Apare rovigneta???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 15 Feb 2007, 12:44

sir. JONES, cred ca ne supraestimezi un pic. Eu unul nu ma simt in stare sa-ti fac un rezumat pertinent la tot ce s-a discutat pe tema permiselor - cine le elibereaza si cat de valabile sunt.
Ce pot sa-ti spun ca sa te ajut totusi o tzara e ca eu o sa-mi cumpar permis eliberat de CNAFP de la o asociatie nou infiintata si ca eu cred ca deocamdata e valabil pe toate apele publice din RO.[/quote]

MERCI o sa mai astept pana cand o sa inceapa pescuitul (eu practic sistemul celor 8 grade) sper sa se mai limpezeasca lucrurile
the angler is catching xxx, not by the lure

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 15 Feb 2007, 13:37

MAi oameni buni... pana una-alta nu pune cineva o poza cu celebrul permis al CNAFP ? Nu de alta, dar "carnet de membru" si viza am mai vazut :wink: , dar permis d-ala nu . Si cred ca nu sunt singurul de pe aici ...

Pana la urma permisele au ajuns la asociatii? Care au dreptul sa elibereze permis si care nu? Ca am auzit cazuri in care asociatia x iti ia cotizatie dar nu are dreptul de a elibera permise , ca nu are contract. De ex. In Bucuresti e vre-o asociatie care azi, 15 februarie, nu doar iti ia banii, ci iti elibereaza si permis ?

Multumiri.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 13:48

AGVPS in disperarea ca ii dispar cotizantii, din banii carora traiesc, lanseaza zvonuri cum ca doar ei sunt cei care sunt (asa cum dau anunturi la Alba), ca doar ei sunt ORIGINALII si ca permisele pe care alte asociatii le distribuie nu sunt valabile. Domnu' gigi ar face bine sa-si puna inspectorii la treaba si sa dea de pamant cu berbecii astia care nu stiu altceva decat stilul de propaganda comunist.

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 15 Feb 2007, 13:48

AxA scrie:MAi oameni buni... pana una-alta nu pune cineva o poza cu celebrul permis al CNAFP ? Nu de alta, dar "carnet de membru" si viza am mai vazut :wink: , dar permis d-ala nu . Si cred ca nu sunt singurul de pe aici ...

Pana la urma permisele au ajuns la asociatii? Care au dreptul sa elibereze permis si care nu? Ca am auzit cazuri in care asociatia x iti ia cotizatie dar nu are dreptul de a elibera permise , ca nu are contract. De ex. In Bucuresti e vre-o asociatie care azi, 15 februarie, nu doar iti ia banii, ci iti elibereaza si permis ?

Multumiri.

Sau in cluj? :?:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 15 Feb 2007, 14:07

http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html
Cartonul ala din dreapta e permisul CNAFP?
Din ala am primit anul trecut in Resita, anul asta nu am mai primit.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Feb 2007, 14:08

Ala e!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 15 Feb 2007, 14:17

MihaiV scrie:Ala e!
Pe asta trebuie sa punem "vinieta" :?: :?: Anual???
Si inca o interbare:exista o taxa unitara pe tara sau fiecare cu taxa lui???Pentru Delta se mai plateste ceva in plus??
Na,ca au fost doua intrebari :lol: :lol: :lol: Total patru :oops:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 14:27

Ala este permisul de anul trecut. Cel de anul acesta are o banda tricolora in partea superioara. Vigneta nu mai exista, cel putin pana acum a fost suspendata. Permisul se elibereaza anual de CNAFP. Ce vrea sa faca gigi cu vigneta lui, este contrar legii.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Feb 2007, 14:29

fata:
Imagine
si spatele:
Imagine

anul trecut au aratat altfel.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 15 Feb 2007, 15:43

arata frumos,da ce te faci cand vin ajevepesei in control?te bati cu ei sau ai si carnetu lor vizat?

Scrie răspuns