Apare rovigneta???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Feb 2007, 15:50

doc scrie:arata frumos,da ce te faci cand vin ajevepesei in control?te bati cu ei sau ai si carnetu lor vizat?

"colegii" de la agvps sa pofteasca sanatosi in control. eu stiu ca sunt in regula.
sa vedem ei cat sunt de in regula.
can`t wait. :)

am zis io ca dau la drept anu asta... :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 15:53

Sunteti exasperanti; pe ce lume traiti? Sa iti arate ajvepesisti cum arata un permis adevarat. Mai puneti mana si mai cititi legile, nu mai adoptati pozitia asta de slugoi. Fiti barbati.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Feb 2007, 15:54

Pronosticuri: credeti ca Taicanoe si Zamfi vor accepta invitatia?
NU pescuiesc in delta cand este PROHIBITIE la stiuca :lol: :lol: :lol:

PS: cu respect , nu ma luati cu shalau sau alte cele ca nu tine ! :P

Dar daca vine taicanoe la Aiud il duc eu la shalau si dau si o palinca, vin ,bere, etc,etc ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Feb 2007, 16:36

apsalba scrie:Sunteti exasperanti; pe ce lume traiti? Sa iti arate ajvepesisti cum arata un permis adevarat. Mai puneti mana si mai cititi legile, nu mai adoptati pozitia asta de slugoi. Fiti barbati.

consider ca nu la mine v-ati referit.
nu am eu treaba cu ajvpseii. abia astept sa pohteasca in control.
la AG a asociatiei de anul asta unul din punctele de pe ordinea de zi va contine explicatii amanuntite despre cum, cine si in ce conditii poate sa controleze pescarii pe apa. printre altele.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 15 Feb 2007, 23:20

apsalba scrie:Sunteti exasperanti; pe ce lume traiti? Sa iti arate ajvepesisti cum arata un permis adevarat. Mai puneti mana si mai cititi legile, nu mai adoptati pozitia asta de slugoi. Fiti barbati.

pentru ce i forumu apsalba?mai intrebi,mai dai un raspuns.....chesti de astea.
Ce ai scris matale suna a naibi de tare a lozinca de pe vremurile care cre ca le regreti!
raspunsu meu:MEDICAMENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iancsi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Iancsi » 16 Feb 2007, 00:57

drept de control pe apele publice [libere de contract ]o au doar inspectori piscicoli de la cnafp nimeni altcineva ei pot fi insotiti de reprezentanti orcarei asociati legale din judetul respectiv
Rapala the best!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Feb 2007, 07:48

Iancsi scrie:drept de control pe apele publice [libere de contract ]o au doar inspectori piscicoli de la cnafp nimeni altcineva ei pot fi insotiti de reprezentanti orcarei asociati legale din judetul respectiv
Si jandarmeria nu are drept de control? :shock:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 07:51

doc scrie:

pentru ce i forumu apsalba?mai intrebi,mai dai un raspuns.....chesti de astea.
Ce ai scris matale suna a naibi de tare a lozinca de pe vremurile care cre ca le regreti!
raspunsu meu:MEDICAMENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orice om sanatos pricepe cand ii spui odata. Tema cu permisele este discutata, la fel ca si legislatia, pe acest forum de multa vreme. Faptul ca anumiti domni de pe acest forum se fac ca nu pricep sau chiar nu pricep, nu iti da dreptul sa faci asemenea afirmatii despre apsalba. Esti cumva medic neurolog si s-a luat ceva si la tine de la bolnavii pe care ii tratezi?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Feb 2007, 14:30

[b]apsalba[/b] scrie:Taica noe,
Saptamana viitoare vin in delta cu presedintele FNPSR pentru a cumpara un hectar de teren pe care sa facem o zona de campare a federatiei. Il iau , daca vine, si pe zamfi. Da-mi pe privat modul de contact,
Daca timpul liber mi-ar permite nu as refuza o partida de pescuit in delta sau oriunde altundeva - dar de obicei merg singur la pescuit si din cand in cand cu cate un prieten, doi - si pentru ca nu te incadrezi in aceasta categorie ma simt obligat sa te refuz politicos - nu am nimic personal cu tine, nici macar cu ideea de asociatie dar am un dinte foarte mare impotriva obligativitatii asocierii - dupa cum am mai spus, anul trecut am avut doua permise in doua judete diferite (ajvps + asociatie noua) iar anul asta voi avea tot doua (din nou ajvps + asociatie noua)si tot in doua judete diferite (anul trecut Caras-Severin si Arad - anul asta Caras Severin si Mehedinti sau Dolj)
... din pacate anul asta abia am reusit sa merg o singura data la pescuit si dupa cum evolueaza problemele in care m-am implicat o sa am din ce in ce mai putin timp pentru pescuit ... da nu renunt.

zamfi
Dar daca vine taicanoe la Aiud il duc eu la shalau si dau si o palinca, vin ,bere, etc,etc ...
daca drumurile ma vor duce prin zona ta o sa te caut ... daca nu pentru salau macar pentru o palinca :lol:
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 14:44

Inca nu ai priceput ca exista un singur permis valabil in toata tara? De ce ne tot batem gura pe forum? Te-a convins AJVPS ca este singurul original, asa cum se publica in presa locala din alba cu 5 milioane pe anunt?
NR. Ai dat ca alternativa sa ne facem prieteni la o partida de pescuit. Nu refuz niciodata pe nimeni.

Scrie răspuns