Altceva decat AJVPS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Punctul forte al AGVPS-ului este faptul ca dispune de sume foarte mare si in plus are si o infrastructura bine dezvoltata in fiecare judet. Ganditi-va ce-ar insemna pentru o asociatie nou infiintata sa aiba un sediu "real" (unde sa se poata intalni membrii, organiza sedinte etc) in locul unui apartament si o singura balta in administrare. Deja intr-un an de zile ar bate suta de membri, fara probleme. Inmultiti asta cu cate sedii si cate ape are AGVPS-ul si o sa va dati seama cum stau lucrurile de fapt.
Cu lacrimi Bastus!
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
eu sint pt.aparitia noilor asociatii pt ca imi dau posibilitatea sa aleg .orcum am sucio tot trebuie sa platim taxe si atunci de ce sa nu am cel putin posibilitatea sa platesc unde vreau eu nu unde vrea x sau y.
in privinta noilor reglementari in domeniul pescuitului as avea totusi o nelamurire : de ce nu s-a renuntat la obligatia de a fi membru al unei asociatii? in felul acesta s-ar fi pus toate asociatiile pe picior de egalitate si s-ar fi vazut clar care rezista .
s-a mers cumva pe sistemul"sa se revizuiasca dar sa nu se schimbe nimic"?
dorel
in privinta noilor reglementari in domeniul pescuitului as avea totusi o nelamurire : de ce nu s-a renuntat la obligatia de a fi membru al unei asociatii? in felul acesta s-ar fi pus toate asociatiile pe picior de egalitate si s-ar fi vazut clar care rezista .
dorel
PODOSU DOREL scrie:eu sint pt.aparitia noilor asociatii pt ca imi dau posibilitatea sa aleg .orcum am sucio tot trebuie sa platim taxe si atunci de ce sa nu am cel putin posibilitatea sa platesc unde vreau eu nu unde vrea x sau y.
dorel
da... ce nu te-ai prins?"oamenii" se joaca cu noi in ideea in care ne-au aruncat "un os de ros" doar ca sa stie cati pescari "cotizanti" sunt in Romania.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Faptul ca exista un numar mare de oameni care impartasesc ceva deci au "ceva" in comun.... nu este un lucru rau dar "rau" este cand cineva incearca sa profite de numarul asta mare de peskrici .....si incearca sa-l foloseasca spre asi satisface un scop altul de cat cel bazat pe pasiunea dezinteresata a acestor oameni....recte unul "reprezentativ_financiar"....dar nu unul sanatos ci unul clar bolnav.......cu scuze patetice gen tip model :"asa vrea sponsorul".... 

Dorele, ma indoiesc ca e cineva de pe forumul asta contra aparitiei noilor asociatiiPODOSU DOREL scrie:eu sint pt.aparitia noilor asociatii

Cu lacrimi Bastus!
Eu sunt de parere ca oricat de idiotic ar parea modul in care noile asociatii au pus "problema"....ar trebui sa facem fiecare ceva...da ceva ce care sa fim mandri....maine altfel ce sens are aceasta discutie?...Gerula scrie:Dorele, ma indoiesc ca e cineva de pe forumul asta contra aparitiei noilor asociatiiPODOSU DOREL scrie:eu sint pt.aparitia noilor asociatii. Ideea ar fi ca asociatiile cu pricina sa ofere macar ce ofera AGVPS-ul, pentru ca altfel inevitabil nu vor adera la ele decat persoanele oarecum implicate financiar/sportiv in pescuit. Si cum astia sunt prea putini, "baza de mase" a AGVPS-ului ar ramane practic neatinsa.
Gandeste-te cate sute de mii de pescari sunt in tara asta, si cati membri are forumul (din care poate 10-15% mai activi). Iar forumul e mare daca-l compari cu numarul de membri al noilor asociatii.
Si eu sunt de parere ca in primul rand fiecare trebuie sa faca tot ce depinde de el, numai ca in cazul de fata e nevoie de mult mai mult. Un colos ca AGVPS-ul nu cade cand il musca 3-4-5 purici de degetul mic de la picior.
Si eu sunt de parere ca in primul rand fiecare trebuie sa faca tot ce depinde de el, numai ca in cazul de fata e nevoie de mult mai mult. Un colos ca AGVPS-ul nu cade cand il musca 3-4-5 purici de degetul mic de la picior.
Cu lacrimi Bastus!
NU deci raspunsul meu este..."NU"..noi nu trebuie sa ne facem un titlu de glorie din a dobora AJVPS-ul...ci noi trebuie sa culegem "laurii gloriei" din faptul ca ne raportam la alte reguli ......reguli ce lor li se par straine ......Gerula scrie:Gandeste-te cate sute de mii de pescari sunt in tara asta, si cati membri are forumul (din care poate 10-15% mai activi). Iar forumul e mare daca-l compari cu numarul de membri al noilor asociatii.