Altceva decat AJVPS

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Feb 2006, 10:50

Eu asa am citit in regulamentul CIPS, ca doar o federatie din fiecare tara se poate afilia. Daca o fi vreun articol care sa zica ceva de exceptii, eu nu l-am gasit.
Am urmarit si anunturile CIPS prin care stabileau renuntarea la unele federatii si acceptarea altora. De fiecare data, ziceau ca primesc federatia noua dintr-o tara, fiindca cea veche nu si-a mai platit cotizatia la CIPS si a fost exclusa.
Oare AGVPS n-ar putea sa intre ca parte in noua Federatie?

Aqua-CNAFP ... urmeaza, cat de curand.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 17 Feb 2006, 12:20

este ultimul lucru pe care l-ar face. ei sunt membri de 30 de ani, dar au avut o perioada mare de vreo 10-15 ani in care nu au platit. nu le-a dat Nea Nicu voie sa scoata valuta din tara :D
o sa vedem cum sta treaba. eu am vorbit direct cu Jaguelin si Dupuis.
ei au acceptat AGVPS pentru ca la momentul respectiv nu exista alta alternativa. dar cand vor putea sa faca comparatii s-ar putea sa-si schimbe parerea.
modul cum te prezinti in fata lor este esential. o asociatie rigida si de vanatoare si de pescuit, dupa model sovietic nu este chiar idealul lor de partener.
ar trebui sa-l auzi pe Bentu cum vorbeste franceza ca sa-ti dai seama ce impresie face acolo. :shock:
de Selaru ce sa mai zic ca vorbeste limbi straine cu mainile. :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Feb 2006, 17:47

ar trebui sa-l auzi pe Bentu cum vorbeste franceza ca sa-ti dai seama ce impresie face acolo.
de Selaru ce sa mai zic ca vorbeste limbi straine cu mainile.
Acum nu fii si tu "rau" ca limba "gimnastica" este o limba de circulatie internationala.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 17 Feb 2006, 21:53

daca dupa 16 ani de la Revolutie nu stii limbi straini n-ai ce cauta in functie de reprezentare externa :twisted: , pentru ca nu numai ca te faci pe tine de cacao dar faci asociatia pe care o reprezinti de 2 lei.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Feb 2006, 22:10

adrian ionascu scrie:daca dupa 16 ani de la Revolutie nu stii limbi straini n-ai ce cauta in functie de reprezentare externa :twisted: , pentru ca nu numai ca te faci pe tine de cacao dar faci asociatia pe care o reprezinti de 2 lei.
Da faci si pe noi in pana noastra de "ingratzi" :lol:
pentru ca nu numai ca te faci pe tine
....tare rau,da rau :lol: :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Feb 2006, 23:34

Cu atata preocupare pentru limbile straine se pare ca romana a ramas in pana :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 17 Feb 2006, 23:38

Gerula scrie:Cu atata preocupare pentru limbile straine se pare ca romana a ramas in pana :lol:.
...."agramatilor"....trebuia
sa vina Pruteanu sa ne traga de zulufi? :lol: :lol: :lol: sau cu o mare subtilitate Gerula a folosit cuvantul "pana"dandu-i un sens eufemistic?...... :lol: :lol: :lol:

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 02 Mar 2006, 14:53

de remarcat excesul de inteligenta si umor in cele doua mesaje anterioare...
intr-adevar, acesta este genul de mesaj (cele doua anterioare) care contribuie nemijlocit la corectarea greselilor.

sau?...

Scrie răspuns