Apare rovigneta???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
sir. JONES, cred ca ne supraestimezi un pic. Eu unul nu ma simt in stare sa-ti fac un rezumat pertinent la tot ce s-a discutat pe tema permiselor - cine le elibereaza si cat de valabile sunt.
Ce pot sa-ti spun ca sa te ajut totusi o tzara e ca eu o sa-mi cumpar permis eliberat de CNAFP de la o asociatie nou infiintata si ca eu cred ca deocamdata e valabil pe toate apele publice din RO.[/quote]
MERCI o sa mai astept pana cand o sa inceapa pescuitul (eu practic sistemul celor 8 grade) sper sa se mai limpezeasca lucrurile
Ce pot sa-ti spun ca sa te ajut totusi o tzara e ca eu o sa-mi cumpar permis eliberat de CNAFP de la o asociatie nou infiintata si ca eu cred ca deocamdata e valabil pe toate apele publice din RO.[/quote]
MERCI o sa mai astept pana cand o sa inceapa pescuitul (eu practic sistemul celor 8 grade) sper sa se mai limpezeasca lucrurile
the angler is catching xxx, not by the lure
MAi oameni buni... pana una-alta nu pune cineva o poza cu celebrul permis al CNAFP ? Nu de alta, dar "carnet de membru" si viza am mai vazut
, dar permis d-ala nu . Si cred ca nu sunt singurul de pe aici ...
Pana la urma permisele au ajuns la asociatii? Care au dreptul sa elibereze permis si care nu? Ca am auzit cazuri in care asociatia x iti ia cotizatie dar nu are dreptul de a elibera permise , ca nu are contract. De ex. In Bucuresti e vre-o asociatie care azi, 15 februarie, nu doar iti ia banii, ci iti elibereaza si permis ?
Multumiri.

Pana la urma permisele au ajuns la asociatii? Care au dreptul sa elibereze permis si care nu? Ca am auzit cazuri in care asociatia x iti ia cotizatie dar nu are dreptul de a elibera permise , ca nu are contract. De ex. In Bucuresti e vre-o asociatie care azi, 15 februarie, nu doar iti ia banii, ci iti elibereaza si permis ?
Multumiri.
AGVPS in disperarea ca ii dispar cotizantii, din banii carora traiesc, lanseaza zvonuri cum ca doar ei sunt cei care sunt (asa cum dau anunturi la Alba), ca doar ei sunt ORIGINALII si ca permisele pe care alte asociatii le distribuie nu sunt valabile. Domnu' gigi ar face bine sa-si puna inspectorii la treaba si sa dea de pamant cu berbecii astia care nu stiu altceva decat stilul de propaganda comunist.
AxA scrie:MAi oameni buni... pana una-alta nu pune cineva o poza cu celebrul permis al CNAFP ? Nu de alta, dar "carnet de membru" si viza am mai vazut, dar permis d-ala nu . Si cred ca nu sunt singurul de pe aici ...
Multumiri.
Sau in cluj?

http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html
Cartonul ala din dreapta e permisul CNAFP?
Din ala am primit anul trecut in Resita, anul asta nu am mai primit.
Cartonul ala din dreapta e permisul CNAFP?
Din ala am primit anul trecut in Resita, anul asta nu am mai primit.
Pe asta trebuie sa punem "vinieta"MihaiV scrie:Ala e!

Si inca o interbare:exista o taxa unitara pe tara sau fiecare cu taxa lui???Pentru Delta se mai plateste ceva in plus??
Na,ca au fost doua intrebari

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
fata:

si spatele:

anul trecut au aratat altfel.

si spatele:

anul trecut au aratat altfel.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team