[b]apsalba[/b] scrie:Taica noe,
Saptamana viitoare vin in delta cu presedintele FNPSR pentru a cumpara un hectar de teren pe care sa facem o zona de campare a federatiei. Il iau , daca vine, si pe zamfi. Da-mi pe privat modul de contact,
Daca timpul liber mi-ar permite nu as refuza o partida de pescuit in delta sau oriunde altundeva - dar de obicei merg singur la pescuit si din cand in cand cu cate un prieten, doi - si pentru ca nu te incadrezi in aceasta categorie ma simt obligat sa te refuz politicos - nu am nimic personal cu tine, nici macar cu ideea de asociatie dar
am un dinte foarte mare impotriva obligativitatii asocierii - dupa cum am mai spus, anul trecut am avut doua permise in doua judete diferite (ajvps + asociatie noua) iar anul asta voi avea tot doua (din nou ajvps + asociatie noua)si tot in doua judete diferite (anul trecut Caras-Severin si Arad - anul asta Caras Severin si Mehedinti sau Dolj)
... din pacate anul asta abia am reusit sa merg o singura data la pescuit si dupa cum evolueaza problemele in care m-am implicat o sa am din ce in ce mai putin timp pentru pescuit ... da nu renunt.
zamfi
Dar daca vine taicanoe la Aiud il duc eu la shalau si dau si o palinca, vin ,bere, etc,etc ...
daca drumurile ma vor duce prin zona ta o sa te caut ... daca nu pentru salau macar pentru o palinca