:Foarte frumoasa retragerea. Precis e facuta de un avocat. O sa o salvez la mine la modele ! :lol:

:lol: Foarte tare Razvan , deh gasca lui Avocatu cred ca ii simti si inflexiunea vocala a lui Costica_Fishing !

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 02 Feb 2006, 19:06

De cand cu discutiile despre agvps si necesitatea unor asociatii noi eram chiar interesat si eu in special de aceasta asociatie pescrai4ever
din Bucuresti :!:
Ca urmare a reclamei negative facute de Gyorg reclama care dpdv al lui Alex. Trentea scoate in evidenta asociatia si o face mai cunoscuta am decis:
"DECAT SA MA INSCRIU IN ASOCIATIE MAI BINE MA DUC LA PESCUIT"

Fir Intins :!: :wink:

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 19:15

Cred ca ne vedem la Prieteni Pescari ca oricum trebuie sa ne facem permis de pescuit.
Dar sa vedem daca ne primesc , poate n-avem notorietate, gen ....... !
In orice caz mi s-au parut cei mai deschisi si mai cinstiti prin modul prin care si-au prezentat convingerile nu prin faptul ca au sustinut un anumit regulament . Oricum se incadreaza in "FRAIERI" asa ca suntem pe aceeasi lungime , cred eu !

Musaro adriano
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Musaro adriano » 02 Feb 2006, 20:42

Salut baieti, foarte urat ce vad aici. Nu comentez discutia privind faptul de cum ar trebui facut sau nu campionat national de spinning (nu ma pricep si nu ma place sa ma amestec unde nu cunosc)...sau cu cine!. Vorbesc de faptul ca de obicei probleme legate de asociatie trebuie discutate in cadrul asociatie si nu pe un forum public (exista un forum de discutie privat al sociatie, si eventuale intelniri la nastere de probleme care trebuie discutat. Un lucru este sigur, ne vedem sambata sa discutam toti impreuna problema. Inrt-o asociatie sunt persoane cu caractere, inteleptu si pretentii diferite, nu imi se pare cazul (pentru ca acest am vazut) sa facem reclama negativa (chiar de prost gust) al asociatie din care fac parte, si care oricum a facut multe pana acuma..Nu este primu problema care apare in cadrul sociatie si cu siguranta nu o sa fie ultimu, contaza cum vrem sal resolvam. Pot un lucru sal anticipez: De cand am intrat in asociatia primul lucru care am intrebat a fost: Asociati aceasta are vreau legatura cu AGVPS? (este stiut faptul ca sunt impotriva tuturor forme de "conducere statala" pentru ca sunt lipitoare pe spinarea contribuabililor, si fiind ca mie personal imi place sa produc ce "sug" si nu sa sug ce produce alti eu zic ca pana acuma ne am descurcat. Vam conoscut la ultima cedinta, intre voi de la spinning am vazut baieti tari si sunt convins ca o sa va descurcati (o sa ne descurcam..) fara sa ne caram pe spinarea ajvps. Oricum eu zic sa inchideti discutia aici si sa vorbim sambata la masa. Va astept!! Numai bine si scusati pentru intrare mea aici dar nu as fi intervenit daca nu vedeam ca numele asociatie din care fac parte (si sunt mandru) este folosit ca carpa. MErci si numai bine

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 02 Feb 2006, 21:33

danr scrie:
Si mai creste si nr. de vizitatori pe site
precis asta era ideea discutiei
chiar a fost provocata ca sa creasca traficul

deci:
nu conteaza ce vrea majoritatea pescarilor de spinning cotizanti, intr-o problema de spinning, conteaza ce vrea conducerea si mai sunt si baietii de la crap care au planuri mari impreuna si sa nu apara divergente, ca oricum crapul e mai important

gata, eu personal mi-am lamurit nedumeririle
In sfirsit te-ai lamurit si tu Dane, Acum un an si ceva cind am inceput eu o discutie asemanatoare ai spus ca sunt nu mai stiu cum, dar ai vazut ca timpul scoate la suprafata totul precum apa scoate inevitabil la suprafata uleiul?"

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 02 Feb 2006, 21:46

danr scrie:... si mai sunt si baietii de la crap care au planuri mari impreuna si sa nu apara divergente, ca oricum crapul e mai important
Frate, la crap e chiar nasol. Pescuitu asta modern la crap mie mi se pare ca e ca meciurile alea de wrestling, adica mai mult mimeaza decat performeaza. Indopi pesti ca sa prinzi trofee, arunci in apa jde milioane si ii zici nada, rozi pozi... pai nu mai e nici o satisfactie, mai bine ma duc la metro si pescuiesc cu minciocu in acvariu ca e mai ieftin. Pai nu-i de mirare ca crapistii au interese vadit comerciale.... ca trebuie sa-si sustina cumva tonele de boilie...

EU unu m-am jurat ca nu voi da niciodata dupa crap cu altceva decat momelile traditionale romanest: rama, eventual viermus sau chiar mamaliga. Si asta doar cand merg la stationar tras de maneca de varamiu sau de socramiu, nu din proprie initiativa. Amin!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns