categoric nu. so far.danr scrie:pai am mai spus, fiecare este liber sa creada ce vrea, sa actioneze cum vrea si sa-si expuna opiniile, leba ti s-a parut ca ai avut vreo limita in a-ti expune parerile sau a promova ce-ti doresti ?

uite, vezi..eu nu am numit persoana, ci tu ai facut-o. omu' a inceput sa injure, nu eu.danr scrie: vezi tu, ai facut pe cineva cretin si s-ar putea sa nu-ti convina ce o sa-ti scrie imapoi, si dupa aceea sariti repede ca va injura si a trebuit sa-l exclud pe lipoveanu, fapt real, da ?
nemaivorbind de faptul ca o sa ai sigur o problema daca o sa va intalniti fata in fata
asa ca gandeste-te la cum iti expui opiniile, si nu uita ca discutam la nivelul ideilor si nu al persoanelor, si multumirea ta sufleteasca nu trebuie sa fie si a altora, care au multumire sufleteasca daca fac si un bors de peste pe malul dunarii
daca ma intalnesc cu el ii spun si in fata, nici un bai. dar eu cred ca a inteles deja.
si mie imi place un bors pe malul apei. nu din creioane ca nu iese bun.

poate ca am gresit ca l-am facut cretin, dar daca e sa-mi amintesc cum vorbea el despre altii...sunt un sfant.