Apare rovigneta???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Feb 2007, 22:00

@pikeman

scuze,am facut o eroare,credeam ca tu ai inceput sa debitezi tampenii,nu de alta dar ti-am promis ca vin pana la Brasov si sa vezi pe dracu atunci... :lol:

@apsalba

domnule,iar ai inceput sa agiti spiritele si apele?era liniste la un moment dat,cat ai tacut si nu ai mai aparut parca si forumul a capatat o fata mai umana.
dumneata chiar nu poti sa faci ceva fara sa strigi in gura mare?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 15 Feb 2007, 07:13

FAC APEL LA ADMINISTATORI SI MODERATORI ACESTUI SITE.
DATORITA PROASTEI INFORMARI CARE EXISTA IN DOMENIUL SI IN LEGATURA CU PROBLEMA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV II ROG SA FORMULEZE UN PUNCT DE VEDERE UNITAR (pe care eu din proprie intiativa si raspundere o sa il urmez).

m-am saturat sa citesc hectare de opinii ca sa imi dau seama cum pot fi si eu legal.
eventual sa suspende temporar topicurile pe aceasta tema, care pur si simplu altereaza spiritul de fair-play si comunitate a www.rapitori.ro
the angler is catching xxx, not by the lure

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 07:50

Taica noe,
Saptamana viitoare vin in delta cu presedintele FNPSR pentru a cumpara un hectar de teren pe care sa facem o zona de campare a federatiei. Il iau , daca vine, si pe zamfi. Da-mi pe privat modul de contact,

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Feb 2007, 08:08

Aoleu! Acu e mingea la fileu! Klar!
Pronosticuri: credeti ca Taicanoe si Zamfi vor accepta invitatia? :lol: :P :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 15 Feb 2007, 08:14

MihaiV scrie: ... credeti ca Taicanoe si Zamfi vor accepta invitatia? :lol: :P :lol:
Ar fi anormal sa accepte ... asta daca sunt oameni corecti si intr-adevar nu doresc nimic de la asociatii, federatii (si alte aberatii :shock: ).

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 15 Feb 2007, 08:34

salut apsalba .
da un cap compas ,cum e cu fondurile europene care vor fi dijmuite de ANPA si CNAFP.in ce calitate au numai ei acces la turta asta ?si cum pot fi atat de naivi europenii sa le bage banii in barleta ?
banii cum se mulg ,cu programe de logistica sau cu afaceri mascate ?
la noi jandarmii fac controale in draci ,dau amenzi in draci ,agvps elibereaza permise la botisti iar pescarii se duc la balti cu plata .
walleye

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Feb 2007, 09:09

sir.JONES scrie:FAC APEL LA ADMINISTATORI SI MODERATORI ACESTUI SITE.
DATORITA PROASTEI INFORMARI CARE EXISTA IN DOMENIUL SI IN LEGATURA CU PROBLEMA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV II ROG SA FORMULEZE UN PUNCT DE VEDERE UNITAR (pe care eu din proprie intiativa si raspundere o sa il urmez).

m-am saturat sa citesc hectare de opinii ca sa imi dau seama cum pot fi si eu legal.
eventual sa suspende temporar topicurile pe aceasta tema, care pur si simplu altereaza spiritul de fair-play si comunitate a www.rapitori.ro
sir. JONES, cred ca ne supraestimezi un pic. Eu unul nu ma simt in stare sa-ti fac un rezumat pertinent la tot ce s-a discutat pe tema permiselor - cine le elibereaza si cat de valabile sunt.
Ce pot sa-ti spun ca sa te ajut totusi o tzara e ca eu o sa-mi cumpar permis eliberat de CNAFP de la o asociatie nou infiintata si ca eu cred ca deocamdata e valabil pe toate apele publice din RO.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 15 Feb 2007, 09:13

adrian frunza
Mecanismul e simplu; nu conteaza cine ii cere, ci cine ii da. Acvacultura este prioritate si aici intra baietii care au concesionat domeniul privat al statului. De aia in strategia lui gigi pescuitul sportiv are alocate doar 8 randuri. Acum cu banii este CNAFP. Selaru a dat palma cu gigi si de aia ii poarta sambetele lui Popescu. Selaru l-a plasat pe Bentu de la CNAFP, la agentia de plati, aceasta facand decontarile pe proiecte. Vezi si miscarile cu autorizatiile pe acvacultura de la Valcea. Inteligenta europenilor nu se compara cu smecheriile romanilor. Aici mai au de invatat pana se prind cum sta problema. Afacerile mascate ale demnitarilor, demult nu mai sunt o surpriza si pe aici se vor drena banii. Basca firmele de consultanta care le apartin demnitarilor implcati in sistem.

bibanus
junior
junior

Mesaj de bibanus » 15 Feb 2007, 09:40

MihaiV scrie:
bibanus scrie:80 lei = ape ses, asa scrie pe chitantza mea eliberata de AJVPS Arad, nu specifica judetzul, pot spera ca e valabil pe tot teritoriul RR ??? :roll:
Chitanta poti sa o pui in rama sau sa o dai nevestei, este egal. In caz ca esti controlat nu te intreaba nimeni de chitanta. Conform legii chitanta nu da drept de pescuit. Asa ca ce scrie pe chitanta este fix zero. Permisul emis de CNAFP este important! L-ai primit? Tine de el! Si citeste-l!
Am shi permisul eliberat de CNAFP, de tzinut il tin, de citit nu prea am ce citi pe el, eventual datele mele personale, o stampila si o serie ! :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Feb 2007, 10:09

Bibanus, asta iti ziceam, ca daca ai permisul emis de CNAFP esti in regula. De-acu ... fir intins!

Scrie răspuns