Apare rovigneta???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 16 Feb 2007, 14:55

Ai dat ca alternativa sa ne facem prieteni la o partida de pescuit. Nu refuz niciodata pe nimeni.
Atunci inseamna ca mergem in Delta impreuna?
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Feb 2007, 15:03

Daca vrei, da. Nu sunt ranchiunos si nici neam de traista.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Feb 2007, 15:09

apsalba scrie:Inca nu ai priceput ca exista un singur permis valabil in toata tara? De ce ne tot batem gura pe forum? Te-a convins AJVPS ca este singurul original, asa cum se publica in presa locala din alba cu 5 milioane pe anunt?
NR. Ai dat ca alternativa sa ne facem prieteni la o partida de pescuit. Nu refuz niciodata pe nimeni.
:lol: acum o sa ma certi pentru felul in care inteleg eu sa-mi cheltuiesc banii ?
te deranjeaza ca fac cate doua permise ?
poate tu nu te-ai intalnit noaptea pe dunare cu graniceri - oarecum alcoolizati - care nu stiu si nici nu-i intereseaza de asociatii ? ei stiu una si buna ... n-ai permisul ajvps-ului cu PG pe el - nu existi ... si pentru ca nu doresc sa dorm vreo noapte pe la vreun pichet uitat de lume ... mai bine platesc :lol:
S'altare și bunăstare !

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 16 Feb 2007, 15:10

OK. Astept propuneri. Eu imi dau barca la apa mai tarziu. Sper ca in Martie. Acu s-ar putea inca sa mai inghete.
Mie-mi place-n Delta!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 16 Feb 2007, 15:14

... iar cel de-al doi-lea permis il platesc tocmai ca sa sprijin asociatiile nou infintate ... cu toate ca sunt impotriva obligativitatii asocierii.
S'altare și bunăstare !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Feb 2007, 17:45

Domne' uite ca m-ati convins ! :lol: Bravo!! Ultimele postari mi-au demonstrat ca pe acest forum (cu mici exceptii, normal :wink: ) discutia se poarta la nivelul ideilor si oamenii din spatele lor dovedesc ca sunt pescari !! Frumos...

Ps: ma si duc in beci dupa o palinca :lol: Care vine?! Avertisment "minorilor" : are 52 de grade si saraca pruna anul asta nu a vazut zaharul...Pai pe scumpetea asta prefer sa bag banutii in voblere decat in zahar :lol: :lol: :lol: Curaj!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Feb 2007, 18:33

zamfi scrie:Domne' uite ca m-ati convins ! :lol: Bravo!! Ultimele postari mi-au demonstrat ca pe acest forum (cu mici exceptii, normal :wink: ) discutia se poarta la nivelul ideilor si oamenii din spatele lor dovedesc ca sunt pescari !! Frumos...

Ps: ma si duc in beci dupa o palinca :lol: Care vine?! Avertisment "minorilor" : are 52 de grade si saraca pruna anul asta nu a vazut zaharul...Pai pe scumpetea asta prefer sa bag banutii in voblere decat in zahar :lol: :lol: :lol: Curaj!
zamfi,
ma inscriu frate si eu,daca ma primesti
nu de alta,dar stiu cum e "aia de pruna la 52gr" facuta la voi(am facut armata acolo,in cetate la coada calului,si aveam un ta'major care ma trimitea acasa mereu sa-i fabric tuica,statea prin Barabant pe langa Ampoi care trecea prin spatele casei - moaama ce instalatie beton avea pe vremea aia si ce palinca scoteam - ce vremuri :cry: )
aaaa si inca ceva,anul trecut am cotizat la fel ca si taicanoe la doua asociatii,anul asta am facut numai un permis fiindca cea de'a doua asociatie nu m-a convins prin nimic cu "realizarile"ei si trebuia sa intru si eu in legalitate cu toate ca am zis ca nu mai fac permis la nimeni ca nu merita,prefer sa stau linistit la pescuit.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Feb 2007, 19:03

@adiwolf

Hai frate!
Noi sa fim sanatosi ! Si sa nu aiba noroc(?!) pestii...Vorba aia: asociatiile cu asociatiile si pescarii cu ...pestii! :lol: Sau cu pescarii(-itele !) :lol:

PS: nu am cum sa nu-mi fac permis ... de 27 de ani am acest prost obicei :oops: Da' si cand ma supar odata .... :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Iancsi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Iancsi » 16 Feb 2007, 20:21

MihaiV a scris : si jandarmeria nu are drept de control ? eu ma refeream la faptu ca ajvpsisti nu au drept de control pe apele publice libere de contract ei pot controla doar apele pe care au contracte si le administreaza doar iei nu cele publice aceste apevor fi controlate de inspectori piscioli cnafp politia de frontiera controleaza apele de frontiera din jurizdictia lor garda de mediu poate controla ori unde si pe ape publice si private pe pescari dar privind problemele de mediu jandarmeria nu controleaza pescuitu doar faptele de incalcare a alegi branconaju [grebla setca curent etc] cind sint singuri dar de regula insotesc inspectori cnafp
Rapala the best!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Feb 2007, 20:58

iancsi,
nici inspectorul piscicol,nici garda de mediu,nici agvps,nici vreo asociatie noua nu are drept de control fara sa fie insotita de organele in drept sa legitimeze si sa constate delictul ,respectiv,politia sau jandarmeria.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns